Sonunda satıldı!!

Eşinizin parayı en başından kayınpederinizin hesabına yatırması ilginç. Eşinizin evi evlilikten önce edinilmiş mülk anladığım kadarıyla. Parayı babasının hesabına yatırtması, babasının da ev satın almaya gelmesi -ki ev hazır sadece ödeme yapılacak ihtimalinde beğenme beğenmeme durumu düşük bir kıstas- tapunun babasının üzerine olacağını gösteriyor gibi. Gerçi eşinizin aklında da sizden mal kaçırma durumu olsa şu anki alacağınız evi evlenmeden önce edindiği malı satarak aldığını ispat eder yine çıkar işin içinden.

Ha ödemesinin bir kısmı evlilik içinde kredi/borç edinilerek olacaksa eşle ortalık durumu söz konusu olacağından ötürü evet %90 tapuyu babasının üzerine alacağı için kayınpederiniz geliyor.

Zaten evlilikten önce edinilmiş sizin çabanız olmayan bir malı bu kadar sahiplenmeye hakkınız yok bence de. Eşinizi böyle davranmaya iten faktör ne? Bi' de onu düşünün bence.

Kp üstüne alırsa zaten o evde kalmam çünkü zaten eşimin eviydi şimdi üstüne alırsa benden kaçırıypr demektir. O zaman oğlu da kendime başka kadın bulsun

Tabiki tanımadığım için insanlari en iyi haliyle düşünmek istiyorum... siz ankarada mi yaşıyorsunuz yani kp başka ilden mi gelecek? Insallah sadece evi görmek icin geliyor olur

Başkası mantıklı değil çünkü zaten diger ev eşinizin nasil benim üstüme yap diyebilirler... kendinin olsa sattigi ev bunuda yapabilir ama değil

Alacaginiz evin semtine, fiyatına, oda sayisina vs. Herseye karısabilir. Hatta paranin şu kadari bana lazım siz su kadarlık ev bakın bile diyebilir. Herseye hazır ol. Canım sen istanbulda çok sıkılıp bunalan ankaraya gelmek isteyen arkadaşsın degil mi yanlış olmasın
Bu arada sende restini koy. Ev bir kere alınır. Ankarayı biliyorsun. Evin cevresi cok önemli ileride cocugun okula gidecek o yollardan gececek hersey cok onemli.
Kendi istedigin yerden istedigin evi al

Ev zaten eşimindi. Sarıldı yeni bir ev alınacak. Ben Ankara'dan İstanbul'a gelin geldim 4 ay önce. Şimdi burada geçinmek zor diye Ankara'ya taşınma kararı aldık. Buradaki evi sattık bugün Ankara'mdan da beğendik alıcaz. Ama ev satıldı parayı babası aldı. Ev alınırken bende gelicem demiş.

Ev benim olsa umrumda değil olmasa umrumda değil ben geçimime bakarım. Benim mal da mülkte gözüm olsa eşime dayatırım o ev benim olsun diye ama zaten ortak tapu olacak eşimin dediğine göre. Olmasa bile kp almasın eşim alsın. Ben kp evinde oturmam şu an Nasıl kirada oturuyorsam Ankara'da da otururum. Ama ilerde onlara söz Hakkı verip de evimde oturdun gelin dedirtmem.

Evet söz hakkım var. Eşimin evi benim evim demek bizim aramızda senin benim yok. Nasıl benim arabama ben benim değil bizim diyorsam eşim istediğinde alıp kıllanıyorsa ev de ortak. Kimse kusura bakmasın.

Evet evet o benim :)))) sonunda başardım be gitmeye ikna ettim eşim zaten istiyordu ev satılınca daha da kolaylaştı işimiz sadece evi almak kaldı.

Ankaralı olan benim gelip de onu aşma bunu aş diyecek durumda değiller ki. Elin istanbullusu ne anlar Ankara'daki evlerin hangisinin ne kadar para edeceğini. Üstelik çok güzel bir yerden el buldum kaçırırsam çok üzülürüm.

Nerden buldun evi

hahaha elin Istanbullusu lafina cok güldüm ya

Bu arada hayirli ugurlu olsun çok sevindim adına canım. Bende ankaraliyim baska yerde evliyim yazmistim konunda. Çok zor oluyor gercekten...

Valla sen haklisin , Eger bide seni sevmiyolarsa olay cikartabilirler ama umarim sorunsuu hal olur ne zaman gidip alacaksiniz evi bide evin fiyati satilan ev kadar mi yoksa üstüne para koyacakmisiniz

İnsanın kendi memleketi gibi yok. Ben de eşim orada diye İstanbul a taşınmıştim ne yapıp edip İzmir e donduk
Kp de işi gücü yok sizin peşinizde. 30 yaşında adam sanki çocuk. Umarım en güzeli sizin olur huzurla mutlulukla yasarsiniz

Kayinpeder paragoz

Bu arada hayirli ugurlu olsun çok sevindim adına canım. Bende ankaraliyim baska yerde evliyim yazmistim konunda. Çok zor oluyor gercekten...
Çankaya oranda bulduk evi adam paraya sıkışmış. O yüzden biraz ucuza bıraktı sağolsun

Valla sen haklisin , Eger bide seni sevmiyolarsa olay cikartabilirler ama umarim sorunsuu hal olur ne zaman gidip alacaksiniz evi bide evin fiyati satilan ev kadar mi yoksa üstüne para koyacakmisiniz
İnşallah sorun çıkartmazlar yoksa bende olay çıkartıcam.

Bıktım valla bıktım bir taşınıp gitseydik kurtulacaktım

Hemde Nasıl zor ya. Ankara'da doğ büyü buraya gel çekilir çile değil bir an önce gitseydim

Milletteki ne hirs ya. Sanki onlarin evlerini zorla almissiniz gibi sen karisamazsiin diye neredeyse dovecekler. :))) bu kadinlardaki kiskanclik seytanda bile yoktur.
Valla eşimin evi benim evim. Benim arabamı Nasıl çatır çatır kullanıyorsa, bende evini çatır çatır kullanırım. Hakkımda var birlikte kazanmış olmamız gerekmiyor o Zaman neden hayat birleştiriyoruz.

31 yaşındayım, çok şey alıp sattım, hala babama sorarım birşey yaparken, Para yatırırken... Çünkü her işin prosedürü var.

Bunun yaşla Alakası yok, deneyimle var. Deneyimine güveniyorum.

Çok da umursamayın yani

Asıl soru eşinin amaci ne¿

kocan o evi alirken yardim etmis olabilirler dua et de kp yeni evinizi alana kadar olmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…