- 11 Mayıs 2015
- 809
- 1.575
- 113
- Konu Sahibi melismelom
-
ah keşke anlasa... :) denicem ama bakalımBaktın ısrar ediyor annecim torununun eşyalarında bana yardım edersin gibi kelimeler söyle ileriye at topu sürekli ama tatlı dille
Baktın o ısrar ediyor sen de et pes edene kadarah keşke anlasa... :) denicem ama bakalım
bak bu işin çok yokuşa gitmesinde bir hayır var derim ben...evlendiğinizde bu kadar mutlu olamayabilirsiniz bugünleri mumla arayabilirsiniz,ve inanın çok yumuşatıp yazdım..arkadaşlar merhaba. önceki konularımı belki az çok hatırlayan olmuştur. nişanlımdan bi hatasından dolayı ayrılmıştım. ailem önce baskı yapmıştı istemedikleri için( sebebide daha önce evlenmiş ve 2 çocuklu olması), şans verdiklerinde çok sevmişlerdi,ama sonradan ben nişan attıktan sonra kesin bi dille karşı çıkıp hatta olay beni dövmelerine kadar gitmişti. bu dönem içerisinde biz nişanlımla düzeldik,atlattık çoğu şeyi ama günlerdir ailemi düğün için ikna edemiyorduk inada bindirmişlerdi. dün çok şükür ikna oldular. ama şimdide şu sıkıntı var,ailesiyle asla görüşmeyiz diyorlar ve bunun haricinde annem her işe dahil olmak istiyor. gelinlik, ev, alışveriş vs.. ikna ettiğim için şuan sesimi çıkarmıyorum.ama hep kendi dediği olsun istiyor. gelinliğini ben seçecem sen zevksizsin gibi laflar sayıyor. kendisi çok zor bi insan. aslında biz geçen hafta evi tuttuk ama tabi ona söyleyemedik henüz. ev bakıcaz,konumu şu falan dedim, iyi değil orası dedi onada kulp buldu. ki dediği semt çok elit biyer. şimdide ailem yüzünden nişanlımla aram bozulsun ve tatsızlık çıksın istemiyorum. neler tavsiye edersiniz
o zaman bu iki çocuklu olayını yazmadan sade bir şekilde düğün alışverişinde yokuş yapacak her şeyin kararını kendi vermek isteyecek anneme onu kırmadan ne söyleyebilirim olacaktı..bu yorumların sebebi sizsiniz şu an..arkadaşım öncelikle yaşım 32. toy bi çağda değilim, çocuk da değilim,ergen de değilim..iki gönül bir olunca samanlık seyran düşüncesindede değilim.. zorluklar olacağını biliyorum. evet cesaretliyim. evet ilerde pişman da olabilirim ama mutlu da olabilirim. sadece ben böyle bi hayatı tercih ediyorum o kadar. eleştirmek hakkınız o da doğru,onada lafım yok eleştiriye açığım zaten. takıldığım nokta benim sorduğum şey bu değil. ben bu adamla evleneyimmi ne dersiniz diye sormadım kimseye. annemle ilgili bi durumu paylaştım hepinizle. nasıl kırmadan incitmeden üzmeden cevaplar verebilirim ona diye. anlatabildimmi?
Ailenin dinlenmediği hiç bir işte hayır olduğunu görmedim. Kendi hayatımdaki tecrübelerim de dahil. Tabi ki her şey diretmeleri hoş değil ama onlara son bir kez sormadan ev tutmanız doğru olmamış. Ayrıca yazdıklarınızdan şunu hissettim sanki şimdi evlenseniz bile ilerde sorunlar yaşayacaksınız. Başlangıcı iyi olmayan işler pek hayırlı ilerlemiyor.arkadaşlar merhaba. önceki konularımı belki az çok hatırlayan olmuştur. nişanlımdan bi hatasından dolayı ayrılmıştım. ailem önce baskı yapmıştı istemedikleri için( sebebide daha önce evlenmiş ve 2 çocuklu olması), şans verdiklerinde çok sevmişlerdi,ama sonradan ben nişan attıktan sonra kesin bi dille karşı çıkıp hatta olay beni dövmelerine kadar gitmişti. bu dönem içerisinde biz nişanlımla düzeldik,atlattık çoğu şeyi ama günlerdir ailemi düğün için ikna edemiyorduk inada bindirmişlerdi. dün çok şükür ikna oldular. ama şimdide şu sıkıntı var,ailesiyle asla görüşmeyiz diyorlar ve bunun haricinde annem her işe dahil olmak istiyor. gelinlik, ev, alışveriş vs.. ikna ettiğim için şuan sesimi çıkarmıyorum.ama hep kendi dediği olsun istiyor. gelinliğini ben seçecem sen zevksizsin gibi laflar sayıyor. kendisi çok zor bi insan. aslında biz geçen hafta evi tuttuk ama tabi ona söyleyemedik henüz. ev bakıcaz,konumu şu falan dedim, iyi değil orası dedi onada kulp buldu. ki dediği semt çok elit biyer. şimdide ailem yüzünden nişanlımla aram bozulsun ve tatsızlık çıksın istemiyorum. neler tavsiye edersiniz
Ben zaten bu yorumum dışında, sizin evlilik kararınızı sorgulayan veya eleştiren başkaarkadaşım öncelikle yaşım 32. toy bi çağda değilim, çocuk da değilim,ergen de değilim..iki gönül bir olunca samanlık seyran düşüncesindede değilim.. zorluklar olacağını biliyorum. evet cesaretliyim. evet ilerde pişman da olabilirim ama mutlu da olabilirim. sadece ben böyle bi hayatı tercih ediyorum o kadar. eleştirmek hakkınız o da doğru,onada lafım yok eleştiriye açığım zaten. takıldığım nokta benim sorduğum şey bu değil. ben bu adamla evleneyimmi ne dersiniz diye sormadım kimseye. annemle ilgili bi durumu paylaştım hepinizle. nasıl kırmadan incitmeden üzmeden cevaplar verebilirim ona diye. anlatabildimmi?
estafirullah. kızmak değil benimki. anneme hak veriyorum zaten ben. bi anne olarak sizede saygı duyuyorum. inşallah güzel olur diye umut ediyorum.bu kız milleti kafayı dikti mi bitti...yapacak o işi....anneciğinin durumunu düşünemiyorum...benim kızım da tüm uyarılarıma ve engellemelerimize rağmen kendinden 20 yaş büyük hiç evlenmemiş biriyle evlenmişti...hayatımızın en mutsuz dönemini yaşamıştık babasıyla...oyle bir çöküş yaşattı bize....adamın çok zengin olması mı? yoksa onu çok şımartması mı? neydi sebep bilemedik...koşa koşa çok görkemli bir düğünle gitti...14 ay sonra aynı hızla geri geldi...ilk 3 yıl çocuk yapmaması şartıyla bu evliliğe razı olmuştuk...çünkü kızımı tanıyordum bitecekti bu evlilik...şimdi sen bana da kızacaksın...sana da bir anne olarak uyarım; hemen çocuk yapma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?