Sormadın

Gece gece sinirden uyuyamadım.
Çok kısa özet geçmeye çalışacağım sinirden kendimi boğmak istiyorum.

Farklı birimlerde olan bir arkadaş var iş gereği yoğun olarak hem telefonda konuşuyoruz hem yazışıyoruz bu yazışmalar zamanla esprileşmeye gırgır şamataya döndü flörtöz bir durum olmadı ama şöyle diyim saat sınırı yok sabah 9 da oldu akşam 11 de. Hatta aşk acısı çekmeyeli
çok uzun zaman oldu bile dedi bi ara.

Bugün kitaptan bi metin attım. Ordan bi cümleyi alıntılayıp parayı bulunca önce arabayı sonra eşini değiştireceksin gibi bir şey dedi.

Ben sadece “sen evli misin” dedim yazmadı yazmadı :) yazdı bir sn dedi. Sonra evet evliyim dedi.

Konuşmanın devamı şöyle:

+asla bilmiyordum O kitap sayfasını atmasam 6 ay daha da bilemezdim sanırım. Size iyi geceler
-sormadın (cevap yazmadım)
-Ne oldu şimdi
-bi de engelle istersen
+ Benim eşim gece 11 de iş arkadaşı ile goy goy yapsa sabahında adliyede bulur kendini. Bana yapılmasını istemediğim şeyleri başkasına yapmam
-bilmediğin şeyler hakkında yorum yapma
+kendi adıma konuştum
İyi geceler dedim çıktım

Ay Allah ım ben aldatılmadın allahını yaşamış bi kadınım. Boşanma aşamasında evsiz otellerde kalırken o kişi sevgilisi ile benim evimde kalırdı.

flört etmedim buluşmadım tamamen gırgır şamata ama kendimi yerine koyuyorum eşim yapsa o kadar üzülürdüm ki.

Engelleyemem numarayı sileceğim ya da onun yerine alternatif kişileri arayacağım olabildiğince iletişim e geçmeyeceğim ama ölüyorum öfkeden.

Sormadın diyor bi de

Ben kötü bir şey mi yaptım nasıl affedicem kendimi
şimdi gırgır şamata yapılmış sohbet esnasında ha bu arada evliyim ona göre samımıyet kur diyemezdi orada haklı fakaaaat bi şekildekonuyu oraya çekip evli olduğunu bildirebilirdi sana bunu da yapmamış.

siz flört mü ediyordunuz ? ondan etkilenmiş miydin ? de evli oldugunu ögrenince direk uzaklaşmayı seçtin.

normaliki arkadaş gibi konusuyo olsaydınız evli oluşu bi anlamteşkil etmezdi diye düşünüyorum. Benim eşimin de üniden kalma arkadaşları vardı gırgır ederdi falan amaben kıskanmaya başlayınca mesafe koydu. ben kıskanmayadabilirdim oda full iyi niyetle şakalaşmaya da devamedebilirdi. buralarda sıkıntı yok da .

yazışmalardan anladığımkadarıyla seninle iletişimii ilerletp mutsuzum ayrılcam zaman cart curt edicekti . sende bu kadar sohbet ve paylaşımdansonra daha fazla acı cekerdin (eğr ondan etkilenıyosan)
ama Bunların hiçbiri olmayıp sadece normalsohbet edıyoda olabilir..

şimdi gırgır şamata yapılmış sohbet esnasında ha bu arada evliyim ona göre samımıyet kur diyemezdi orada haklı fakaaaat bi şekildekonuyu oraya çekip evli olduğunu bildirebilirdi sana bunu da yapmamış.

siz flört mü ediyordunuz ? ondan etkilenmiş miydin ? de evli oldugunu ögrenince direk uzaklaşmayı seçtin.

normaliki arkadaş gibi konusuyo olsaydınız evli oluşu bi anlamteşkil etmezdi diye düşünüyorum. Benim eşimin de üniden kalma arkadaşları vardı gırgır ederdi falan amaben kıskanmaya başlayınca mesafe koydu. ben kıskanmayadabilirdim oda full iyi niyetle şakalaşmaya da devamedebilirdi. buralarda sıkıntı yok da .

yazışmalardan anladığımkadarıyla seninle iletişimii ilerletp mutsuzum ayrılcam zaman cart curt edicekti . sende bu kadar sohbet ve paylaşımdansonra daha fazla acı cekerdin (eğr ondan etkilenıyosan)
ama Bunların hiçbiri olmayıp sadece normalsohbet edıyoda olabilir..

