- 8 Ocak 2019
- 694
- 1.625
- 28
- 29
- Konu Sahibi melismelom
-
Niye açsın tanıyor musun adamı kadını tanıyor musun belki mutlu olacaklar yada mutsuz hanımefendi zaten bunu sormamış bize ikilemde kalsaydı zaten sorardıInan kimse eleştiri diye ölmüyor hayatım, sadece ileride yaşayacaklarını söylüyoruz. Eleştirilerin amacı da yine konu sahibi arkadasın iyiliğini düşündüğümüzden. Yarın burada kocamın çocukları yüzünden boşanıyorum diye konu açmasın diye konuşuyoruz.
Bekar birini bulamadığı için bir nevi mecburiyetten evleniyormuş adamla, kendisi yazmış yani . Ne acelesi varsa . Tanımak mi lazım sonunu görüp yorum yapmak için. Konu sahibiyle adamı tanımıyorum ama onlar gibi çoook kişi tanıyorum. Ayrıca aklın yolu birdir, müneccim olmaya gerek yok sonunu görmek için.Niye açsın tanıyor musun adamı kadını tanıyor musun belki mutlu olacaklar yada mutsuz hanımefendi zaten bunu sormamış bize ikilemde kalsaydı zaten sorardı
Mutsuz olursa baya sevinirsiniz umduğunuzu bulamazsınız inşallahBekar birini bulamadığı için bir nevi mecburiyetten evleniyormuş adamla, kendisi yazmış yani . Ne acelesi varsa . Tanımak mi lazım sonunu görüp yorum yapmak için. Konu sahibiyle adamı tanımıyorum ama onlar gibi çoook kişi tanıyorum. Ayrıca aklın yolu birdir, müneccim olmaya gerek yok sonunu görmek için.
Ailenizi dinleyin.arkadaşlar merhaba. önceki konularımı belki az çok hatırlayan olmuştur. nişanlımdan bi hatasından dolayı ayrılmıştım. ailem önce baskı yapmıştı istemedikleri için( sebebide daha önce evlenmiş ve 2 çocuklu olması), şans verdiklerinde çok sevmişlerdi,ama sonradan ben nişan attıktan sonra kesin bi dille karşı çıkıp hatta olay beni dövmelerine kadar gitmişti. bu dönem içerisinde biz nişanlımla düzeldik,atlattık çoğu şeyi ama günlerdir ailemi düğün için ikna edemiyorduk inada bindirmişlerdi. dün çok şükür ikna oldular. ama şimdide şu sıkıntı var,ailesiyle asla görüşmeyiz diyorlar ve bunun haricinde annem her işe dahil olmak istiyor. gelinlik, ev, alışveriş vs.. ikna ettiğim için şuan sesimi çıkarmıyorum.ama hep kendi dediği olsun istiyor. gelinliğini ben seçecem sen zevksizsin gibi laflar sayıyor. kendisi çok zor bi insan. aslında biz geçen hafta evi tuttuk ama tabi ona söyleyemedik henüz. ev bakıcaz,konumu şu falan dedim, iyi değil orası dedi onada kulp buldu. ki dediği semt çok elit biyer. şimdide ailem yüzünden nişanlımla aram bozulsun ve tatsızlık çıksın istemiyorum. neler tavsiye edersiniz
Niye sevineyim bana ne , konu sahibine yaranmak için bana niye yürüyorsun :)Mutsuz olursa baya sevinirsiniz umduğunuzu bulamazsınız inşallah
Konu sahibine neden yaranayım aşımı ekmeğimi konu sahibi mi veriyor hey Allahım ya siz çok mutsuz birisiniz bu öyle belli ki inşallah çok mutlu olursunuz iyi günler diliyorumNiye sevineyim bana ne , konu sahibine yaranmak için bana niye yürüyorsun :)
Nişanlısında benim mı gözüm var yoksa .
Bende boşanmış bir kadın olarak bekar bir kadının 2 çocuklu bir adamla evlenmeyi bu derece istemesini anlayamıyorum.
