sonunda (sanırım) evleniyorum

Niye açsın tanıyor musun adamı kadını tanıyor musun belki mutlu olacaklar yada mutsuz hanımefendi zaten bunu sormamış bize ikilemde kalsaydı zaten sorardı

Niye açsın tanıyor musun adamı kadını tanıyor musun belki mutlu olacaklar yada mutsuz hanımefendi zaten bunu sormamış bize ikilemde kalsaydı zaten sorardı
Bekar birini bulamadığı için bir nevi mecburiyetten evleniyormuş adamla, kendisi yazmış yani . Ne acelesi varsa . Tanımak mi lazım sonunu görüp yorum yapmak için. Konu sahibiyle adamı tanımıyorum ama onlar gibi çoook kişi tanıyorum. Ayrıca aklın yolu birdir, müneccim olmaya gerek yok sonunu görmek için.

Mutsuz olursa baya sevinirsiniz umduğunuzu bulamazsınız inşallah

Ailenizi dinleyin.
Onlar genelde haklı çıkıyor

Niye sevineyim bana ne , konu sahibine yaranmak için bana niye yürüyorsun :)
Nişanlısında benim mı gözüm var yoksa .
Konu sahibine neden yaranayım aşımı ekmeğimi konu sahibi mi veriyor hey Allahım ya siz çok mutsuz birisiniz bu öyle belli ki inşallah çok mutlu olursunuz iyi günler diliyorum

pişman olacak ama iş işten geçmiş olacak

Konu sahibine neden yaranayım aşımı ekmeğimi konu sahibi mi veriyor hey Allahım ya siz çok mutsuz birisiniz bu öyle belli ki inşallah çok mutlu olursunuz iyi günler diliyorum
Ayyy bu da yeni moda oldu, çok mutsuz birisiniz. Kimi elestirsek aynı laflar, şu gereksiz ünlüler milletin aklıyla ne kadar oynuyorlar ne kadar da insanları yönlendiriyorlar. Mutsuzsun benimle uğrasıyorsın, mutlu ol da uğraşma.
Geçiniz bunları, mutlu yada mutsuz olmam beni ilgilendirir. Ben başkalarından duyduğum boş laflarla konuşmuyorum, çıkın böyle hayal kafalarından dünyaya dönün. Aşk dediğin bir zaman sonra bitecek , bu kız başında 2 çocukla kalakalacak. O zaman da böyle konuşursunuz.

Zor durumda kalmış ailesinden şiddet görmüş ve mutluluğu evlenmiş boşanmış iki çocuklu bir adamda bulduğunu sanan bir kadın. Yalan söyleyen bir nişanlı. Hala işin peşini bırakmayan eski eş ve onları birbirine bağlayan iki çocuk.
Peri masalı gibi mutlu bir aşk yaşamaları için bütün herşey tamam. Evlensinler.

Neden daha yolun başındayken bu kadar sıkıntı çıkmış,yüzükler fln atılmış biriyle ısrarla evlenmek istiyosunki ? Bekar birisi olarak 2 çocuklu biriyle hemde.. bence aileni dinle. İlerde daha çok sıkıntı yaşama

Kadın bunu sormamış bize laf düşmez o yüzden sorduğu soru çok başka

Sizde herkesi aynı laflarla eleştiriyorsunuz ki aynı cevapları alıyorsunuz demek ki neyse iyi günler biz boş lafla konuşalım size dolu konuşmalar

En iyi özet de bu oldu.

çok büyük bir tutkum olması lazım ki gözüm kapalı kabul edeyim.
ama düşündüm de yani başkasının çocuğuna bakamazdım herhalde

Sizde herkesi aynı laflarla eleştiriyorsunuz ki aynı cevapları alıyorsunuz demek ki neyse iyi günler biz boş lafla konuşalım size dolu konuşmalar
Buraya konu açan herkesi eleştirme hakkımız var. Eleştiri güzel birşeydir insanlar hatalarını anlar kendilerine yeni yollar çizerler vs. Ben de bir anne olduğum için konu sahibini kendi çocuklarım yerine koyarak konuştum. Aynı şeyleri söylemeye de devam edeceğim, size de iyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…