Sonunfa basardim:(

Kisa surdu benim, evlilik 6 ay, evlilkle birlikte 2 yildir hayatimdaydi. Alkol sorunu vardi onun, icki icince degisiyordu agresif oluyordu, cok kavga ediyorduk. O da beni en son kavgada evden kovdu ickili iken, evin anahtarini cantamdan aldi fln. Ertesi sabah evi terk ettim, yarin bosaniyoruz. Ama bana hic duzelicem don demedi ve ben bunu sansim olarak goruyorum cunku buyuk ihtimalle donebilirdim ve o duzelmezdi. Kimse degismez duzelmez o yuzden sen de biraz annenlerde kal kafani topla ve bosanma yoluna git. Anlasmali bosanmaya calis hemen bitsin. Umarim sen de cok mutlu olursun , iyi insanalr ciksin bundan sonra karsina
Iyiki kisa surmus ve duzeltmeye calismamis. Gercekten oyle daha iyi oluyor. Hayatimin yarisi gitti benim. Suan ailemin evindeki ilk odamdayim. Tabi ailem o odayi depo gibi kullaniyorde yere bir dossek attik orda yatiyorum. Ne nasil olacak bilmiyorum evi nasil bosalticam esyalarimi almaya gittigimde nasil hissedicem. Allah yardimcimiz olsun:(

Geçmiş olsun
Bundan sonra hersey düzelir inş
Amin insallah:( sana gel dedem gelmezsin ailen icin demi dedi bende hayir kendim istemedigim icin gelmem ailemle ne alakasi var ben kendim istemiyorum artik dedim. Mesaj atip duruyor vicdanimla oynuyor. Ben het gittigimde boslukta kalmis bende simdi evi toplamaya gittigimde ayni seyi hissedekmisim hic bi iz goremiycekmisim onunla ilgili

Amin insallah:KK43: sana gel dedem gelmezsin ailen icin demi dedi bende hayir kendim istemedigim icin gelmem ailemle ne alakasi var ben kendim istemiyorum artik dedim. Mesaj atip duruyor vicdanimla oynuyor. Ben het gittigimde boslukta kalmis bende simdi evi toplamaya gittigimde ayni seyi hissedekmisim hic bi iz goremiycekmisim onunla ilgili
Vicdanına oynuyorsa her yerden engelle.

Amin insallah:KK43: sana gel dedem gelmezsin ailen icin demi dedi bende hayir kendim istemedigim icin gelmem ailemle ne alakasi var ben kendim istemiyorum artik dedim. Mesaj atip duruyor vicdanimla oynuyor. Ben het gittigimde boslukta kalmis bende simdi evi toplamaya gittigimde ayni seyi hissedekmisim hic bi iz goremiycekmisim onunla ilgili
Neden ayrılıyorsunuz ? Sorun neydi

Neden ayrılıyorsunuz ? Sorun neydi
En sonki aileme takti kafayi onu saymiyomusum ailemi tek sayiyomusum hergun ordaymisim beni surekli cagiriyorlarmis baska yerlere gidiyomusum gitme dedigi yerlere bilmem ne. Kendisi super yalanci dolanci ve ben kotu bisey yapmadigim halde bana cok kotu davrandin3 aydir. Ondan onceside var tabi konularima bakabilirseniz daha anlasilir olucak:(

En sonki aileme takti kafayi onu saymiyomusum ailemi tek sayiyomusum hergun ordaymisim beni surekli cagiriyorlarmis baska yerlere gidiyomusum gitme dedigi yerlere bilmem ne. Kendisi super yalanci dolanci ve ben kotu bisey yapmadigim halde bana cok kotu davrandin3 aydir. Ondan onceside var tabi konularima bakabilirseniz daha anlasilir olucak:KK43:
Hatırlıyorum sanki konularınızı yani şimdi hatırladım.
Herkes ayrıl Demişti bence de en doğru kararı vermişsiniz.