Bana da çocuklu kişiler talip olmuştu fakat ben asla cesaret edemedim. İlk önce bundan dolayı size çok şaşırdım.
Konuya gelecek olursak ben bu kadar zorlama olan işlerin iyi gittiğine inanmıyorum.
Ailenizi zor ikna ettiniz diye bu onlara her şeyi seçme hakkı vermez. Annenize her şeyi anlatmayın ve ona kesin bir dille biz hallederiz diyin. Böyle saçmalık mı olur?
Ayyy bu da yeni moda oldu, çok mutsuz birisiniz. Kimi elestirsek aynı laflar, şu gereksiz ünlüler milletin aklıyla ne kadar oynuyorlar ne kadar da insanları yönlendiriyorlar. Mutsuzsun benimle uğrasıyorsın, mutlu ol da uğraşma.Konu sahibine neden yaranayım aşımı ekmeğimi konu sahibi mi veriyor hey Allahım ya siz çok mutsuz birisiniz bu öyle belli ki inşallah çok mutlu olursunuz iyi günler diliyorum
Niye açsın tanıyor musun adamı kadını tanıyor musun belki mutlu olacaklar yada mutsuz hanımefendi zaten bunu sormamış bize ikilemde kalsaydı zaten sorardı
Kadın bunu sormamış bize laf düşmez o yüzden sorduğu soru çok başkaZor durumda kalmış ailesinden şiddet görmüş ve mutluluğu evlenmiş boşanmış iki çocuklu bir adamda bulduğunu sanan bir kadın. Yalan söyleyen bir nişanlı. Hala işin peşini bırakmayan eski eş ve onları birbirine bağlayan iki çocuk.
Peri masalı gibi mutlu bir aşk yaşamaları için bütün herşey tamam. Evlensinler.
Sizde herkesi aynı laflarla eleştiriyorsunuz ki aynı cevapları alıyorsunuz demek ki neyse iyi günler biz boş lafla konuşalım size dolu konuşmalarAyyy bu da yeni moda oldu, çok mutsuz birisiniz. Kimi elestirsek aynı laflar, şu gereksiz ünlüler milletin aklıyla ne kadar oynuyorlar ne kadar da insanları yönlendiriyorlar. Mutsuzsun benimle uğrasıyorsın, mutlu ol da uğraşma.
Geçiniz bunları, mutlu yada mutsuz olmam beni ilgilendirir. Ben başkalarından duyduğum boş laflarla konuşmuyorum, çıkın böyle hayal kafalarından dünyaya dönün. Aşk dediğin bir zaman sonra bitecek , bu kız başında 2 çocukla kalakalacak. O zaman da böyle konuşursunuz.
Bize laf düşmez kısmına güldüm.Kadın bunu sormamış bize laf düşmez o yüzden sorduğu soru çok başka
Son gülen iyi gülerBize laf düşmez kısmına güldüm.
En iyi özet de bu oldu.Zor durumda kalmış ailesinden şiddet görmüş ve mutluluğu evlenmiş boşanmış iki çocuklu bir adamda bulduğunu sanan bir kadın. Yalan söyleyen bir nişanlı. Hala işin peşini bırakmayan eski eş ve onları birbirine bağlayan iki çocuk.
Peri masalı gibi mutlu bir aşk yaşamaları için bütün herşey tamam. Evlensinler.
Son gülen iyi güler
Buraya konu açan herkesi eleştirme hakkımız var. Eleştiri güzel birşeydir insanlar hatalarını anlar kendilerine yeni yollar çizerler vs. Ben de bir anne olduğum için konu sahibini kendi çocuklarım yerine koyarak konuştum. Aynı şeyleri söylemeye de devam edeceğim, size de iyi günler.Sizde herkesi aynı laflarla eleştiriyorsunuz ki aynı cevapları alıyorsunuz demek ki neyse iyi günler biz boş lafla konuşalım size dolu konuşmalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?