- 11 Mayıs 2015
- 809
- 1.575
- 113
- Konu Sahibi melismelom
-
teşekkür ederim. anladım demek istediğinizi. tabiki bende huyuna gidecem o benim istediğim bişeyi kabullendi sonuçta.Ailen istemedigi icin kırk dereden su getirtiyor ,bu tür durumlarda ''genelde'' onlar haklı çıkıyor. Kendim ve yakın çevremden tecrube ettiğim kadarıyla. Annenle aranı sakın bozma derim, nişanlına bir başına olduğunu hissettirme ya da onun için ailenden vazgecebileceğini , onları geri plana atabilecegini asla düşünmesin. Annenin huyuna gitmeni tavsiye ederim azıcık sabır.
Cümlelerim biraz emir kipiyle olmuş düzeltemedim sadece nacizane tavsiyemdir. Allah kolaylık versin. Mutluluklar dilerim.
Şunuda soylemeden gecemeyecegim.Simdi biz ne desek bos gelecek ama 2 tane cocuk.
Bu cocuklarin annesi surekli irtibat halinde olacaksiniz yani esiniz tabi.Simdi hersey iyi hostur fakat sonrasi size batacak kadinin cocuklar icin aramalari belki cocuklari dolduracak size karsi.Yapar diye demiyorum bi ihtimal huzurunuz bozulur.Bize dusmez tabi de bi suru bekar adam var su dunya da.Alinmayin dedigime ne demek istedigimi anladiniz.Ailenizin yerine koyun kendinizi kizmakta haklilar.Siz hep alttan alinda huzurunuz bozulmasin.
Medyumluğa gerek yok ki kabak gibi ortada herşey.Sizin geleceğinizde pişmanlık görüyorum.
Medyum da değilim halbuki neden acaba? Hayret..
O kadar bozulacak artık yaoacak bi şey yok oda durması gereken yeri öğrenecek. Yarın evlendiğinizde evliliğinizle de ilgili bi şeyler olsun istiycek ee bozulmasın diye her istediğini yapacakmısınızbozuluyor kendi istediğide olmassa
iki çocuklu adamla Evleneyim mi diye acsaydiniz keşke . Anneniz de gelmiş gelmemiş sorun değil ki bu. Gelirse gelir gelmezse gelmez nedir yani?ya dalga geçiyorlar sosyal medyada ama büyük resmi görmek diye bir kurs acilsa keske:)arkadaşlar ben size 2 çocuklu adamla evleneyim mi evlenmeyim mi diye konu açmadım ilk önce ona dikkatinizi çekmek isterim. bende bilirdim bekar biriyle evlenmeyi. herkesin hayatı farklı. bizi yıllardır kader hep bi şekilde buluşturdu. karşıma o tarz biri de çıkmadı yıllar boyunca bekar yada çocuksuz vs.. göze aldım böyle bi evliliğin getireceği olumsuzlukları. benim tercihim bu. uyarmakda haklısınız okey teşekkürler ama konu bu değil?
Sonuna kadar anneni dinle babanı dinle. İlerde eşim beni iki çocuğa bakmam için almış. Ben bu çocuklarla aynı evde yaşayamam. O bunu dedi bu bunu döktü eşim beni değil onları savundu...... bu fragman daha. Ailen de bunun farkında ki belki yılar diye böyle yapıyor. Haklılar daarkadaşlar merhaba. önceki konularımı belki az çok hatırlayan olmuştur. nişanlımdan bi hatasından dolayı ayrılmıştım. ailem önce baskı yapmıştı istemedikleri için( sebebide daha önce evlenmiş ve 2 çocuklu olması), şans verdiklerinde çok sevmişlerdi,ama sonradan ben nişan attıktan sonra kesin bi dille karşı çıkıp hatta olay beni dövmelerine kadar gitmişti. bu dönem içerisinde biz nişanlımla düzeldik,atlattık çoğu şeyi ama günlerdir ailemi düğün için ikna edemiyorduk inada bindirmişlerdi. dün çok şükür ikna oldular. ama şimdide şu sıkıntı var,ailesiyle asla görüşmeyiz diyorlar ve bunun haricinde annem her işe dahil olmak istiyor. gelinlik, ev, alışveriş vs.. ikna ettiğim için şuan sesimi çıkarmıyorum.ama hep kendi dediği olsun istiyor. gelinliğini ben seçecem sen zevksizsin gibi laflar sayıyor. kendisi çok zor bi insan. aslında biz geçen hafta evi tuttuk ama tabi ona söyleyemedik henüz. ev bakıcaz,konumu şu falan dedim, iyi değil orası dedi onada kulp buldu. ki dediği semt çok elit biyer. şimdide ailem yüzünden nişanlımla aram bozulsun ve tatsızlık çıksın istemiyorum. neler tavsiye edersiniz
beni düşündükleri için kızdıklarını biliyorum. haklı tarafları çok. etrafımda iki örneğim var benimle aynı durumda olan. 2 çocuğa rağmen evlilikleri süper giden.. inşallah benimkide öyle olur diye dua etmekten başka yapacak bişeyim yok.
