Sonunda Olanlar Oldu

Dedigim gibi belli bir seviyeye kadar bende yasamak istemistim.
Ama bilincsiz oldugumdan korkuya kapildim
Erkek arkadaşınız size değer vermiyor, sevmiyor bence. Abazan gibi üstünüze atlayıp siz durdurunca size soğuk davranmasi gercekten iğrenç amacı sizi kullanmak bence uzak durun

Ayy vardı burada öyle biri.
Namusumla evlendim, üç çocuk yaptım. Kocam eski sevgilisini unutamamış, ona yazmış. Rezil edeceğim kadını deyip duruyordu.
Kadıncağızın bisey yaptığı da yoktu, gıymatlı gocası ciğerci kedisi gibi bakıyordu geriden geriden. Namusu tek artısı, onu da alırsan bişeyi kalmaz, ne kadar zavallıca . Olması gerekenin tek artın olduğunu düşünsene..

Erkek arkadaşınız size değer vermiyor, sevmiyor bence. Abazan gibi üstünüze atlayıp siz durdurunca size soğuk davranmasi gercekten iğrenç amacı sizi kullanmak bence uzak durun
Ah bır anlatabilsek neler olacak canım da anlamıyor. Hâlâ niye aramıyor beni diyor öyle umutsuz bir vaka

Kullanmayınca kuruluktan dudaklar kapanıp öyle kaynayabiliyormuş.

Ben de obez denecek kadar değilim ama var fazla kilom, evlendiğimde daha beterdim Adam her zaman fitti
Kızım bu işler bence özgüven e bakıyor. Bne bekarım ama acayip güvenirim kendime. Benim en iyi yaptığım şey böyle kopma durumlarinda asla umursamamak. Ayrılır devam ederim yoluma hemde baya baya eğlenirim gezer tozar para pulu savurururm. Çevremde şükür baya iyi. Ben umursamadikca deliriyolar mesela. Ayrıldığım ve beni aramayan 2. Şans istemeyen hickimse olmadı daha miladimda. Bunu da umursamazligima bağlıyorum birde güzelim lan yaslan yok yani Bunu yapsın hiç değilse.. Miknatıs gibi cekmezse bende bişey bilmiyorum diyicemde kime ne diyom. Yine kayboldu bakın hele..

35 yaşında kadına teyze deyip 40 yaşında adama "sevdiğim adam" diye hitap etmesi...

Nerden tanışmışlar acaba çok merak ettim.
Kızım o İngiliz asilzadesi. Onunki 50de olsa amca olamaz biz bunları demin açıkladık basın aciklamasinda aaaaa lütfeğnnn lütfeğnnn

Ben de obez denecek kadar değilim ama var fazla kilom, evlendiğimde daha beterdim Adam her zaman fitti
Yani umutsuzmasa'nin tek problemi fazla kilolari mi ?
Bu kiz cok akilli..
Birileri Ajdar'a benzetmisti bugun.Mantikli bir benzetme.
Baksana 5k olmus.
Ajdar da sarki soyleyemedigini bilirdi,insanlarin kendisi ile dalga gectigini de net bir bicimde fark ederdi.Buna ragmen surekli kendisini on planda tutup cok iyi bir sanatci oldugunu savunurdu..
Gercekten de zamaninda Serdar Ortac'tan bile daha cok ekstraya giderdi..

Tv'ler,barlar... Dalga gecilip eglenilen adam Nisantasi'ndan 5.dairesini almisti 4 ay icerisinde. :)
Kazanci nedir onu bilemiyorum da tehlikeli bir zihni var bu kizin.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…