Amin canim insallh yok kan testi degil idrar testinde ciktiHayirli ugurlu olsun. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah canim.idrar testinde mi pozotif cikti kan yestinde mi? Bebisler 5.haftadaa ultrasonda gorunuyo demisti doktor bize. Allah hayirli evlat nasip etsin insallah.
Hayirli olsn hemen kanda baktir bence :) belirtilerini paylasirmisin?Amin canim insallh yok kan testi degil idrar testinde cikti
Belirtim hiç yok kuzum sadece karnımda batma lar war o kadr sağol canımm sabredemem baktririm heraldeHayirli olsn hemen kanda baktir bence :) belirtilerini paylasirmisin?
Kan testide yaptir canim.daha guvenilir cunku.yemene ocmene hareketlerine cok dikkat et. Allahsaglikla kucagina almayi nasip etsinAmin canim insallh yok kan testi degil idrar testinde cikti
Sağol canım bir dusugüm war zaten bundada korkuyorm dikkat edicemKan testide yaptir canim.daha guvenilir cunku.yemene ocmene hareketlerine cok dikkat et. Allahsaglikla kucagina almayi nasip etsin
Sağol canım aslında niyetim olede bugünden randewu almam gerek yarın da kan wer ince ertesi gün sonuçlar cikiyo burdayken onun için 3 gün sonra hastanede wereyimHayırlı olsun :) siz sağlık ocağına gidip bi kan testi yaptırın yine de ordaki dr zaten yönlendirir sizi
Çok mutlu oldum her ne kadar tanimasamda birinin mutluluğuyla kendi de mutlu olabiliyor insan. Canım benim YÜCE RABBİM (c.c) hayırlısıyla inşallah sağlıkla kucağınıza da almayı nasip eylesin vatana millete anasına babasına hayırlı nir evlat olsun inşallahMerhaba kizlar
Taniyanlariniz wardr bni baya bi bekledim her ay husrandi bu ay tum umudumu yitrmistim ki rahim filmi cektrmek icin hazrlaniyordum rabbim bna melegimi gonderdi dun testi yaptim pozitifi gordum adetim 2 gun gecti ne zmn doktora gtmeliyim aslinda heyecandan duramiyorum ama kese gozukmez die gtmek istemiyorum
Tesekkur ederim amin inşallahh rabbim tüm olmayanlara wersin kimseyi bu duygudan mahrum etmesinÇok mutlu oldum her ne kadar tanimasamda birinin mutluluğuyla kendi de mutlu olabiliyor insan. Canım benim YÜCE RABBİM (c.c) hayırlısıyla inşallah sağlıkla kucağınıza da almayı nasip eylesin vatana millete anasına babasına hayırlı nir evlat olsun inşallah
Amin hayırlısıyla inşallahTesekkur ederim amin inşallahh rabbim tüm olmayanlara wersin kimseyi bu duygudan mahrum etmesin
Merhaba kizlar
Taniyanlariniz wardr bni baya bi bekledim her ay husrandi bu ay tum umudumu yitrmistim ki rahim filmi cektrmek icin hazrlaniyordum rabbim bna melegimi gonderdi dun testi yaptim pozitifi gordum adetim 2 gun gecti ne zmn doktora gtmeliyim aslinda heyecandan duramiyorum ama kese gozukmez die gtmek istemiyorum
Ewet canım sağol rabbm sanada nasip etsin insallhKanda da netleştir. Sonra keyfine bak:)
Hayırlı olsun..
güzellikle sonuçlansın inşaallah.
Cüz topluyodun bi ara dimi? Hep birlikte okumuştuk , hatim olmuştu:)
esraa gozun aydin canim ya cok sevindim.bakiyrdm arada konularna bugun gordum hayirlsiiyla kucagna al insallah.bende hamileyim 11 haftalik olduk cok şükür.Merhaba kizlar
Yaaaa hayrli olsun kuzum bakk rabbim gönlümüze göre werdi sonunda demekki herseyin bi zamanı warms aminn canım insallhesraa gozun aydin canim ya cok sevindim.bakiyrdm arada konularna bugun gordum hayirlsiiyla kucagna al insallah.bende hamileyim 11 haftalik olduk cok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?