milletin gazından dolayı bırakmadım herşey üst üste geldi hastalıklar sorunlar vs o sırada millet bir sürü laf etti psikolojim zaten bozuktu iyice bozuldu en sonunda da saçma sapan bir sebepten hatta sebep bile yokken tartıştık ve öyle bitti gerginliğimden dolayı oldu aslındaSeviyorsan ve iyi olduğuna inanıyorsan milletin gazıyla neden bıraktın?
bende kendime dedim bunu halada diyorumIyi halt ettin demek geldi icimde k.bakmada
Iyi o zaman git adamdan ozur dile herkes bir degil ne sen annensin nede o adam baban her iliski kotu olacak diye bir kaidede yok sevgilerlebende kendime dedim bunu halada diyorum
Pişmansan ve telafi edebiliyorsan et derim.Sanki hala seviyor gibisin.Sen ve senin kararların önemli.Zamanın varsa hızlı ol derim.Mutluluklar :)milletin gazından dolayı bırakmadım herşey üst üste geldi hastalıklar sorunlar vs o sırada millet bir sürü laf etti psikolojim zaten bozuktu iyice bozuldu en sonunda da saçma sapan bir sebepten hatta sebep bile yokken tartıştık ve öyle bitti gerginliğimden dolayı oldu aslında
cok seviyorum ama sanırım artık bir yolu yok yüzüğü çıkart dedi telefonunu kapattı...Pişmansan ve telafi edebiliyorsan et derim.Sanki hala seviyor gibisin.Sen ve senin kararların önemli.Zamanın varsa hızlı ol derim.Mutluluklar :)
Eğer sevdiğin adam yaşadigin zorluklari biliyorsa zorda olsa anlayisla karsilar ve yeniden yaninda olur diye düşünüyorum ama önce sen bir adim atmalisinEvet kızlar bunu da yaptım.
Hayatımda ki tüm olumsuzlukların üst üste gelmesi kötü olan binlerce örneğin çevrem tarafından gözüme sokulması evliliğe ve dolayısıyla ilişkime olan inancımı kaybettirmişti... En basiti babamla annemin ilişkisini görmek bile yetiyordu.
Peki ben ne yaptım ? aylardır bana yakın olmaya çalışan elimi tutmaya çalışan her şeyi alttan alan beni seven, en azından sevgisine inandığım, sevdiğim adama saçma sapan sebeplerden dolayı git dedim. Hatta git demekle de kalmadım çokta ağır sözler söyledim.
Etrafımda hastalıklar hastalıklar...kavgalar.. huzursuzluklar...olumsuzluklar varken. Ruhumun nasıl sağlam kalacağını düşündüm ki ? Ve sonunda başardım hem kendi ruhuma zarar verdim hemde sevdiğim adamın ruhuna... sonuç olarak yapayalnız kaldım.
Burda bir çok kişiye söylediğim sıkça kullandığım bir sözüm vardı:
Kimse sana bir şey yapamaz ne yaparsan sen kendine yaparsın !
İşte bugün bu sözü kendime söylüyorum...Kendim yaptım böyle olmasına izin verdim...Mutluluğu kendine bile çok görmüş bir insan başkalarını nasıl mutlu edebilir ki ?
Derdin ne diye sorarsanız kendimden daha büyük dert yokmuş bana...
özür msjı attım ama telefonu kapalıEğer sevdiğin adam yaşadigin zorluklari biliyorsa zorda olsa anlayisla karsilar ve yeniden yaninda olur diye düşünüyorum ama önce sen bir adim atmalisin
Bir sure bekleyin o zaman,neler soylediginizi bilmediğim için tahminim su yönde birkaç gün sessiz kalirsiniz siniri biraz geçince tüm samimiyetinizle zor bir dönemden geçtiğinizi ve tek destekcinizin kendisi olduğunu soylersiniz,umarim hallolurözür msjı attım ama telefonu kapalıtek umudum engellememiş olması gerçi ona umut denebilirse bu saatten sonra
umarım açar telefonunuBir sure bekleyin o zaman,neler soylediginizi bilmediğim için tahminim su yönde birkaç gün sessiz kalirsiniz siniri biraz geçince tüm samimiyetinizle zor bir dönemden geçtiğinizi ve tek destekcinizin kendisi olduğunu soylersiniz,umarim hallolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?