Sonunda rabbimin izniyle bende hamileyimmm

Merhaba belki bnmde faydam olur Bn zaten doktora gtmeyi bırakmıştım 6 aydr gtmiyodum kafamı göre eczaneden iltihap icin fitil aldım gecen ay 3 tanesini kullandım yumurtlama günüme denk geldiği için bıraktım 4 tanesini de bu ay kullandim belkide o wesile olms tr

Çıktı canim negatif malesef idrar testim silikti beni yaniltti
Üzülme canım hayrlisi olsun ummadığın anda olsun insallh çok silikleri dikkate alma derim bnde çok yanıldım bu hamileligimde 1 gün gecikmede ikiside kipkirmiziydi

Üzülme canım hayrlisi olsun ummadığın anda olsun insallh çok silikleri dikkate alma derim bnde çok yanıldım bu hamileligimde 1 gün gecikmede ikiside kipkirmiziydi
Öyle canım inşallah diğer ay olur. Sende saglikli bi hamişlik gecirirsin inşallah canim

Canim cok sevindim Rabbim saglikli hayrli sorunsuz hamilelik ihsan etsin saglikla hayrli kolay dogumla bebegini kucagina almayi nasip etsin Rabbim insallah

çok sağol canım yardımların için.iltihap yok bende bildiğim kadarıyla ama sorun nerde onuda bilmiyorum.bakalım bayramdan sonra tekrar gitmeyi düşünüyorum doktora.

çok sağol canım yardımların için.iltihap yok bende bildiğim kadarıyla ama sorun nerde onuda bilmiyorum.bakalım bayramdan sonra tekrar gitmeyi düşünüyorum doktora.
Bnde de yoktu ama ne tesadüf onu kullandığım ay hamile kaldim

Bnde de yoktu ama ne tesadüf onu kullandığım ay hamile kaldim
ben de cuma günü gideyim demiştim canım ama sıra bulmak imkansız üniversiteye gideyim demiştim ama bayramdan sonra artık napalım.Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin bugün iş yerinde bir arkadaş da hamile olduğunu öğrendi birlikte baktık hatta teste inan tüylerim diken diken oldu öyle sevindim ki onun adına ama kendi adıma da üzüldüm bugün doğum günüm güzel haberler varmek isterdim eşime ama nasip işte.dualarada başlayamadım ya meryem suresine başlayayım diyorum ama akşam olunca kalıyor

Yapıp yapmak sana kalıyor smaç bnm çevremdekiler bu fitili şöyle onlarda o ay hamile kaldı istersen kullan derim ama hiç bi sorunun yoksa ki o vesile olur bilemezsin

Yapıp yapmak sana kalıyor smaç bnm çevremdekiler bu fitili şöyle onlarda o ay hamile kaldı istersen kullan derim ama hiç bi sorunun yoksa ki o vesile olur bilemezsin
belkide var canım dediğin gibi belkide vesile olur fitilin adı neydi canım alırım bende denemekten birşey kaybetmeyiz sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…