Sonunda Yaptım !!!!

Sizin zaten problemli bir ilişkiniz varmış. Eski konularınızdan bu anlaşılıyor. Şimdiyse ortadA birşey yokken psikolojinizle bağdaştırdığınız bir ayrılıktan bahsediyorsunuz. Suçluluk duyuyorsunuz. Ayrılmanın verdiği ağırlıkla sırf iyi yönlerden yola çıktığınızı düşünüyorum. Özür girişimlerini biraz askıya alıp kendinizi dinleyin.

haklısınız her ilişkide olduğu gibi bizimde zor zamanlarımız git gellerimiz oldu 4 ay ayrı kaldık. ama gerçekten saçma sapan bir sebepti. adam beni mutlu edebilmek için her bişeyi yaptı onca borca girdi sıkıntılı zamanında bende bunu yaptım. bunun adı ya diğerlerinden dolayı olan bi gerginlik yada şımarıklık bilmiyorum artık ne söylerseniz.

Şuanki çıkış noktsı büyük bir olay olmayabilir ama kendinizi şımarıklıktan yaptıma odaklamayın.

Ilknur icinde biriktirdiklerin yuzunden boyle olmus olabilir mi? Yuzey puruzsuz durabilir ama ici catlaklarla doluysa mutlaka o buz parcalanir birgun.. kendine cok yuklenme daha onceki konularindan hatirliyorum tasima suyuyla dondurdugun zamanlar olmustu iliskini degil mi? Neden boyle patladin cikis nedenini bul oyle ozur dile bence.

Her konuda neden ondan öküz diye bahsettiğinizi düşünün. Belki içinizi rahatlatır.

Evet cok haklisiniz ama hatalar tek tarafli degil onun oldugu kadar benimde hatalarim var. Bende yanlislar yaptim bunlarin farkindayim belkide kendimi bildigim icin kendime bu kadar yukleniyorum. Keske catlaklar hic olusmasaydi ama ikimizde bunlara sebep olduk. O sonradan biseylerin degismesi icin gercekten ugrasti cabaladi cirpindi bense sadece uzaktan izlemekle yetindim bunlada kalmayip iyice zora soktum. Son olaydada hasizlik yaptim benim herseyi zora soktugumu gordugu halde benim icin o kadar ugrasip onca borcun altina girmisken ben ona telefonuma bakmadi diye (araba kullandigi icin 20 dk boyunca) sinirlenip git dedim. Bununlada kalmayip bir suru laf soyledim. Arabada olmasinin sebebide benimle konusabilmek icin faturasini odemeye gitmesiydi. Yaptigim yanlistan dolayi yukleniyorum kendime. Savunulacak bir yanim varmi ki sanirim gercekten kotu birine donustum

özür msjı attım ama telefonu kapalı tek umudum engellememiş olması gerçi ona umut denebilirse bu saatten sonra

valla özür msjı atmış olsan daha itici, bitirip sonra özür mesajı atan birine itimat etmezdim doğrusu, dengesizlik göstergesi derdim,bunun sağı solu belli olmaz kaçayım hemen derdim, kusura bakma ama etrafındaki olumsuzluklara rağmen daha çok sarılmalıydın, biraz sorunları kafana fazla takıp birazda şımarıklıktan olmuş gibi geldi bana, bence biraz dengesizlik var sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…