Sohbetin gidişatı normal olmazdı elbet etkileşim olurdu (şu an yok) çok en basında öğrendiğim için iyi oldu.
Bunların hiçbiri olmayıp normal sohbet olmazdı sanmıyorum. dediğiniz gibi bak ben evliyim ona göre konuş diyemezsin belki ama hangi filmi izliyorsun ne okuyorsun çok uzun zaman oldu aşk acısı çekmeyeli de demesin.
Eşinden çoluk çocuktan bahsetsin.
Bak yine sinirlendim 😁

Tepkiniz bana abartılı ve fazla sert geldi. Sanki adam size bekarım diye yalan söylemiş, sevgilinizin evli olduğunu öğrenmiş gibi bir tepki vermişsiniz. Şahsen benim eşimin de gece yarılarına kadar goy goy yaptığı kadın arkadaşları var. Arkadaşın cinsiyeti olacağına inanmıyorum belki onun eşi de öyledir. Siz kendi doğrularınız üzerinden onun eşi adına karar vermişsiniz. Belki eşi de biliyor ama umursamıyor. Eşi rahatsız oluyorsa düşünmesi gereken kişi kocası, konuşmanın içeriğinde flört durumu yok demişsiniz o zaman neyi sorun yaptığınızı gerçekten anlamadım? Flört etmediğiniz normal muhabbet ettiğiniz arkadaşınızın evli veya bekar olması neden önemli?

Mesajımda da konuşma içeriğinden bahsettim.
Eşiniz mesajlaştığı arkadaşına ya çok uzun zaman oldu aşk acısı çekmeyeli Dese sorun olmayacak sanırım. Onun eşi adına karar vermedim benim doğrularıma göre evli bir adamla o saatte mesajlasılmaz.

Sevgilimin evli olduğunu öğrenmiş gibi tepki vermedim. Öyle olsa o telefonu ağzına sokardım.

Ben iyi geceler diyip muhabbetimi sonlandırdım.

Bende olayı biraz tuhaf buldum. Benimde bir sürü erkek iş arkadaşlarım var. Evli yada bekar olduğunu bilmeyecek kadar uzaksam " goy goy" yapmam işle ilgili konuşur geçerim. "Goy goy" yapıyorsam eğer yakınen tanıyıp samimi olmam gerek.
Bide benden yaşça büyüksünüz belki ama nacizane tavsiyem, insanları bu kadar umursamayın. İşte yaşadığınız olaylar orada kalsın, bu konuda çok mutsuzsunuz, hasta olursunuz dikkat edin

Arkadaşla yaşıtız illa ki etkileşim oluyor ben bekar sandım konuştum ve karısı adına sinir oldum umursamaz olsam banane karışı düşünsün der geçerim.

Hassasım bu konularda.

Sanırım siz kendi kendinize gelin-güvey oldunuz, siniriniz buna. Ortada flört yok diyorsunuz ve insanlar arkadaşlarının medeni durumunu öğrenince sinirlenmezler.
"Aşk acısı çekmeyeli uzun zaman oldu" demiş. Ee? Benim de uzun süredir ilişkim var, ben de bunun esprisini yapabilirim, çok normal.
"Sormadın" demesi de normal. Flört mlört etmediği, sadece arkadaşça konuştuğu herkese medeni durum beyanı mı yapacak? Laf oraya gelirse ya da sorarlarsa öğrenirler. Sorulmadan "yakama yapışma" der gibi "ben evliyim" demesi anormal olurdu.
Kendinizi bu kadar açık etmeden mesafe koysaydınız keşke.

Ay yok artık

Mesajımda da konuşma içeriğinden bahsettim.
Eşiniz mesajlaştığı arkadaşına ya çok uzun zaman oldu aşk acısı çekmeyeli Dese sorun olmayacak sanırım. Onun eşi adına karar vermedim benim doğrularıma göre evli bir adamla o saatte mesajlasılmaz.