Zaten o benim telnri blok etmisti bi suredir. Cani isteyince aciyordu bloku, bende onu bir kac gun once blok etmistim ve acmamayi dusunuyorum. Ailesinden olan kisileride blok ettim. Pisman olmaktan korkuyorum ve evimi simdiden ozledim evimdeki rahatimi:KK43: ailemlede rahatim tabiki ama orda daha rahat yatip kalkiyosun haliyle ve istedigin filme bakabiliyosun ne bilim off cok uzgunum
Tüh ya bak sen. Az diken üstün de yat, biraz da film izleme. Bi tuafsınız ya.

Geçmiş konularına baktım. Umarım bu adama dönmezsin. Yılların verdiği bir alışkanlık var sende ve bağımlılık. Sakın sana yaptırmaya çalıştığı vicdan oyunlarına düşme. Onun istediği sadece sendeki altınlar. Seni zerre kadar seviyor olsaydı aldatma hakaret vs vs olaylarının hiçbirini yaşamazdınız.

Geçmiş konularına baktım. Umarım bu adama dönmezsin. Yılların verdiği bir alışkanlık var sende ve bağımlılık. Sakın sana yaptırmaya çalıştığı vicdan oyunlarına düşme. Onun istediği sadece sendeki altınlar. Seni zerre kadar seviyor olsaydı aldatma hakaret vs vs olaylarının hiçbirini yaşamazdınız.
Altinlar konu degilkendr parasizliktan kavgamiz oluyodu yani hep baska basla konular surekli

Iyiki kisa surmus ve duzeltmeye calismamis. Gercekten oyle daha iyi oluyor. Hayatimin yarisi gitti benim. Suan ailemin evindeki ilk odamdayim. Tabi ailem o odayi depo gibi kullaniyorde yere bir dossek attik orda yatiyorum. Ne nasil olacak bilmiyorum evi nasil bosalticam esyalarimi almaya gittigimde nasil hissedicem. Allah yardimcimiz olsun:KK43:
Ben kendi esyalarimi toplamaya gitmemistim. Bence o zamanlar geldiginde sen de gitme. Annen yanina 2 3 kisiyi alsin onlar toplarsin. Senin orada olmaman daha iyi bence.

Ben kendi esyalarimi toplamaya gitmemistim. Bence o zamanlar geldiginde sen de gitme. Annen yanina 2 3 kisiyi alsin onlar toplarsin. Senin orada olmaman daha iyi bence.
Ama ozel esyalarim var gormelerini istemedigim:( esim butun aksam mesaj atti bukadarmi kotuyum bukadarmi cabuk vacgectin gibi laflar etti. Yeni yila beraber girmiycekmiyiz yani felan dedi hic birine cevap yazmadim. Pisman olmiycakmisin onca senelerimiz gecti beraber felan birsuru sey yazmis. Bidaha asla donemezmis biterse felan bunun gibi birsuru sey soyledi piskolojim alt ust oldu. Cevap yazmiyorum ama icimde tuhaf bi duygu var acimada var gibi sanki ve korku ve pisman olma korkusu hersey karma karisik icim ve kafam:(

Ama ozel esyalarim var gormelerini istemedigim:KK43: esim butun aksam mesaj atti bukadarmi kotuyum bukadarmi cabuk vacgectin gibi laflar etti. Yeni yila beraber girmiycekmiyiz yani felan dedi hic birine cevap yazmadim. Pisman olmiycakmisin onca senelerimiz gecti beraber felan birsuru sey yazmis. Bidaha asla donemezmis biterse felan bunun gibi birsuru sey soyledi piskolojim alt ust oldu. Cevap yazmiyorum ama icimde tuhaf bi duygu var acimada var gibi sanki ve korku ve pisman olma korkusu hersey karma karisik icim ve kafam:KK43:

bunlarin yani sira sana o....pu dediginide unutma, para icin sana cektirdiklerini de, devamli tehtit ettigini de, masaj salonlarina gittigini de, olmayan parayi kumara harcadigini da

bunlarin yani sira sana o....pu dediginide unutma, para icin sana cektirdiklerini de, devamli tehtit ettigini de, masaj salonlarina gittigini de, olmayan parayi kumara harcadigini da
Tesekur ederim inanin bana destek oluyorsunuz bunlari kafamdan cikarmamam lagzim gercektende

