- 23 Şubat 2019
- 1.720
- 903
- 123
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Harbi bir dediğiniz bir dediğinizi tutmuyor. Şunu da yazan sizsiniz.
Karar verin, bu adamlar saygınlar mı değiller mi? İğrençler mi değiller mi?
Yavrum o daha beter o zaman. O kadar erkekle evlenmek için görüşüp hepsinde de başarısız mı oldun?Görüşmek elleşmek değil farkı bilmiyorsunuz ahahahaha
Bilmez miyiz, ilerde kocanıza aşqooom sen ilksin diyebileceksiniz böylece.Görüşmek elleşmek değil farkı bilmiyorsunuz ahahahaha
Bilmez miyiz, ilerde kocanıza aşqooom sen ilksin diyebileceksiniz böylece.
Komik kızsın baya sevdim seni.Sende yazma işine bak sizinle uğraşamam kendi ezik dünyanıza dönün
Başına vurmuş kız yazıııkkYavrum o daha beter o zaman. O kadar erkekle evlenmek için görüşüp hepsinde de başarısız mı oldun?
O kadar saygın koca bulamadığım için diyemedimSiz demişsiniz biliyorsunuz baksana ahahahaha
Bunun beyni yanmış. Hem tek eş bulup tamah etmiyor, hem sevişmiyor, hem bir sürü erkekle görüşüyor, hem de evlenmek istiyor.Bunu da sen salladın kaç evlilik teklifi alıp kabul etmedim inanamazsın herkes sen gibi değil tek eş bulup onunla tamah eden
Yavrum o daha beter o zaman. O kadar erkekle evlenmek için görüşüp hepsinde de başarısız mı oldun?
Evet izindeyim şu an, bol bol vaktim var.Çok erkek çeşiti var saygınlarda da sorunlular var lafları alıp oraya buraya çekmeyin neyse uğraşamam işsiziniz sanırım işim var
O kadar saygın koca bulamadığım için diyemedim
Evet izindeyim şu an, bol bol vaktim var.Müthiş bir hafızam ve analiz yeteneğimle sizlerleyim. Bol bol yazarım artık.
Ha ne diyorduk, siz Türk erkeğinden genel olarak şikayetçiydiniz. Çünkü hepsinin aşık edip sonra da sevişmek istediğini ve bu durumu iğrenç bulduğunuzu söylemiştiniz. Hatta "normal" erkeklerin var olabileceğini inkar etmiştiniz. Diğer üyeler de o erkeklerin "hala" var olduklarını müjdelemişlerdi. Yani şu durumda geçmişteki söylemlerinizle şu anki iddialarınız asla birbirini tutmuyor. İdeal erkek kavramına inanmayan sizin bir anda evlenme teklifleri eden saygın erkeklerle dolu bir çevreniz oldu. İlginç!
Var kocam zaten, saygın olmayı versin, sonra zar hesabı falan sorar neme lazım.Az daha çalışın olur
Bunun beyni yanmış. Hem tek eş bulup tamah etmiyor, hem sevişmiyor, hem bir sürü erkekle görüşüyor, hem de evlenmek istiyor.
Gerçekten bi sırayla yazdıklarınızı okur musunuzGeniş bir çevreye sahibim hepsini internetten bulmadım o kadar vaktim yok zaten yoğun çalışıyorum
O zaman sevişmek istemeyen, sizin tabirinizle "iğrenç" olmayan taliplileriniz varsa, birkaç sayfa önceki sitemleriniz neden? E sorununuz yokmuş, "saygın" beyefendinin bir tanesiyle ideal bir ilişki yaşayabilirsiniz o zaman. Ne güzel!Geniş bir çevreye sahibim hepsini internetten bulmadım o kadar vaktim yok zaten yoğun çalışıyorum
Var kocam zaten, saygın olmayı versin, sonra zar hesabı falan sorar neme lazım.
O zaman sevişmek istemeyen, sizin tabirinizle "iğrenç" olmayan taliplileriniz varsa, birkaç sayfa önceki sitemleriniz neden? E sorununuz yokmuş, "saygın" beyefendinin bir tanesiyle ideal bir ilişki yaşayabilirsiniz o zaman. Ne güzel!
Sırf evlenebilmek için tek tek 50 tane erkekle görüşüp mesai harcayanını da ilk defa duyuyorum. Üzücü bir yaşantı...Başarısız olmadın denk olmadığımızı anladık evlenip boşanmaktansa ayrıldık yani en azından illa o diye tutturmuyorum başarı evlilikmi ahahahaha
Sırf evlenebilmek için tek tek 50 tane erkekle görüşüp mesai harcayanını da ilk defa duyuyorum. Üzücü bir yaşantı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?