Sevgilimin evli olduğunu öğrenmiş gibi tepki vermedim. Öyle olsa o telefonu ağzına sokardım.

Ben iyi geceler diyip muhabbetimi sonlandırdım.

Neden sorun olsun ki? Doğru bir cümle kurmuş evliyiz artık yıllardır kimin neyin aşk acısını çeksin? O zaman siz medeni durumuna göre arkadaş değerlendiriyorsunuz. Bu benim kafamda oturmayan bir durum. Yukarıda da karısı adına sinir oldum demişsiniz şimdi eşi adına karar vermedim diyorsunuz. Birbiriyle çelişiyor söylemleriniz. Muhabbeti kibarca kesmek yerine size yalan söylemiş, duygularınızla oynamış gibi tepki vermişsiniz. Bence kendinizi kandırıyorsunuz. Adamdan hoşlanıyordunuz, onun da size ilgisi olduğunu düşünüyordunuz evli çıkması bu yüzden bozuldunuz bu kadar.

Son düzenleme:
Diyelim ki adam iş arkadaşlığı, güzel sohbet ediyoruz, benim için arkadaşın cinsiyeti olmaz diye düşündü, gerçekten kötü niyetli olmasa sohbet esnasında evli olduğuna dair bir imada bulunurdu ki karşı taraf yanlış anlamasın sohbeti diye. Bu adam bildiğin flört etmiş siz evli olduğunu anlayınca da pişkin pişkin sormadın ki demiş. Bu şeyler sorulmaz iş arkadaşlarımızla sohbet ederken laf arasına sıkıştırırız ki kimse yanlış anlamasın sohbeti
Gece yarılarına kadar da ne eşim ne de ben iş arkadaşımızla geyik yapamayız, kabul edilemez bizim için

Adam önce işini sonra eşini değiştireceksin demiş. Bunun şakası mi olur? Basbaya ima etmiş işte. Bir de ortada bir şey tok abartmışsınız diyorsunuz. Hayret doğrusu

Neden sorun olsun ki? Doğru bir cümle kurmuş evliyiz artık yıllardır kimin neyin aşk acısını çeksin? O zaman siz medeni durumuna göre arkadaş değerlendiriyorsunuz. Bu benim kafamda oturmayan bir durum. Yukarıda da karısı adına sinir oldum demişsiniz şimdi eşi adına karar vermedim diyorsunuz. Birbiriyle çelişiyor söylemleriniz. Muhabbeti kibarca kesmek yerine size yalan söylemiş, duygularınızla oynamış gibi tepki vermişsiniz. Bence kendinizi kandırıyorsunuz. Adamdan hoşlanıyordunuz, onun da size ilgisi olduğunu düşünüyordunuz evli çıkması bu yüzden bozuldunuz bu kadar.

Hanımefendi iyi misiniz konu bu zaten evli çıkmasına bozulmak ne demek.
Duygularımla kimse oynamadı. Sanki mesajımda aldatıldım karışı varmış mi yazdım.

Gece yarılarına kadar benle mesajlaşsın ama sormadın kiiii desin.
Evde de karışı kocam benle ilgilenecek diye beklesin. Bi de ne var aşk acısı çekmedim demesinde demiş evli bir bayan.
Oldu valla.

Diyelim ki adam iş arkadaşlığı, güzel sohbet ediyoruz, benim için arkadaşın cinsiyeti olmaz diye düşündü, gerçekten kötü niyetli olmasa sohbet esnasında evli olduğuna dair bir imada bulunurdu ki karşı taraf yanlış anlamasın sohbeti diye. Bu adam bildiğin flört etmiş siz evli olduğunu anlayınca da pişkin pişkin sormadın ki demiş. Bu şeyler sorulmaz iş arkadaşlarımızla sohbet ederken laf arasına sıkıştırırız ki kimse yanlış anlamasın sohbeti
Gece yarılarına kadar da ne eşim ne de ben iş arkadaşımızla geyik yapamayız, kabul edilemez bizim için

