- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.268
- 208
- Konu Sahibi abiyekuzu26
Adamın içi pis gibi geldi bana. Alıntı yapıp altına saçmasapan bir cümle kurmuş. Böylelerinden uzak durun, evli olmasına rağmen flörtöz davranmış. Aşk acısı faalan baya ağır saçmalamış.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gece 12 de flörtöz bi konuşma olmasa dahi
bi konuşma olması bence problem gibi geldi
Ben coronadan beri forumda aktifim. Sizde her gün konu açıyorsunuz, ezberlemek için bir çabam olması hafızam iyidir. Kaldı ki ilginç geldiği için de unutmamış olabilirim. Boşandığınız ve ihanete uğradığınız için aksine normal karşılamanız gerekmez miydi ?konularımı ezberlemişsiniz
Birbirinden çok bağımsız konular iş arkadaşım bende derin yara açan bi olaydı bankamatik öylesine muhabbet olsun diye açtım
Ama bu mesajlaşma belki de boşandığım için aynı şeyi yaşadığım için beni sinir etti
Bence adamdan biraz hoşlanmışsınız. Hoşlanmasanız sizde gece 12 ye kadar iletişim kurmazdınız.Tatsız olmuş ama ben yine de çok sert olunmamasından yanayım. Mesafe koyarsınız olur biter. Gömmeye de pek gerek yok
Ben coronadan beri forumda aktifim. Sizde her gün konu açıyorsunuz, ezberlemek için bir çabam olması hafızam iyidir. Kaldı ki ilginç geldiği için de unutmamış olabilirim. Boşandığınız ve ihanete uğradığınız için aksine normal karşılamanız gerekmez miydi ?
Elbet konuşması tavrı muhabbeti sardı ben de konuştum.
Mesajımla gönmüş mü oldum
Hem diyorsunuz ki gırgır yaptık , hem de bilmiyordum olamazzz vs moduna girmişsiniz adama . Flört ediyor muydunuz etmiyor muydunuz ? kendi kendinize gelin güvey olmuş olabilir misiniz ?
Sert olmuş. Adama ondan hoşlandığınızı çok belli etmişsiniz. Arkadaş olan insan arkadaşının evli olduğunu öğrenince tepki vermez. Siz senden hoşlanıyorum ama evlisinn Allah cezanı versin e getirmişsiniz farkında olmadan.
Usulca uzaklaşmak daha şık olurdu. Onu demek istiyorum
Bende senin gibi davranırdım bi yanlışlık göremiyorum
Bu konuda eşine sonsuz güvenenlere saygı duyuyorum ama ben eşim iş icabı bile konuşsa gece 12lerde yine rahatsız olurdum
Adamın zaten sormadın ki demesinden belli ne karakterde olduğu
Salla gitsin
Kız arkadaşıyla benim eşim de goy goy yapamaz. Medeni olacağım diye geniş de değilim o kadar.
Bir sonraki adım aşık oldum evliyim ama ayrılıyorum. beni kabul et karımla mutlu değilim vs vs.. klasik süreç.. sormana gerek yok. Kendi açılana kadar ya da siz yakalayana kadar gemisini yürütecekti. Allah korumuş sizi. Siz de aşık olabilirdiniz öğrenene kadar.
Hadsiz Adam size yürümüş karşılık alamayıncada tavır yapmış.Hiç suratına bakmayın,iş dışında muhattap olmayın.Bir iki yoklamaya çalışır sonra vazgeçer pislik.Keşke karısına haber verebilme imkanınız olsaydı...
Burda eşim iş arkadaşıyla goy goy yapabilir diyenlere de tek söyleyeceğim.İş yerinden sevgili bulan evli erkekler genelde olaya sevgili bulma amacında başlamıyorlar.İlk önce arkadaşız diye öğle yemekleri sonra yakın arkadaşız diye gece watsap muhabbetleri en son aşık oldum boşanıcam ben bu sıralamanın hiç şaştığını görmedim.
Dün de bir konunuza yorum yapmistim , bekar bile olsa is arkadaşınızla flört tarzında bir konuşma yapmanız benim prensiplerime aykırı.
Sizin günde yaklaşık 10 saatinizi birlikte geçirebilme potansiyeline sahip biridir is arkadaşı, bir problemi yaşaması is dışındaki yaşantınızda bu isinize de yansır, dün de demiştiniz dedikodu nun çok bol olduğu, insanlarin birbirleri arkasindan konuşup, sonra da hicbir sey yokmuş gibi kol kola gezdiği bir is ortaminizin olduğu