Çok paranız var..Yani maddi durumun iyiliğinden de öte bir şey..
Kalitesiz bir yaşam sürüp herşeyden kısar o paradan ne kadar az harcarsam kardır ,neticede çoluğum çocuğum var masrafım oluyor diye mi düşünürsünüz;yoksa ayarlanır faiziyle yada daha iyi şartlarla bir yaşam mı yaşarsınız?
Önce kocaman bir kadın sığınma evi açarım..:lepi:
Sonra da kalanı bankada faize yatırırım..
Sanırım o kadar paranın aylık getirisi ile hayatımı idame ettirebilirim..
Tüm paramı anında harcamam ama yaşam standartlarımı da kısmam gelecek için..bayanssulusmile
faiz olayına kesinlikle girmem..
etrafımda yardıma muhtaç olan insanlara bi miktar yardımda bulunurum...
merak ettiğim gitmeyi çok istedğim yerlere gider gezerim...
geri kalanıda gönlüme göre harcarım...
Önce kocamla arabaları ayırırımzemuszemus
Düzenli yardım ettiğimiz kişiler var onları adet olarak çoğaltırım:Saruboceq:
Umre ve HAcca gitmeyi çok istiyorum,kayınvalidem-kardeşim görümcem ve bir kaç kişiyi daha alır giderim.
Kalanıda faize yatırır çatır çatır hem birikim yapar hemde harcarım..boshayallersmile
o kadar param olsa ne yapcagımı şaşırırdım herhalde karar veremezdim :) ama öncelik ailemin ve sevdiklerimin ihtiyacları olurdu sanırım.sonra kendi eğitimim için yurtdışı kesin olurdu oradan bir ev alırdım.mutlaka ama mutlaka sehit aileleri ve cocukları için bagısta bulunurdum.geri kalanınıda hesabıma atardım.ah ah hayali bile güzel :)
Kendime ev alırdım bide annemlerin evinin borcunu kapatırdım
Sonra mükemmel bi düğün ile evlenirdim borçsuz şekilde zemuszemuszemuszemus
Kalan para ile kayınvalidemlerin borçlarını da kapatırdım iki tarafta borçsuz olurdu boshayallersmile
ananem+dedem+babam+kayınpederimi hacca gönderirdim :1closedeyes:
kalan para ile güzel bir tatil yapardım daha çok kalır para ama olsun bi kısmı ile işte delikafadulden
Hayvanlar için mutlaka bişeyler yapardım. barınak+yemek+içmek gibi :roflol:
Yardım ettiğim 1*2 ailenin çocuklarına daha güzel gelecek vaat ederdim
Sonrada mutlu mesut yaşardım :jeyyar:
4-5 trilyon çok da abartı bi para diil.Yani bu kadar param olsa aklımı yitirceğimi sanmıyorum :)
Önce borçlarımı kapatırım sonra Türkiye'de ve Amerika'da birer ev alırım. Güzel bi düğün yaparız :) Çevremde yardıma muhtaç olup yardım edemediğim kişilere yardım ederim, bir kaç öğrenci okuturum. İşimi bırakır sevdiğim işlerle meşgul olurum. Kendime küçük bi pasta-börek dükkanı açarım :)
1)Öncelikle bir ev alırdım.
2)Anneme yazlık alırdım.
3)Bir kadın sığınma evi açardım, ve bu sitede ne kadar boşanmak istiyorum ama sığınabilecegım kimsem yok diyenlere barınma imkanı sağlar ve ismek'in kurslarına gönderirdim sonrada hep istedigim gibi (derya baykal tarzı)bir dükkan acar atölyesindede o kadınları çalıstırarak para kazanmalarını sağlardım.
4)Dİreksiyon dersi alırdım
5)Müdüre gidip her sene aynı şirkete girdi çıktı yaptınız tazmınat vermemek için ,verecegınız uc kurus ıcın ellı turlu takla attırdınız,gondermedıgınız bır tane bırım kalmadı,hastalıktan yataktan kalmkamazken rapor alsın dıye beynımızı yedınız,arkadasımızın düşük tehlıkesı olmasına karsın saatlerce mınıbusle gıdılecek kadar uzaga gonderdınız,siz devlet daıresıne kotla gelırken bıze kılık kıyafet yaptırımları uyguladınız,o.. karı gıbı agzınızda sakızla kurumun muduru olarak gezdınız makam mevkı yalakalıgı yaptınız .hakkımı helal etmıyorum sıze.tazmınatımıda sadaka olarak sana bırakıyorum derdım.Sakızımın balonunu patlatır cıkardım..Hemde bunu parayı kazandıgım anda yapardım ve hemen bır acentaya gıder tatıl rezerasyonunu yaptırıdımkaydirigubbakcemile3
6)Eşime cok ıstedıgı bmw'nın o serısının en ıyı arabasını alırdım(ama dizel )
7)Babama bır ev alırdım ama İstabuldan.
8)E anama babama almısım kocamınkılere almasam beynimi yer heralde adam onlarada alırdım oturdukları evi.
9)Geri kalanıda bankaya yatırır.Faiziyle yaşar giderdim
önce borçlrımızı öderim sonra iki kardeşime birer ev alırım kendi ailem ve eşimin ailesine birer ev alırım eşimin kardeşlerine nakit veririm kendileri istediği evi alsınlar çünkü eminim alıp versem yaranamam
sonra eşimle Fethiye'de mümkünse Ölüdeniz'de yaşamak için gereken şartları oluştururum ev ve işyeri almak gibi hobi gibi yapabileceğimiz bir iş ayarlarız
en son en az 100.000 TL tatil için ayırıp dünyayı gezeriz
bir de okuyamayan bazı öğrenciler için burs ayarlar kalan parayla da olabildiği kadar ev alıp kira geliriyle hem geçinir hem gezer hem bursları devam ettiririm
galiba 5 trilyon yetmedi neyse artık yılbaşı ikramiyesi felan çıkarsa bunlar olur herhalde :))
yalan yok ilk başta oğlumun geleceği adına bir miktar atardım.. daha sonra ev alırdım en çok istediğim semtten kendime araba alırdım ulaşım oğlumla bna kolay olsun diye. eşime ise iş ile ilgili bir miktar verirdim kafasının rahat olması için. yeni ev yeni eşyaaa:)))) sonra annemin emeğini hiçç unutamayacağım için onun adına bir miktar bankaya atardım istediği zaman gitsin çeksin. kız kardeşimim çeyizini ben eksiksiz ve mükemmel bir şekilde dizmek isterdim...aklıma gelen şimdilik bunlarrr
aklimi yitirmem hic ne yitiricem
yapilicak bir cok sey var tabiki baskalarina da yardm ederim
ama önce kendi ailem
belki iyi bir is kurduktan sonra baskalarini düsünebilirim
paranın yarısını kızıma ayırırım
kızımın geleceğini garanti aldına aldıktan sonra çatır çatır harcarım o parayı
eşimin patronunda "bundan sonra eşimi rahat bırak, param ile döverim seni" derim kaydirigubbakcemile3
takarım kocamı koluma o ülke senin bu ülke benim gezerim vallah ohhhh misler gibi
faizlen işim olmaz
yetiği yere kadar yeter ondan sonrasi sefil hayata devam
4-5 trilyonun aylık faizi dunya para parama hic dokunmadan faizini alırım..faiziyle alacaklarımı alırım cevremdeki insanlarada bu sekilde yardım edebilirim rahatlıkla