Kp üstüne alırsa zaten o evde kalmam çünkü zaten eşimin eviydi şimdi üstüne alırsa benden kaçırıypr demektir. O zaman oğlu da kendime başka kadın bulsun
Alacaginiz evin semtine, fiyatına, oda sayisina vs. Herseye karısabilir. Hatta paranin şu kadari bana lazım siz su kadarlık ev bakın bile diyebilir. Herseye hazır ol. Canım sen istanbulda çok sıkılıp bunalan ankaraya gelmek isteyen arkadaşsın degil mi yanlış olmasın
Bu arada sende restini koy. Ev bir kere alınır. Ankarayı biliyorsun. Evin cevresi cok önemli ileride cocugun okula gidecek o yollardan gececek hersey cok onemli.
Kendi istedigin yerden istedigin evi al
Nerden buldun eviEvet evet o benim :)))) sonunda başardım be gitmeye ikna ettim eşim zaten istiyordu ev satılınca daha da kolaylaştı işimiz sadece evi almak kaldı.
Ankaralı olan benim gelip de onu aşma bunu aş diyecek durumda değiller ki. Elin istanbullusu ne anlar Ankara'daki evlerin hangisinin ne kadar para edeceğini. Üstelik çok güzel bir yerden el buldum kaçırırsam çok üzülürüm.
Evet evet o benim :)))) sonunda başardım be gitmeye ikna ettim eşim zaten istiyordu ev satılınca daha da kolaylaştı işimiz sadece evi almak kaldı.
Ankaralı olan benim gelip de onu aşma bunu aş diyecek durumda değiller ki. Elin istanbullusu ne anlar Ankara'daki evlerin hangisinin ne kadar para edeceğini. Üstelik çok güzel bir yerden el buldum kaçırırsam çok üzülürüm.
Valla sen haklisin , Eger bide seni sevmiyolarsa olay cikartabilirler ama umarim sorunsuu hal olur ne zaman gidip alacaksiniz evi bide evin fiyati satilan ev kadar mi yoksa üstüne para koyacakmisinizValla karışırım karışıyorum da. Eve geldiğinden beri başının Etini yiyorum sen sahip çıkamazsan benim hesabıma yatırsaydınız diyorum. Neden iki işlem olacak ki? Ev zaten gidip alınacak neden sende durmuyor o para anlamadım mantıklı bir açıklama getiren de yok. Kv beni pek sevmez. Kpride dolduruyor sanırım bana karşı çomak sokmak için fırsat buldular gibi hissediyorum ama inşallah sorun çıkmadan evi alabiliriz. Yoksa büyük olay çıkartıcam bu da evliliğimi bitirebilir.
Konuyu rakip edenler bilir. Bir önceki konuda anlattığım gibi evimizi sarıp Ankara'ya yerleşecektik. Bugün evimizin satışı gerçekleşti. Ve evin parasını kp hesabına yatırttırmış! Eşime vermemiş!
Bayram'dan sonra Ankara'ya gidip alacağımız ev içi kapora vericez. Babası da gelecekmiş. Amacı ne? Ne için geliyor? 30 yaşında adam beğendiği evi almak içim babasına mı ihtiyaç duyuyor anlamadım. Eşime sordum neden geliyor diye gelmek istedi ne diyeyim dedi!
Evin tapusunu üstüne mi alacak dedim öyle olsa neden satsın ev benim diyor eşim. Zaten onun eviydi kp evi değildi. Ama neden geliyor. Evi beğenmeyip taş mı koyacak? Kafamda deli sorular!!
Çankaya oranda bulduk evi adam paraya sıkışmış. O yüzden biraz ucuza bıraktı sağolsunBu arada hayirli ugurlu olsun çok sevindim adına canım. Bende ankaraliyim baska yerde evliyim yazmistim konunda. Çok zor oluyor gercekten...
İnşallah sorun çıkartmazlar yoksa bende olay çıkartıcam.Valla sen haklisin , Eger bide seni sevmiyolarsa olay cikartabilirler ama umarim sorunsuu hal olur ne zaman gidip alacaksiniz evi bide evin fiyati satilan ev kadar mi yoksa üstüne para koyacakmisiniz
Eveeeeet doğru bildin valla öyle. Aylık 20 bin geliri var ama buna rağmen bizim peşimizde!!!Kayinpeder paragoz
İnsanın kendi memleketi gibi yok. Ben de eşim orada diye İstanbul a taşınmıştim ne yapıp edip İzmir e donduk
Kp de işi gücü yok sizin peşinizde. 30 yaşında adam sanki çocuk. Umarım en güzeli sizin olur huzurla mutlulukla yasarsiniz
Bu arada hayirli ugurlu olsun çok sevindim adına canım. Bende ankaraliyim baska yerde evliyim yazmistim konunda. Çok zor oluyor gercekten...
Milletteki ne hirs ya. Sanki onlarin evlerini zorla almissiniz gibi sen karisamazsiin diye neredeyse dovecekler. :))) bu kadinlardaki kiskanclik seytanda bile yoktur.
Asıl soru eşinin amaci ne¿Konuyu rakip edenler bilir. Bir önceki konuda anlattığım gibi evimizi sarıp Ankara'ya yerleşecektik. Bugün evimizin satışı gerçekleşti. Ve evin parasını kp hesabına yatırttırmış! Eşime vermemiş!
Bayram'dan sonra Ankara'ya gidip alacağımız ev içi kapora vericez. Babası da gelecekmiş. Amacı ne? Ne için geliyor? 30 yaşında adam beğendiği evi almak içim babasına mı ihtiyaç duyuyor anlamadım. Eşime sordum neden geliyor diye gelmek istedi ne diyeyim dedi!
Evin tapusunu üstüne mi alacak dedim öyle olsa neden satsın ev benim diyor eşim. Zaten onun eviydi kp evi değildi. Ama neden geliyor. Evi beğenmeyip taş mı koyacak? Kafamda deli sorular!!
kocan o evi alirken yardim etmis olabilirler dua et de kp yeni evinizi alana kadar olmesinKonuyu rakip edenler bilir. Bir önceki konuda anlattığım gibi evimizi sarıp Ankara'ya yerleşecektik. Bugün evimizin satışı gerçekleşti. Ve evin parasını kp hesabına yatırttırmış! Eşime vermemiş!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?