Yav he he...Bende çok etkilendim mesela bu durum dan ya insan kimseye güvenemckm arkdsmada çok üzüldüm bi insana güvenysnz evinize alyosnz geliyo gdysnz ama amacına bakın böyle şeyler demek olymş hele ki bizim toplumumuz da allah fırsat vermesin insallah yeni üye olduğum için kusura bakmayn bu alana yazmsm çok şükür benim derdim değil
Ay deli ya bu hemcinslerim çok güldüm yazdklrnza; ) :)
Yuh!!!En yakın arkadaşınızın eşini beğendiğiniz oldu mu veya eşinizin arkadaşlarından begendiginiz kötü anlaşılmasn hayranlık duyduğunuz veya dahası da olabilir samimi cevaplar istiyorum Lütfen ???
Öyle birşey hissedersem kendimi köprüden aşağı atarım ..önce eşime sonra çocuklarıma büyük terbiyesizlik ,ahlaksızlık ... özellikle eş arkadaşı ve arkadaş eşi diye nitelediğin için böyle söylüyorum ..iğrenç bir soru ,sanırım yaşadın ,senin gibi olan var mı diye içini ferahlatmak istiyorsun ..yabancı birine anlık hayranlık olabilir .kaşını beğenirsin ,gözünü beğenirsin ,giyimini, duruşunu yada konuşmasını beğenirsin tamam derim ..yalnız bunun da bir sınırı var .eve gidip uykuya dalmadan bu bahsettiğim özellikleri düşünerek uyursan ihanet etmiş olursun ..baktığın an olacak ve unutacaksın ,burda problem yok ..ay nolur kocisime hayran olmayınEn yakın arkadaşınızın eşini beğendiğiniz oldu mu veya eşinizin arkadaşlarından begendiginiz kötü anlaşılmasn hayranlık duyduğunuz veya dahası da olabilir samimi cevaplar istiyorum Lütfen ???
Evli eşini çok seven bir eş im ve anneyimde ayrıca kötü bi niyetle açmdm konuyu böyle bişey yaşayan veya bu tarz bi duruma maruz kalan varmı sormak istedim hepsi bu
Arkadaşım inanın çöktü psikoloji namına hiç birşey kalmadı allah düşmanma yasatmsn amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?