- 11 Mayıs 2015
- 809
- 1.575
- 113
- Konu Sahibi melismelom
-
cümlede açık arıyorlar resmen ordan saldırsak diyeBen yazacaktım bunu herkes eleştiri diye ölüyor açık bulsakta laf vursak diye kimse konunuzla ilgili bişey yazmamış ama mecbur iki tarafı da idare edin bu günler düğün bi geçsin biter annenize karşı sessiz durun bağırıp çağırdı mı hiç tartışmayın akışına bırakın
Bekar birini bulamadığı için bir nevi mecburiyetten evleniyormuş adamla, kendisi yazmış yani . Ne acelesi varsa . Tanımak mi lazım sonunu görüp yorum yapmak için. Konu sahibiyle adamı tanımıyorum ama onlar gibi çoook kişi tanıyorum. Ayrıca aklın yolu birdir, müneccim olmaya gerek yok sonunu görmek için.
komikmiş baya ??Aramıza damatta katılmış sanırım
çok büyük bir tutkum olması lazım ki gözüm kapalı kabul edeyim.
ama düşündüm de yani başkasının çocuğuna bakamazdım herhalde
Aynen herkes farkli! O yüzden ben gözüm kapalı giderdim işte, farkim burada!benim çok büyük bi tutkum var işte. herkes farklı karakter. siz yapamazsınız belki doğrudur, ama ben o çocukları severek kucaklayabiliyorum yanıma geldiklerinde. şimdi millet bunada köpürecek görücez seni ilerde diyeaçık verdik iyi mi
mecburiyetten evleniyorum gibi bi cümle gördünüzmü benim yazdığım yerde? Yıllardır sevdiğim,aşık olduğum,hayatımı birlikte geçirmek istediğim, yanındayken mutlu olduğum bir adamla birlikteyim. orda demek istediğim, benim kafama tam olarak uygun, yaşıma uygun,bekar,düzgün bir erkek çıktı da karşıma ben mi evlenmedim?di... tercih benim tercihim, hayat benim hayatım. sizi ilgilendirmez o kısmı.
Bu sabit fikirden ziyade,olayları,yaşananları, içinde kalınan ikilemleri ;Buraya konu açınca her eleştiriye açık olmak zorundasınız artik şunu bir anlayın önce, yada konu açmayın gidin bildiğinizi okuyun. Annen bile bizimle aynı fikirde ki zorluk çıkarıyor herseye, sen hala pembe bulutlar üzerinde geziyorsun.
Sabit fikirli insanlara yorum yapmak hata, haklisin. Yasa ve gör diyorum bundan sonrasını. İnşallah pişmanlıkla biten mutsuz bir evliliğin olmaz canim.
Haklisiniz her cümlenize katılıyorum. Biz sadece tecrübelerimizi aktarabiliriz gerisini kendileri yaşayarak görecekler bu da onların tecrübesi olacak. Keşke yanılgıya düşmeden çevreye kulak vermeyi deneseler. Diyorum ya sanırım annelik içgüdüsünden dolayı kendimi annesının yerine koyup kolundan tutup çekip kurtarasım geliyor kızları :)Bu sabit fikirden ziyade,olayları,yaşananları, içinde kalınan ikilemleri ;
gençlikte hepimizin kapıldığı,
'aşk her şeyi halleder' ve 'iki gönül bir olunca samanlık seyran olur' şeklindeki bakış açısıyla değerlendirmek.
Serde tecrübesizlik de var.
Bu genç arkadaşımız da,ona destek veren diğer üye de,yaşları gereği, AŞKI hakettiğinden daha fazla yüceltiyorlar.
Yadırgıyor veya kızıyor muyum?
Hayır.
Çünkü hayat yolculuğunun doğası ve rutini bu.
Biz ne söylesek,ne anlatsak,bir yere kadar anlayıp kabul edecekler.
Bizi anlamaları için yaşayıp, görmeleri lazım.
Tecrübe parayla satın alınamayan,ödünç istenemeyen,hiç biri birbirine benzemeyen ve tam da bu nedenlerle çok kıymetli bir şey.
Siz de kızmayın gençlere,atar gider onlara,
anlayış da bizlere yakışıyor.
çok şükür şuan sorduğum soruyu anlayıp düzgün bir cevap çıktı. asıl sorduğum şey buydu işte. nasıl kırmadan bu işi halledebilirimdi.Cocukları kaç yasında?
Annenizle beraber alısverise cikmaniz normal ama sen zevksizsin diyerek kendisinin gelinligi secmesi normal değil.. fikir verebilir ama karar senin olmalı.. şurası kötü burası iyi de diyebilir cünkü anne yani senin iyiligini isteyebilir daha toy gelmen cok normal sonucta karsındaki kisi evliligin ne oldugunu biliyo ve annende.. ama gelinlik gibi keyfi meselelerde bu kadar diktatörlük yapmasini engellemek icin bastan tavrini belli etmelisin
Bu sabit fikirden ziyade,olayları,yaşananları, içinde kalınan ikilemleri ;
gençlikte hepimizin kapıldığı,
'aşk her şeyi halleder' ve 'iki gönül bir olunca samanlık seyran olur' şeklindeki bakış açısıyla değerlendirmek.
Serde tecrübesizlik de var.
Bu genç arkadaşımız da,ona destek veren diğer üye de,yaşları gereği, AŞKI hakettiğinden daha fazla yüceltiyorlar.
Yadırgıyor veya kızıyor muyum?
Hayır.
Çünkü hayat yolculuğunun doğası ve rutini bu.
Biz ne söylesek,ne anlatsak,bir yere kadar anlayıp kabul edecekler.
Bizi anlamaları için yaşayıp, görmeleri lazım.
Tecrübe parayla satın alınamayan,ödünç istenemeyen,hiç biri birbirine benzemeyen ve tam da bu nedenlerle çok kıymetli bir şey.
Siz de kızmayın gençlere,atar gider onlara,
anlayış da bizlere yakışıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?