Eşin sana sormadan parayı kp in hesabına yatırmış bence en başta bu yanlış ve tabiki bu olay zincirleme gelişecek ..
Eşin başta madem kendi evim diyor parasını da kendi tutacaktı .
Tas koyarlarsa sen de resti cekersin bu ne abuk is. Kocan niye kendi evinin parasini babasinin hesabina yatiriyor anlamak cok güc. Sinirlendim ya bu erkek milleti karilarina gelince aslan kesiliyor ana babaya kediler mübarek!
Is kocanda bitiyor. O da pasif gorunuyor. Bir omur bu koca ve ailesiyle ugrasirsin sen
Uzerine yaparsa kp, bu senden mal kacirmak icin olur. Borcu olmayan insanin evini anne babasi neden uzerine yapmak istesin.Şimdiden uğraşıyorum ilerde ne halt yicem bilmiyorum allahtan Ankara'ya aileme yakın bir yere gidiyorum. Sorun yaşarsam aileme giderim İstanbul'da kimsem yok diye sessiz kalıyorum ama bu işin içinden bir iş çıkarsa sessizliğimi bozucam. Bu ne ya her işin içinde kv kp bıktım valla. 30 yaşında kocam onda da iş yok bana gelince sesi çıkıyor fesat diyor.
Pardon da kp evinde oturunca ne oluyor ??Hakkın yok diye bir dünya yok. Yarın tapuyu üstüne alırsa kp evinde oturuyor dedirtmem kendime
Konuyu rakip edenler bilir. Bir önceki konuda anlattığım gibi evimizi sarıp Ankara'ya yerleşecektik. Bugün evimizin satışı gerçekleşti. Ve evin parasını kp hesabına yatırttırmış! Eşime vermemiş!
Bayram'dan sonra Ankara'ya gidip alacağımız ev içi kapora vericez. Babası da gelecekmiş. Amacı ne? Ne için geliyor? 30 yaşında adam beğendiği evi almak içim babasına mı ihtiyaç duyuyor anlamadım. Eşime sordum neden geliyor diye gelmek istedi ne diyeyim dedi!
Evin tapusunu üstüne mi alacak dedim öyle olsa neden satsın ev benim diyor eşim. Zaten onun eviydi kp evi değildi. Ama neden geliyor. Evi beğenmeyip taş mı koyacak? Kafamda deli sorular!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?