Kesinlikle benim içinde

Adam önce işini sonra eşini değiştireceksin demiş. Bunun şakası mi olur? Basbaya ima etmiş işte. Bir de ortada bir şey tok abartmışsınız diyorsunuz. Hayret doğrusu

O kadar aldatılma konusu okuduk burda kocası elinden telefonu düşürmeyen şifre koyan mesajlaşırken gülümsediği için üzülen bi kadın bile vardı.
Şimdi bu rahatlıktan Mesajlar beni şok etti

Hanımefendi iyi misiniz konu bu zaten evli çıkmasına bozulmak ne demek.
Duygularımla kimse oynamadı. Sanki mesajımda aldatıldım karışı varmış mi yazdım.

Gece yarılarına kadar benle mesajlaşsın ama sormadın kiiii desin.
Evde de karışı kocam benle ilgilenecek diye beklesin. Bi de ne var aşk acısı çekmedim demesinde demiş evli bir bayan.
Oldu valla.

Siz baya bozulmuşsunuz evli çıkmasına. Sinirlenmek farklı bozulmak farklı. İnanın söyledikleriniz, tepkiniz ve hala bu kadar sinirli olmanızın üstüne aldatıldım karısı varmış yazsaydınız hiç garip kaçmazdı. Hem flört etmedik diyorsunuz hem gece yarılarına kadar benimle mesajlaşsın diyorsunuz. İki arkadaşın medeni durumlarından bağımsız söylüyorum iki arkadaşın gece yaralarına kadar mesajlaşması gayet normal. Size anormal geliyor diye herkes için aynısı geçerli olacak değil, kafanızda bir kalıp var herkes ona uysun diye bekliyorsunuz. Evde karısının öyle beklediğini nerden biliyorsunuz? Belki karısının öyle bir isteği yok araları kötü belki adam karısıyla da yeterince ilgileniyor belki karısı biliyor konuştuğunuzu umursamıyor? Eşim öyle bir şey söylerse çekmemiş aşk acısı doğruyu söylemiş olur. Benim eşim aşk acısı çekmedim dese normal, yalan mı bu? Siz istiyorsunuz ki herkes sizin gibi düşünsün, herkes sizin gibi tepki versin, herkes sizinle aynı olsun. Adamdan hoşlanmadığınıza da hiç inanmadım, kendinizi kandırmaya devam edin.

Siz baya bozulmuşsunuz evli çıkmasına. Sinirlenmek farklı bozulmak farklı. İnanın söyledikleriniz, tepkiniz ve hala bu kadar sinirli olmanızın üstüne aldatıldım karısı varmış yazsaydınız hiç garip kaçmazdı. Hem flört etmedik diyorsunuz hem gece yarılarına kadar benimle mesajlaşsın diyorsunuz. İki arkadaşın medeni durumlarından bağımsız söylüyorum iki arkadaşın gece yaralarına kadar mesajlaşması gayet normal. Size anormal geliyor diye herkes için aynısı geçerli olacak değil, kafanızda bir kalıp var herkes ona uysun diye bekliyorsunuz. Evde karısının öyle beklediğini nerden biliyorsunuz? Belki karısının öyle bir isteği yok araları kötü belki adam karısıyla da yeterince ilgileniyor belki karısı biliyor konuştuğunuzu umursamıyor? E çekmemiş aşk acısı doğruyu söylüyor. Benim eşim aşk acısı çekmedim dese normal, yalan mı bu? Siz istiyorsunuz ki herkes sizin gibi düşünsün, herkes sizin gibi tepki versin, herkes sizinle ayn olsun. Adamdan hoşlanmadığınıza da hiç inanmadım, kendinizi kandırmaya devam edin.

Hoşlanmadım demedim şu an büyük bir etkileşim olmadı en basından öğrendiğim için dedim.
Kimseyi bi kalıba sokmuyorum benim doğrum bu ben mesajlaşmam.

Hoşlanmadım demedim şu an büyük bir etkileşim olmadı en basından öğrendiğim için dedim.
Kimseyi bi kalıba sokmuyorum benim doğrum bu ben mesajlaşmam.

