Sonunda satıldı!!

Krissi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2016
3.000
2.221
133
34
Konuyu rakip edenler bilir. Bir önceki konuda anlattığım gibi evimizi sarıp Ankara'ya yerleşecektik. Bugün evimizin satışı gerçekleşti. Ve evin parasını kp hesabına yatırttırmış! Eşime vermemiş!

Bayram'dan sonra Ankara'ya gidip alacağımız ev içi kapora vericez. Babası da gelecekmiş. Amacı ne? Ne için geliyor? 30 yaşında adam beğendiği evi almak içim babasına mı ihtiyaç duyuyor anlamadım. Eşime sordum neden geliyor diye gelmek istedi ne diyeyim dedi!

Evin tapusunu üstüne mi alacak dedim öyle olsa neden satsın ev benim diyor eşim. Zaten onun eviydi kp evi değildi. Ama neden geliyor. Evi beğenmeyip taş mı koyacak? Kafamda deli sorular!!

Eşin sana sormadan parayı kp in hesabına yatırmış bence en başta bu yanlış ve tabiki bu olay zincirleme gelişecek ..
Eşin başta madem kendi evim diyor parasını da kendi tutacaktı .
Söz geçmiyor ki kocaya. Neden babası aldı anlamadım en bunun ama gitti adam benim hesabıma yatır demiş alan adamda yatırmış. Şimdi ev alınırken gelecekmiş Ankara'ya. B.k mı var Ankara'da ne yapacak görüp? Beğenmedim mi diyecek alma mı diyecek offffff taş koyacaklar ya çok korkuyorum

Is kocanda bitiyor. O da pasif gorunuyor. Bir omur bu koca ve ailesiyle ugrasirsin sen

Reactions: anu
Tas koyarlarsa sen de resti cekersin bu ne abuk is. Kocan niye kendi evinin parasini babasinin hesabina yatiriyor anlamak cok güc. Sinirlendim ya bu erkek milleti karilarina gelince aslan kesiliyor ana babaya kediler mübarek!
Aklıma gelen senaryoları anlattım kocam eve gelince sen fesatsın dedi. Konuşmuyoruz şu an. Ben fesatım ya. Bayram'dan sonra o adam gelsin eve kulp bulsun taş koysun aldırmasın ya da tapuyu üstüne yapmaya kalksın bak neler oluyor o Zaman!!!! Çok sinirliyim çok

Is kocanda bitiyor. O da pasif gorunuyor. Bir omur bu koca ve ailesiyle ugrasirsin sen
Şimdiden uğraşıyorum ilerde ne halt yicem bilmiyorum allahtan Ankara'ya aileme yakın bir yere gidiyorum. Sorun yaşarsam aileme giderim İstanbul'da kimsem yok diye sessiz kalıyorum ama bu işin içinden bir iş çıkarsa sessizliğimi bozucam. Bu ne ya her işin içinde kv kp bıktım valla. 30 yaşında kocam onda da iş yok bana gelince sesi çıkıyor fesat diyor.

Uzerine yaparsa kp, bu senden mal kacirmak icin olur. Borcu olmayan insanin evini anne babasi neden uzerine yapmak istesin.
Sen simdi sakinligini koru, bakalim ne olacak belki dusundugun gibi olmaz. Belki sadece burnunu sokacaktir, fikir beyan edecektir surayi soyle yapin, boyle yerlesin gibi. Dereyi gör paçaları öyle sıvarsın.

Ne kadar korktunuz kp evin üstüne yatacak diye.. Sizmi verdiniz parasını da bu kadar dert oldu. Kötü niyet olduğunu sanmıyorum ev yine Eşiniz in adına olur merak etmeyin.

30 yasindaki adamin hesabina parayi yatirtmayip kendi hesabina yatirtan kp ye ben guvenmem. nerden biliyim birazini harcamayacagini, kendi hesabindan trensfer yapip alinacak evi ustune gecirtmeyecegini?
esin biraz pasif galiba.

Niye korkuyorsunuz bu kadar, kp durduk yerde niye kendi üstüne yapsın ki evi?
Yapsa vaktinde yapardı bence, eşiniz almış onun üzerine yapılmış zaten.
İşin içinde bilmediğiniz bir şey olabilir mi?

Eğer düşündüğünüz gibi kendi üzerine evi yapmaya çalışırsa eşiniz karşı çıkar herhalde. Çıkmıyorsa da yine sizin yapabileceğiniz pek bir şey yok. Anlaşırlarsa kabul etmiyorum demeniz bir anlam ifade etmez maalesef.
Gerçi benim üzerime olacak demiş. Neden hala huzursuzsunuz?

Eski konuyu ve detayları bilmiyorum, yorum yapan arkadaşlar ev meselesini biliyor sanırım ama 30 yaşında kocaman bir adamın tapusu kendi üzerine olan bir evi satınca parayı kendi hesabına yatırmaması, babasının benim hesabıma yatırın demesi garip değil mi?
Bence garip, sonuçta ev yeni bir ev almak için satılmış, evi satalım tavuk alalım denmemiş.
Ve bence diğer kısımları bilemem ama bu kısımda konu sahibesi haklı, bir erkek kendine ait herşeyde söz hakkına sahip olabilmeli. Ev benim ben satarım parasını da kendi hesabıma yatırırım.

Gecmis olsun. İnsallah kayinpeder el koymaz paraya. Bizim ev baktigimiz donemde kayinvalidem kayinpederim geldi bakmaya, ama biz cagirdik. Onlarin da fikrini almak istedik ki yuz kere aradik gelsinler diye. Onlar karari bize birakmak, karismamak istedi. Esinizin parayi da babasinin hesabina yatirtmasi bana garip geldi. Size ve babasina farkli konusuyor olabilir. Firsatin varsa evi uzerine yaptir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…