- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
Hassas bir durum, sanirim esinin ailesi konu sahibi ile gecinemiyor, bosanma olursa niye oglumuzun bekarken kazandigi ev uzerinde hak sahibi olsun diye düşünüyor olabilirler. Boyle hesaplar cirkinse konu sahibinin neden para k.pederin hesabinda diye hesaplara girmesi de çirkin. Esi o benim babam nasil boyle seyler düşünürsün diye kırılabilir. Iki tarafta kendince hesaplara girisiyor neticede. Bekarken kazandığı bir ev ise konu sahibinin karismamasi gerekiyor.
9 yaşından berimiokutmamis lar mı ??
Hassas bir durum, sanirim esinin ailesi konu sahibi ile gecinemiyor, bosanma olursa niye oglumuzun bekarken kazandigi ev uzerinde hak sahibi olsun diye düşünüyor olabilirler. Boyle hesaplar cirkinse konu sahibinin neden para k.pederin hesabinda diye hesaplara girmesi de çirkin. Esi o benim babam nasil boyle seyler düşünürsün diye kırılabilir. Iki tarafta kendince hesaplara girisiyor neticede. Bekarken kazandığı bir ev ise konu sahibinin karismamasi gerekiyor.
Yani paranın babada durmasına ben de kızarım. Bu eşime çocuk muamelesi yapmaktır benim gözümde. Sen paraya mukayet olamazsın bende dursun demektir. Böyle altınları falan da çocuklardan alıp bizde dursun diyen kvler var. Yahu bu insanlar 30 yaşında adamlar. Biraz yetişkin muamelesi görmeliler.
Eşi dese ki ben bunu babamın üzerine yapıcam. Ben yine bir dururum. En azından fikir belirtmiş olur. Arkadan iş çevirmemiş olur. Tapuda oldu bittiye getirmeye çalışıyorlarsa ben buna bozulurum. En azından konuşulmayı hakettiğini düşünüyorum konu sahibinin. Kaldı ki konu sahibi böyle paragöz ya da mala mülke ihtiyacı olan bir insan değil. Kendi ailesinden evler (ev değil evler) düşen bir insan. İncindiği nokta başka.
Ben onun malına karışıyor muyum
Güzel arkadaşım konunun özü bu değil mi? Karışmıyorsanız biz neyi tartışıyoruz 2 gündür?
Krissi ben de eşinin ince hesap peşinde olduğunu sanmıyorum.
benim eşim de on yaşından beri çalışıyor ve bir şekilde üç daire sahibi olmuşlar. benzeri bir konu oldu, sadece fikrimi söylediğim halde ailesi beni paragöz olmakla suçladı. eşim sonradan beni haklı buldu ve hakkını aldı.
eşim hakkını almadan önce biraz birikim yapıp ev aldık ve tapu benim üstüme. kendi paramızla almamıza rağmen kv tapu bende diye çok kızdı eşime, ona neyse.
yani eşine yüklenme. fikrini söyle ve konuyu kapa. eğer gerçekten kp üstüne alırsa evi, kiraya çıkma konusunda ısrar edersin.
Yani paranın babada durmasına ben de kızarım. Bu eşime çocuk muamelesi yapmaktır benim gözümde. Sen paraya mukayet olamazsın bende dursun demektir. Böyle altınları falan da çocuklardan alıp bizde dursun diyen kvler var. Yahu bu insanlar 30 yaşında adamlar. Biraz yetişkin muamelesi görmeliler.
Eşi dese ki ben bunu babamın üzerine yapıcam. Ben yine bir dururum. En azından fikir belirtmiş olur. Arkadan iş çevirmemiş olur. Tapuda oldu bittiye getirmeye çalışıyorlarsa ben buna bozulurum. En azından konuşulmayı hakettiğini düşünüyorum konu sahibinin. Kaldı ki konu sahibi böyle paragöz ya da mala mülke ihtiyacı olan bir insan değil. Kendi ailesinden evler (ev değil evler) düşen bir insan. İncindiği nokta başka.
Benim gördüğüm kadarı ile de eşi, konu sahibine böyle bir şeyi asla diyemez, dediği an kıyamet kopar. Muhtemelen gizli işler çevrilmesi de bundan. Konu sahibi eşinin ailesini sevmiyor ve güvenmiyor, eşinin ailesi de konu sahibine karşı aynı hisler içerisinde. Kocası arada kalmış durumda...
tabii ki denmez. valla o yapıyorsa bu da yapsınMesela şuna ne diyorsun? Konu sahibinin ailesinden evler falan düşecekmiş kendisine o zaman konu sahibi de eşinin bunlardan faydalanmaması için bir takım aksiyonlar alsa. Sonuçta eşinin de o mirasta ne hakkı var? O zaman bu aralarındaki duruma evlilik denilebilir mi?
eşin arada kalmış gibi. bu yüzden yuva yıkılmaz. kp in evinde oturmam dersen yeterli bence. saf değillerse eşin ve kp anlar zaten tavrını.Kp üstüne alırsa ki anakaradan ev alınırken gelmek istemesindeki amacı buna bağlıyorum, o Zaman kesinlikle kira ya da aileme giderim. Gerçekten bu kadar sahtekarlığın içimde yaşayabileceğimi sanmıyorum çünkü ben çok hassasım hemen alınırım hemen kırılırım ama kv gibi de ağlamam tabii :)))))
eşin arada kalmış gibi. bu yüzden yuva yıkılmaz. kp in evinde oturmam dersen yeterli bence. saf değillerse eşin ve kp anlar zaten tavrını.
sen yine de sakin ol. kendi kendini doldurma eşine karşı.Hiç umursanıyorlar bu yaptıklarının ne kadar gurur kırıcı olduğunu. Buna üzülüyorum. Ben para peşinde biri olsam kirada oturmaz gider eşimin evi var orda oturucam derdim. Ama nerde onlarda o mantık
sen yine de sakin ol. kendi kendini doldurma eşine karşı.
Eşin de biraz ailesini fazla tutuyor galiba
Ben actıgın tum konuları takip edıyorum. Su esının aılesı fazla karısıyor sızın iç işlerinize. Esıne tatlı dille anlat bunun yanlıslıgını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?