Sonunda satıldı!!

Supersın

Kp üstüne alırsa zaten o evde kalmam çünkü zaten eşimin eviydi şimdi üstüne alırsa benden kaçırıypr demektir. O zaman oğlu da kendime başka kadın bulsun
Anlasildi seninki menfaat evlilgii.. allahim senim gibi para delisi insanlardan korusun herkesin evladini insallah

Bence eşinin evlilik öncesi bir durumu var yada ev kayınpeder tarafından alındı.

Eğer bundurunlar doğruysa kayın çpederin haklı

Evlenmeden once aldiysa zaten hakiddia edemezsin ister kp ne verir ister baskasina mal kacirmaolmaz

Anlasildi seninki menfaat evlilgii.. allahim senim gibi para delisi insanlardan korusun herkesin evladini insallah
Yazılanlardan kendime uyanları almış seçmişsin altını üstünü okumamışsın evlatlarını korusun evet çünkü zaten senin gibi para hırsı olan birinin evladı da aynı yolda olur aman Allah korusun kişi kendinden bilir işi derler demek ki para delisisin dikkat et de yanlış bir şey yapma :)

Ne için evlendiğimi nerden biliyorsun? Benimle aynı yatAğa mı giriyorsun :) ben evlendiğimde evden haberdar bile değildim senin gibi para peşinde koşsaydım kirada oturmazdım 1200 kira veriyorum :) hadi hadi yol al :) çıkarcı seni :)

Sevilancim keşke evi satmasaydiniz.birikiminizle anakaradan kredi çekerek evinizi alsaydiniz.gelen kira bedeli ve kira parasıyla kredinizi ödersiniz.İstanbul da da eviniz olurdu ankarada da.
Artik beklemekten başka çaren yok canim.konumu kapattir bos yere kendini uzdurme.seni kimse anlayamiyor çünkü olayların ic ince degiller

İnsanlar iki dert yanıyor, içini acıyor burada.. Kımseye anlatamadıklarını anlatıyor zaman zaman..

Ikı uc kısı cıkıyor hemen laf atıyor, satasıyor. Bılmedıgınız bırsey varsa sorun ogrenın oyle yorum yapın.

Kımsenın konusuna bu sekılde ona hakaret ederek cıkısmaya hakkınız yok. O ınsan o konuyu sızden fıkır almak ıcın ıstıyor. Hakaret etmenız ıcın degıl !!!

Sevilan gecen boyle bırı cıktı. Sacma sapan benım konumu da sabote ettı. Neler var ya...

Allah aşkına ben zaten mal da mülkte gözü olan biri olsam benim üstüme istiyorum derim her yerde ben diyorum ki eşimin olan ev yine eşimin olsun benim gözüm yok ama eşimin evinde oturayım neden imkan varken kp evinde oturuyor dedirteyim ki.

Teşekkür ederim beni anladığın için. Konunun kapanması en hayırlısı sanırım anlayışın için tekrar teşekkür ederim. Bu dertler bazen dert sayılmıyor ama insanım içini yiyip bitiriyor. Herkesin derdi kendine bana göre de bu belirsiz bekleyiş çok can sıkıcı.

Mune konuyu kapatır mısın gerçekten saçma sapan yorum yapan sabote edenler çıkmaya başladı.

Sen cok haklisin. Senden once diye hakkin olmayacak ne demek? O zaman ev varken adam satsin evi bagislasin bi vakifa. Siz de kirada oturun? Orneklendirilir bu durum cesitli sekilde. Sonucta sizin konforunuz icin gerekli bir sey o ev. Herkes kendi calistigini yedin o zaman. Boyle bir sey uygulasaydim ben evliligimde esim tatile pansiyona giderken ben Fransada falan yapardim tatilimi heralde. 10 kati fazla kazaniyordum eski esimden. 3 kurus para cebine giren, kocanin parasindan sana ne diye boburleniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…