Ama ozel esyalarim var gormelerini istemedigim:KK43: esim butun aksam mesaj atti bukadarmi kotuyum bukadarmi cabuk vacgectin gibi laflar etti. Yeni yila beraber girmiycekmiyiz yani felan dedi hic birine cevap yazmadim. Pisman olmiycakmisin onca senelerimiz gecti beraber felan birsuru sey yazmis. Bidaha asla donemezmis biterse felan bunun gibi birsuru sey soyledi piskolojim alt ust oldu. Cevap yazmiyorum ama icimde tuhaf bi duygu var acimada var gibi sanki ve korku ve pisman olma korkusu hersey karma karisik icim ve kafam:KK43:
E daha dün evdeydiniz , nasıldı bu adam size? Ailenize zarar vermekle tehdit etmiyor muydu daha 2 gün önce? Küfür edip durmuyor muydu?

Kafanızdan mı uydurdunuz bunları da 1 gün sonra bu adamın attığı palavra dolu mesajlar kafanızı karıştırıyor sizin? Şaka gibisiniz...

ben senin geri dönecegine eminim ama malesef. yazdiklarin bile onu gösteriyor
umarim annenden babandan utanirda gitmezsin geri.
Başından beri ben de öyle düşünüyorum, adamın iki lafına hemen mest olacak gibi oysa yaşattıkları hakkında kaç tane konu açtı.
Adam gelip bunun karşısında iki göz yaşı dökse anında döner.

Dönünce iki gün sonra yine aynı şeyleri yaşayacak maalesef.
Adam o... pu diyor, evden kovuyor, borçlarını ödetiyor, enayi parası yiyorum diyor, altınlar için tehditler savuruyor bizimki hala evimi özlüyorum diyor.
İnsan var olmayan bir şeyi nasıl özler ?

Başından beri ben de öyle düşünüyorum, adamın iki lafına hemen mest olacak gibi oysa yaşattıkları hakkında kaç tane konu açtı.
Adam gelip bunun karşısında iki göz yaşı dökse anında döner.

Dönünce iki gün sonra yine aynı şeyleri yaşayacak maalesef.
Adam o... pu diyor, evden kovuyor, borçlarını ödetiyor, enayi parası yiyorum diyor, altınlar için tehditler savuruyor bizimki hala evimi özlüyorum diyor.
İnsan var olmayan bir şeyi nasıl özler ?
Ve hatta adam gelmeyecek bence, ailesiyle muhattap olmamak icin, bir iki mesaj daha atınca konu sahibi tıpış tıpış kendi dönecek mikemmel kocasına.

Ve hatta adam gelmeyecek bence, ailesiyle muhattap olmamak icin, bir iki mesaj daha atınca konu sahibi tıpış tıpış kendi dönecek mikemmel kocasına.
Adam bunu kumbara olarak görüyor, beleş evde oturup bir de kendine hizmet ettiriyor. Kendi ağzıyla zaten enayi parası diyor.
Altinlar için onca tehdit etti, adam bunun değil konforun, paranın peşinde.
Bu da saf gibi daha 1 günde evimi özledim, kocişi böyle diyor diye aciyor.
Adam buna değil giden paraya acıyor onun için yalandan gidip bu saftirik iki lafıma kanar diye gidebilir.

Diğer arkadaşlar gibi bana da döneceksin gibi geliyor ama çok hata edersin. Hiç gururun kalmaz adamın gözünde de. Ben buna küfür ediyorum, kovuyorum sonra 2 mesaj atıyorum geri geliyor der senin için. Ve bundan sonra hiç dikkat etmez laflarına, nasıl olsa dönüyorsun. Engelle onu bence mesajlarını görme.

Back
X