Sonunda rabbimin izniyle bende hamileyimmm

Yaaaa hayrli olsun kuzum bakk rabbim gönlümüze göre werdi sonunda demekki herseyin bi zamanı warms aminn canım insallh
aynen kuzum.daha dr a gitmediysen ptesiyi bekle oyle git hic kan verip kendini sikma.kan verince strese giriyo insan daha yeni oldugu icin genelde deger dusuk cikiyo.ben bekledim 1 hafta ole gittim adetim 3 gun gecmisti ustelik.1 hafta sonra gittim 2500 lu degrr vardi kesede gozukmustu hemde karindan bakti.insallah rabbim gonlune göre verir saglikla alorsn kucagina insallah

Hadi gözün aydın darısı başıma inşallah bence keseyim tam görmek istiyorsan cuma yada pazartesi günü git

İnsallh balim bilmiyomki çok merak ediyorum heyecan war pazartesi nasıl bekliyim

Hayırlı olsun :)

Cokkkk sevindim canım kan testi yaptır önce değerin yükselse git canım

Aman allah im ne kadar cooook sevindim anlatamamm yaaa

Canim önceki konulardan biliyorum seni konusmustukda galiba ikimizde bebiş istiyoduk. Hayirli uğurlu olsun. Benimde bugün adet günüm dünden beri test yapiyorum silik çizgi çıkıyo yarin kan verecem

Canim önceki konulardan biliyorum seni konusmustukda galiba ikimizde bebiş istiyoduk. Hayirli uğurlu olsun. Benimde bugün adet günüm dünden beri test yapiyorum silik çizgi çıkıyo yarin kan verecem
Sağol canım silik çıkıyorsa wardr Seninkide hayırlı olsunnn

esraa gozun aydin canim ya cok sevindim.bakiyrdm arada konularna bugun gordum hayirlsiiyla kucagna al insallah.bende hamileyim 11 haftalik olduk cok şükür.
canım merhaba seni merak ediyordum bir süredir ve hamile olduğunu gördüm tebrik etmek istedim ben de beklemedeyim daha.2 yılı geçti korunmayalı.acaba başka doktorada gitsem mi ki dedim ama ne bileyim napacağımı şaşırdım her ay hüsran.senin özewl olarak yaptığın birşey varmıydı canım o ay

çok sevindim canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin

o ay havuc cok yedim yumirtalari gelistiryms canim bide esim icin kendim bi macun hazirladim herif beni oldurcekti2 ama yedi :))) artik vesile oldu mu bilemem keci boynuzu pekmezi bal bir tane muz ceviz tarcin turk kahvesi karisik meyve kurulari vardi bimden almisti esim bunlarin hepsini karistrdim her gun bi kasik dolsui yedirdim ona.tadi biraz kotu ama en gec 1 hafta icinde tuketmesi gerekiyo.bu icine koyduklarmin cogu erkegn sperm kalitesini arttiriyms internetten arastrip yaptim.biraz ates yapiyo ama olsun:)) hic umudum yoktu o ay hatta adet duzensizdi benim ama rabbim nasip etti 3 ayımizi doldurduk bugün.rabbim tez vakitte sana da nasip etsin.istersen bi dene ama dr a da muhakkak git nuayne ol tedavi iste belkide vakti vardir bilemeyz canim.en kisa zamanda guzel haberi alirsn insallah

çok sağol canım inşallah alırım bende senin gibi güzel haberleri.kafaya takmamaya çalışıyorum bir kaç aydır ama adet yaklaşınca insan acaba oldu mu deyip duruyor işte.eşime almıştım keçiboynuzu pekmezi bende.ara ara içiyor işte.ben rahim filmide çektirdim birşey çıkmadı hormonlarımda da tsh yüksek zaten.hipotroidi hastasıyım.onunda etkisi olabillir dediler ama kimse kesin bu yüzden olmuyor yada engeldir demedi.eşimde doktora gitmeye sıcak bakmıyor malesef.ben kendi başıma uğraşıyorum anlayacağın oda tahlil verse en azından uygun bir tedavi uygulanır başarı şansıda artar.klomen kullandım bir ay o da kist yaptı zaten deneme yanılma yöntemiydi resmen.bakalım ikna edersem onuda götüreceğim doktora.

kafaya takinca olmuyo o keisn ben burda cok kizardm ole kafaya takma ozaman olcak diyenlere ama dogruyms.ben ise girmiştim o ay hicte takmadim ne ayakalrimi diktim ne yum gunu takip ettim hicte umudum yoktu ozaman nasip etti rabbim.ama esinde bi kere sperm versin bisey yok onda.bi ilaci vardr tedavisi vardr elbet.insallah en kisa zamanda kalirsn hamile esini ikna et bi an once dr a gorunsun denemekte fauda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…