Medyumluğa gerek yok ki kabak gibi ortada herşey.
Aileni dinle bencearkadaşlar merhaba. önceki konularımı belki az çok hatırlayan olmuştur. nişanlımdan bi hatasından dolayı ayrılmıştım. ailem önce baskı yapmıştı istemedikleri için( sebebide daha önce evlenmiş ve 2 çocuklu olması), şans verdiklerinde çok sevmişlerdi,ama sonradan ben nişan attıktan sonra kesin bi dille karşı çıkıp hatta olay beni dövmelerine kadar gitmişti. bu dönem içerisinde biz nişanlımla düzeldik,atlattık çoğu şeyi ama günlerdir ailemi düğün için ikna edemiyorduk inada bindirmişlerdi. dün çok şükür ikna oldular. ama şimdide şu sıkıntı var,ailesiyle asla görüşmeyiz diyorlar ve bunun haricinde annem her işe dahil olmak istiyor. gelinlik, ev, alışveriş vs.. ikna ettiğim için şuan sesimi çıkarmıyorum.ama hep kendi dediği olsun istiyor. gelinliğini ben seçecem sen zevksizsin gibi laflar sayıyor. kendisi çok zor bi insan. aslında biz geçen hafta evi tuttuk ama tabi ona söyleyemedik henüz. ev bakıcaz,konumu şu falan dedim, iyi değil orası dedi onada kulp buldu. ki dediği semt çok elit biyer. şimdide ailem yüzünden nişanlımla aram bozulsun ve tatsızlık çıksın istemiyorum. neler tavsiye edersiniz
beni düşündükleri için kızdıklarını biliyorum. haklı tarafları çok. etrafımda iki örneğim var benimle aynı durumda olan. 2 çocuğa rağmen evlilikleri süper giden.. inşallah benimkide öyle olur diye dua etmekten başka yapacak bişeyim yok.
Büyük konuşmayın inanın dilimizden çıkan herşey kadere yazılıyorBende bir evlilik yaptım ve iki çocuğum var,
Bekar biri gelse ayaklarıma kapanıp yalvarsa evlenelim diye önce çocuklarım sonra da henüz evliliği hiç tatmamış birini iki çocuklu hayata laapppsss!! diye sokmamak için acır, asla kabul etmem, ciddiyim.
Aileni dinle, lütfen.
Ben yazacaktım bunu herkes eleştiri diye ölüyor açık bulsakta laf vursak diye kimse konunuzla ilgili bişey yazmamış ama mecbur iki tarafı da idare edin bu günler düğün bi geçsin biter annenize karşı sessiz durun bağırıp çağırdı mı hiç tartışmayın akışına bırakınarkadaşlar ben size 2 çocuklu adamla evleneyim mi evlenmeyim mi diye konu açmadım ilk önce ona dikkatinizi çekmek isterim. bende bilirdim bekar biriyle evlenmeyi. herkesin hayatı farklı. bizi yıllardır kader hep bi şekilde buluşturdu. karşıma o tarz biri de çıkmadı yıllar boyunca bekar yada çocuksuz vs.. göze aldım böyle bi evliliğin getireceği olumsuzlukları. benim tercihim bu. uyarmakda haklısınız okey teşekkürler ama konu bu değil?
Ben de hic evlenmemis kizimi istemeye istemeye 2 cocuklu adama versem, ben de aynisini soylerdim. Hicbir sey ve hic kimse icin ailenizi karsiniza almayin.zaten ikna etmeye çalışırkende bizden hiçbişe beklemesin. herşeyin en iyisini alacak, en iyisini yapacak sana diye diretti. yaptığı hatanın bedelini ödeyecek tek bişe bişe almicaz biz diyor.bide o çıktı başıma
Inan kimse eleştiri diye ölmüyor hayatım, sadece ileride yaşayacaklarını söylüyoruz. Eleştirilerin amacı da yine konu sahibi arkadasın iyiliğini düşündüğümüzden. Yarın burada kocamın çocukları yüzünden boşanıyorum diye konu açmasın diye konuşuyoruz.Ben yazacaktım bunu herkes eleştiri diye ölüyor açık bulsakta laf vursak diye kimse konunuzla ilgili bişey yazmamış ama mecbur iki tarafı da idare edin bu günler düğün bi geçsin biter annenize karşı sessiz durun bağırıp çağırdı mı hiç tartışmayın akışına bırakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?