Verdim canım sağlık ocaginda o da 3 te cikacakmisCanim kan tahlili vercektn bugun ne oldu merak ettim :)
Merhaba belki bnmde faydam olur Bn zaten doktora gtmeyi bırakmıştım 6 aydr gtmiyodum kafamı göre eczaneden iltihap icin fitil aldım gecen ay 3 tanesini kullandım yumurtlama günüme denk geldiği için bıraktım 4 tanesini de bu ay kullandim belkide o wesile olms trcanım merhaba seni merak ediyordum bir süredir ve hamile olduğunu gördüm tebrik etmek istedim ben de beklemedeyim daha.2 yılı geçti korunmayalı.acaba başka doktorada gitsem mi ki dedim ama ne bileyim napacağımı şaşırdım her ay hüsran.senin özewl olarak yaptığın birşey varmıydı canım o ay
Çıkmadı mi canimVerdim canım sağlık ocaginda o da 3 te cikacakmis
Çıktı canim negatif malesef idrar testim silikti beni yanilttiÇıkmadı mi canim
Üzülme canım hayrlisi olsun ummadığın anda olsun insallh çok silikleri dikkate alma derim bnde çok yanıldım bu hamileligimde 1 gün gecikmede ikiside kipkirmiziydiÇıktı canim negatif malesef idrar testim silikti beni yaniltti
Öyle canım inşallah diğer ay olur. Sende saglikli bi hamişlik gecirirsin inşallah canimÜzülme canım hayrlisi olsun ummadığın anda olsun insallh çok silikleri dikkate alma derim bnde çok yanıldım bu hamileligimde 1 gün gecikmede ikiside kipkirmiziydi
İnsallh canım insallhÖyle canım inşallah diğer ay olur. Sende saglikli bi hamişlik gecirirsin inşallah canim
çok sağol canım yardımların için.iltihap yok bende bildiğim kadarıyla ama sorun nerde onuda bilmiyorum.bakalım bayramdan sonra tekrar gitmeyi düşünüyorum doktora.Merhaba belki bnmde faydam olur Bn zaten doktora gtmeyi bırakmıştım 6 aydr gtmiyodum kafamı göre eczaneden iltihap icin fitil aldım gecen ay 3 tanesini kullandım yumurtlama günüme denk geldiği için bıraktım 4 tanesini de bu ay kullandim belkide o wesile olms tr
Bnde de yoktu ama ne tesadüf onu kullandığım ay hamile kaldimçok sağol canım yardımların için.iltihap yok bende bildiğim kadarıyla ama sorun nerde onuda bilmiyorum.bakalım bayramdan sonra tekrar gitmeyi düşünüyorum doktora.
Aminnnn insallh kuzum Rabbim tüm isteyenlere wersin insallhCanim cok sevindim Rabbim saglikli hayrli sorunsuz hamilelik ihsan etsin saglikla hayrli kolay dogumla bebegini kucagina almayi nasip etsin Rabbim insallah
ben de cuma günü gideyim demiştim canım ama sıra bulmak imkansız üniversiteye gideyim demiştim ama bayramdan sonra artık napalım.Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin bugün iş yerinde bir arkadaş da hamile olduğunu öğrendi birlikte baktık hatta teste inan tüylerim diken diken oldu öyle sevindim ki onun adına ama kendi adıma da üzüldüm bugün doğum günüm güzel haberler varmek isterdim eşime ama nasip işte.dualarada başlayamadım ya meryem suresine başlayayım diyorum ama akşam olunca kalıyorBnde de yoktu ama ne tesadüf onu kullandığım ay hamile kaldim
Yapıp yapmak sana kalıyor smaç bnm çevremdekiler bu fitili şöyle onlarda o ay hamile kaldı istersen kullan derim ama hiç bi sorunun yoksa ki o vesile olur bilemezsinben de cuma günü gideyim demiştim canım ama sıra bulmak imkansız üniversiteye gideyim demiştim ama bayramdan sonra artık napalım.Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin bugün iş yerinde bir arkadaş da hamile olduğunu öğrendi birlikte baktık hatta teste inan tüylerim diken diken oldu öyle sevindim ki onun adına ama kendi adıma da üzüldüm bugün doğum günüm güzel haberler varmek isterdim eşime ama nasip işte.dualarada başlayamadım ya meryem suresine başlayayım diyorum ama akşam olunca kalıyor
belkide var canım dediğin gibi belkide vesile olur fitilin adı neydi canım alırım bende denemekten birşey kaybetmeyiz sonuçtaYapıp yapmak sana kalıyor smaç bnm çevremdekiler bu fitili şöyle onlarda o ay hamile kaldı istersen kullan derim ama hiç bi sorunun yoksa ki o vesile olur bilemezsin
İnanki belki wesile olur da seninde yüzün güler neo penotran forte l fitilini adı canimbelkide var canım dediğin gibi belkide vesile olur fitilin adı neydi canım alırım bende denemekten birşey kaybetmeyiz sonuçta
Adet günün ne zmnbelkide var canım dediğin gibi belkide vesile olur fitilin adı neydi canım alırım bende denemekten birşey kaybetmeyiz sonuçta
adet günüm geçti canım cumartesi günü bitti adetim alacağım inşallah vesile olur bol bol dua ederim sana:) Rabbim kabul etsin inşallah dualarımızıAdet günün ne zmn
Adetin biter bitmez kullanacaksın kuzu yaadet günüm geçti canım cumartesi günü bitti adetim alacağım inşallah vesile olur bol bol dua ederim sana:) Rabbim kabul etsin inşallah dualarımızı
şimdi alsam kullanamam mı kuzuAdetin biter bitmez kullanacaksın kuzu ya
Şöyle anlatayım bu fitili kullanırken hiç bi şekilde ilişki olmayack fitil 7 tane 7 günde bitrmn lazım yumurtlama gününe denk gelmesini o günlerde ilişkiye gir die canımşimdi alsam kullanamam mı kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?