Oldu tabi, 3luye davet ettim ama gelmediler
Oldu tabi, 3luye davet ettim ama gelmediler
İşte herkesin gerçek fikirlerini Ogrenmek amacım böyle insanlar vardir ama demi hayatın içinde herkesin fikrine saygım sonsuz elbette benim de olmadı allah yaşatmasnda insallah. Karşınıza çıkmış olabilir bu yönden de bakın olaya mesela eşiniz den de hoslananlar oluydr belki kadın olarak farkedeblrz bunu
Yaşasın kötülükOldu tabi, 3luye davet ettim ama gelmediler
Bir derdim var topiginde neden halkın nabzını tutuyorsunuz hem de böyle bi konudaİşte herkesin gerçek fikirlerini Ogrenmek amacım böyle insanlar vardir ama demi hayatın içinde herkesin fikrine saygım sonsuz elbette benim de olmadı allah yaşatmasnda insallah. Karşınıza çıkmış olabilir bu yönden de bakın olaya mesela eşiniz den de hoslananlar oluydr belki kadın olarak farkedeblrz bunu
Kız siz beni oldureceksiniz gülmekten. Yorganı isircam sesim çıkmasın diyeOldu tabiysi olmaz mı?
Ben arkadaşımın eşine, arkadaşımın eşi eşime, eşim benim eltimgillerin kuzenine, bahçıvan aşçıya, sonra aşçı uşağa, sonra hepimiz uşağa...
Tövbest.
Hayranlıktan öte filan diyor bi de ya.
Olmaz öyle şey, olmamalı, oldurmayın.
Anket icin kullanildik yaniEvli eşini çok seven bir eş im ve anneyimde ayrıca kötü bi niyetle açmdm konuyu böyle bişey yaşayan veya bu tarz bi duruma maruz kalan varmı sormak istedim hepsi bu
Yalnız kim kime dum duma olmuş haha ne güldüm şu hepimiz uşağa dedin ya krizlere girdimOldu tabiysi olmaz mı?
Ben arkadaşımın eşine, arkadaşımın eşi eşime, eşim benim eltimgillerin kuzenine, bahçıvan aşçıya, sonra aşçı uşağa, sonra hepimiz uşağa...
Tövbest.
Hayranlıktan öte filan diyor bi de ya.
Olmaz öyle şey, olmamalı, oldurmayın.
Öküz altında buzağı arayasım geldi.Evli eşini çok seven bir eş im ve anneyimde ayrıca kötü bi niyetle açmdm konuyu böyle bişey yaşayan veya bu tarz bi duruma maruz kalan varmı sormak istedim hepsi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?