- 20 Kasım 2019
- 3.821
- 5.091
- 158
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Erkek arkadaşınız size değer vermiyor, sevmiyor bence. Abazan gibi üstünüze atlayıp siz durdurunca size soğuk davranmasi gercekten iğrenç amacı sizi kullanmak bence uzak durunDedigim gibi belli bir seviyeye kadar bende yasamak istemistim.
Ama bilincsiz oldugumdan korkuya kapildim
Kadıncağızın bisey yaptığı da yoktu, gıymatlı gocası ciğerci kedisi gibi bakıyordu geriden geriden. Namusu tek artısı, onu da alırsan bişeyi kalmaz, ne kadar zavallıca . Olması gerekenin tek artın olduğunu düşünsene..Ayy vardı burada öyle biri.
Namusumla evlendim, üç çocuk yaptım. Kocam eski sevgilisini unutamamış, ona yazmış. Rezil edeceğim kadını deyip duruyordu.
Avlarken obezdim ama ya düşün o zaman bile kaptim çıtır cocuğuAma hatun taş heee iyi avlamış kocası baya şanslı bence
Ya bir de umutlanmış ya.Geç olsun güç olmasın diyoruz artık ne diyelim
Ah bır anlatabilsek neler olacak canım da anlamıyor. Hâlâ niye aramıyor beni diyor öyle umutsuz bir vakaErkek arkadaşınız size değer vermiyor, sevmiyor bence. Abazan gibi üstünüze atlayıp siz durdurunca size soğuk davranmasi gercekten iğrenç amacı sizi kullanmak bence uzak durun
Ama o eş ailesine zerre üzülmedim, oh olmuş.Kadıncağızın bisey yaptığı da yoktu, gıymatlı gocası ciğerci kedisi gibi bakıyordu geriden geriden. Namusu tek artısı, onu da alırsan bişeyi kalmaz, ne kadar zavallıca . Olması gerekenin tek artın olduğunu düşünsene..
Canım seninki de 5 ay sonra seni aramamazlik yapmış mıydı?Avlarken obezdim ama ya düşün o zaman bile kaptim çıtır cocuğuumutsuz şimdi git buna da bi ağla gel sen
Ben de obez denecek kadar değilim ama var fazla kilom, evlendiğimde daha beterdimAvlarken obezdim ama ya düşün o zaman bile kaptim çıtır cocuğuumutsuz şimdi git buna da bi ağla gel sen
Bi birlestik 16 senedir maşallah kopamadıkCanım seninki de 5 ay sonra seni aramamazlik yapmış mıydı?
Kullanmayınca kuruluktan dudaklar kapanıp öyle kaynayabiliyormuş.Ay şu dünyanın en mükemmel kukusu bende, sakladıkça altın oluyor kafasında hatunlar 58585885 yerinden aldatılınca bi şaşırıyorlar ben de onlara şaşırıyorum. Yahu hepimizinki etten, özel olduğunu nasıl düşündün?
Kızım bu işler bence özgüven e bakıyor. Bne bekarım ama acayip güvenirim kendime. Benim en iyi yaptığım şey böyle kopma durumlarinda asla umursamamak. Ayrılır devam ederim yoluma hemde baya baya eğlenirim gezer tozar para pulu savurururm. Çevremde şükür baya iyi. Ben umursamadikca deliriyolar mesela. Ayrıldığım ve beni aramayan 2. Şans istemeyen hickimse olmadı daha miladimda. Bunu da umursamazligima bağlıyorum birde güzelim lan yaslan yok yaniBen de obez denecek kadar değilim ama var fazla kilom, evlendiğimde daha beterdimAdam her zaman fitti
Sana cekmisim
Sevdigim adamla birseyler yasadim
Kime ne
Avlarken obezdim ama ya düşün o zaman bile kaptim çıtır cocuğuumutsuz şimdi git buna da bi ağla gel sen
Kızım o İngiliz asilzadesi. Onunki 50de olsa amca olamaz biz bunları demin açıkladık basın aciklamasinda aaaaa lütfeğnnn lütfeğnnn35 yaşında kadına teyze deyip 40 yaşında adama "sevdiğim adam" diye hitap etmesi...
Nerden tanışmışlar acaba çok merak ettim.
Kesin çok yakışıklı brad pitt gibi bir adamdır. O yaşta bir adamın evli olma ihtimali de çok yüksek bu arada.Kızım o İngiliz asilzadesi. Onunki 50de olsa amca olamaz biz bunları demin açıkladık basın aciklamasinda aaaaa lütfeğnnn lütfeğnnn
Bişey diyim miiii o zaman daha da alev alır buralaaarrrr piyuuuvvvv.Kesin çok yakışıklı brad pitt gibi bir adamdır. O yaşta bir adamın evli olma ihtimali de çok yüksek bu arada.
Yani umutsuzmasa'nin tek problemi fazla kilolari mi ?Ben de obez denecek kadar değilim ama var fazla kilom, evlendiğimde daha beterdimAdam her zaman fitti
Şahsen hem kiloluyum hem de ruhi sıkıntım varRuh hastası halimle akıllı çıtır adamı götürdüm ben de.
Umutsuz içten(ruhtan) de dıştan(fizikten) da çıkmaza girdi şu an. Kesbiç ossun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?