SORDUM BİLE

Hibaby

Haya"t" ile Haya"l" arasındaki tek fark "tl"dir...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2017
451
366
18
En yakın arkadaşınızın eşini beğendiğiniz oldu mu veya eşinizin arkadaşlarından begendiginiz kötü anlaşılmasn hayranlık duyduğunuz veya dahası da olabilir samimi cevaplar istiyorum Lütfen ???

Hiç olmadı , ama ben kendi kendime bile tabuları olan biri olduğum için istisna olabilirim.örneğin ; abim bile yakışıklı mi değil mi ya da hayranlık duyulacak biri mi diye o gözle bakamıyorum .yani arkadaşımın eşi olarak tanistiysam sittin sene geçse yakışıklı mi diye düşünmem düşündüm de şimdi gerçekten dusunemiyormusun

Beğenmek ve hayranlık çok farklı şeylerdir. Eşimin arkadaşları evimize gelir çay sohbet hepsi bana yenge der çok efendi çocuklar gayet de yakışıklı olanlar var. Ama hayranlık çok başka birşey ve başıma gelmedi

İşte herkesin gerçek fikirlerini Ogrenmek amacım böyle insanlar vardir ama demi hayatın içinde herkesin fikrine saygım sonsuz elbette benim de olmadı allah yaşatmasnda insallah. Karşınıza çıkmış olabilir bu yönden de bakın olaya mesela eşiniz den de hoslananlar oluydr belki kadın olarak farkedeblrz bunu

Olmadı.Hayranlık ve dahası derken kastınız bence farklı anladıgım kadarıyla.

Bence çark ediyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…