E sayfalardır size adamdan hoşlanmışsınız onun da ilgisi var diye düşünmüşsünüz evli çıkınca bozulmuşsunuz yazanlarla niye tartışıp inkar ediyorsunuz o zaman? Önce etkileşim olur sonra konuşulur siz konuşsak elbet etkileşim olurdu şu an yok demişsiniz Sizin doğrunuz sizi bağlar, siz herkes sizin doğrularınıza uysun istiyorsunuz. Uymayanları da eleştiriyorsunuz. Uzatmak istemiyorum daha fazla ikili tartışma olmasın, iyi günler

Arkadaşla yaşıtız illa ki etkileşim oluyor ben bekar sandım konuştum ve karısı adına sinir oldum umursamaz olsam banane karışı düşünsün der geçerim.

Hassasım bu konularda.
Tamam anlıyorum ama etkileşim olmadan önce bu konuyu biraz araştırabilirdiniz. Ha madem olan oldu o zaman sıkmayın canınızı, bilerek yapmadınız ya

İş arkadaşıyla değil eşimle sorunum olurdu o zaman.
Zaten iş arkadaşı ile sorun olur mu demedim eşinizin bu şekilde konuşması sorun olur mu dedim. Konu sahibide zaten kendisi için endişe etmiyor adamın eşine yaptığı haysiyetsizlikten yakınıyor. Benimde eşim muhabbet edebilir sorun olmaz ama bu şekilde konuşmak muhabbet olmuyor işte haysiyetsizlik oluyor

Zaten iş arkadaşı ile sorun olur mu demedim eşinizin bu şekilde konuşması sorun olur mu dedim. Konu sahibide zaten kendisi için endişe etmiyor adamın eşine yaptığı haysiyetsizlikten yakınıyor. Benimde eşim muhabbet edebilir sorun olmaz ama bu şekilde konuşmak muhabbet olmuyor işte haysiyetsizlik oluyor
Eşimin iş arkadaşıyla, sosyal arkadaşıyla, annesiyle, babasıyla, ablasıyla, mahallenin bakkalıyla kısacası herhangi biriyle bu şekilde konuşması evet sorun olur. O kişiliğe sahip bir adam zaten eşim olmaz. Eşi bırakın sohbet ettiğim bir iş arkadaşım kategorisine bile erişemez. Konu sahibi için mesele adamın bu sözleri söylemesi değil ki. Adam o sözleri söyledikten sonra arkadaşlığı hatta flörtü devam ettirmiş zaten. Mesele adamın evli olması. Evli biriyle arkadaşlık edemezmiş. Ben de diyorum ki medeni durumun arkadaşlıkla uzaktan yakından bir bağı yok bana göre. Arkadaşın kadını erkeği evlisi bekarı olmaz. Arkadaş arkadaştır.

Benim eşim arkadaşlarıyla istediği kadar goy goy yapabilir. Her kadın sizin standartlarınıza göre yaşamıyor, her evlilik sizin yaşadığınız gibi değil. Ayrıca sorulmayınca söylenmemesi normal değil mi? Ortalıkta ben evliyim diye mi geziyor evli olanlar? Adama hamam böceği muamelesi yapmışsınız resmen, hoş değil.
İyi de adam bilmediğin şeyler var demiş kıza yani işi karımla sorunluyuma getirmek istiyordu. Klasik. Kıza iyide biz arkadaşız vs gibi konuşmamış ki. Direk flörtöz davranmış . Bunu görememek de ne biliyim 🤷‍♀️

İyi de adam bilmediğin şeyler var demiş kıza yani işi karımla sorunluyuma getirmek istiyordu. Klasik. Kıza iyide biz arkadaşız vs gibi konuşmamış ki. Direk flörtöz davranmış . Bunu görememek de ne biliyim 🤷‍♀️

İki üç mesaj daha atsaydım konuşmayı kesmeyip yüzden yüz konu oraya gelecekti evet. Yukarıdaki arkadaş sorun olmaz kocam istediği ile konuşabilir demiş 😂 adam bugün aradı hala konuşmaya çalışıyor. Meşgulüm dedim kapattım.

Bu kadar genişlikte ne bilim

Back
X