sonunda (sanırım) evleniyorum

teşekkür ederim. anladım demek istediğinizi. tabiki bende huyuna gidecem o benim istediğim bişeyi kabullendi sonuçta.

beni düşündükleri için kızdıklarını biliyorum. haklı tarafları çok. etrafımda iki örneğim var benimle aynı durumda olan. 2 çocuğa rağmen evlilikleri süper giden.. inşallah benimkide öyle olur diye dua etmekten başka yapacak bişeyim yok.

Allah aşkına bekar bir insan olarak 2 çocuklu bir adamla ne işin ar. Hiç mi kendinize acımıyorsunuz. İnsanlar bazen kendi çocuklarının sorumluluğunun altında eziliyor. Derdin ne. Koca kıtlığı mı. Koca olmazsa olmuyor mu. Yapmayın ne olur. Siz giderken kocanız çoktaaan dönuyor olacak. Ne evlilik ne de olacak cocuğunuzda ikiniz aynı heyecanı tatmayacaksınız. Siz o cocukları o çocuklar sizi kıskanacak. Allah aşkına ailenizi dinleyin.

bozuluyor kendi istediğide olmassa
O kadar bozulacak artık yaoacak bi şey yok oda durması gereken yeri öğrenecek. Yarın evlendiğinizde evliliğinizle de ilgili bi şeyler olsun istiycek ee bozulmasın diye her istediğini yapacakmısınız

Bekar insanlara ne kadar kolay geliyor evlilik.. Ve sen üzerine iki çocuk sahibi biriyle istiyorsun. Evliliğin başlı başına zaten kendi sıkıntıları var ve işin içine karşı tarafın çocukları da eklenince iki katına çıkacak bunu kaldırırım diyorsan zaten ailenide hertürlü ikna eder bi yoluna sokarsın. Umarim hakkinda hayırlısı olur..

iki çocuklu adamla Evleneyim mi diye acsaydiniz keşke . Anneniz de gelmiş gelmemiş sorun değil ki bu. Gelirse gelir gelmezse gelmez nedir yani?ya dalga geçiyorlar sosyal medyada ama büyük resmi görmek diye bir kurs acilsa keske:)

Sonuna kadar anneni dinle babanı dinle. İlerde eşim beni iki çocuğa bakmam için almış. Ben bu çocuklarla aynı evde yaşayamam. O bunu dedi bu bunu döktü eşim beni değil onları savundu...... bu fragman daha. Ailen de bunun farkında ki belki yılar diye böyle yapıyor. Haklılar da

O dışarıdan öyle görünüyordur. Dışarı yansıtmazlarsa nereden bilebilirsiniz aile içindeki huzursuzlukları?

Medyumluğa gerek yok ki kabak gibi ortada herşey.

İlk cümleyi yazıp bıraksaydım "medyum musunuz nereden bilebiirsiniz?" denirdi :)
Şimdi aşk bazı şeyleri görmesine engel oluyor.
Malesef bazı hatalar yaşanmadan öğrenilmiyor.

İnsan yeri geliyor kendi öz evladından bunalıyor. Nerede kaldı 2 çocukla cicim ayları yaşamak?

Aileni dinle bence

ben siti dövmelerinden sonra olan kısmı okuyamadım orada takılı kaldım

Evet bende bir örnek biliyom sihirli annem dizisinde betuş iki cocukla super giden bi evlilikleri vardı sadece dizi de olabilecegi gibi
Kusura bakmayin olumlu düsunmeye cok çalıstım ama olmuyor

Bekâr kızlar şu boşanmış çoluklu çocuklu adamlarda ne bulur hiç anlamıyorum, anlayamadan öleceğim galiba.
Ailen istemez tabi, annenin yerinde bende olsam gözünün üstünde kaşı var der herşeye sorun çıkarırım.
Bak besle büyüt gitsin başkasının boşadığı, yakasından belki de silkeleyerek attığı adamla evlensin.
Bu evlilik baştan yanlış arkadaşım aileni dinle sonra çook üzülürsün.

Büyük konuşmayın inanın dilimizden çıkan herşey kadere yazılıyor

Ben yazacaktım bunu herkes eleştiri diye ölüyor açık bulsakta laf vursak diye kimse konunuzla ilgili bişey yazmamış ama mecbur iki tarafı da idare edin bu günler düğün bi geçsin biter annenize karşı sessiz durun bağırıp çağırdı mı hiç tartışmayın akışına bırakın

Ben de hic evlenmemis kizimi istemeye istemeye 2 cocuklu adama versem, ben de aynisini soylerdim. Hicbir sey ve hic kimse icin ailenizi karsiniza almayin.

Inan kimse eleştiri diye ölmüyor hayatım, sadece ileride yaşayacaklarını söylüyoruz. Eleştirilerin amacı da yine konu sahibi arkadasın iyiliğini düşündüğümüzden. Yarın burada kocamın çocukları yüzünden boşanıyorum diye konu açmasın diye konuşuyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…