- 5 Mayıs 2020
- 1.603
- 3.306
- 83
- Konu Sahibi abiyekuzu26
şimdi gırgır şamata yapılmış sohbet esnasında ha bu arada evliyim ona göre samımıyet kur diyemezdi orada haklı fakaaaat bi şekildekonuyu oraya çekip evli olduğunu bildirebilirdi sana bunu da yapmamış.Gece gece sinirden uyuyamadım.
Çok kısa özet geçmeye çalışacağım sinirden kendimi boğmak istiyorum.
Farklı birimlerde olan bir arkadaş var iş gereği yoğun olarak hem telefonda konuşuyoruz hem yazışıyoruz bu yazışmalar zamanla esprileşmeye gırgır şamataya döndü flörtöz bir durum olmadı ama şöyle diyim saat sınırı yok sabah 9 da oldu akşam 11 de. Hatta aşk acısı çekmeyeli
çok uzun zaman oldu bile dedi bi ara.
Bugün kitaptan bi metin attım. Ordan bi cümleyi alıntılayıp parayı bulunca önce arabayı sonra eşini değiştireceksin gibi bir şey dedi.
Ben sadece “sen evli misin” dedim yazmadı yazmadı :) yazdı bir sn dedi. Sonra evet evliyim dedi.
Konuşmanın devamı şöyle:
+asla bilmiyordum O kitap sayfasını atmasam 6 ay daha da bilemezdim sanırım. Size iyi geceler
-sormadın (cevap yazmadım)
-Ne oldu şimdi
-bi de engelle istersen
+ Benim eşim gece 11 de iş arkadaşı ile goy goy yapsa sabahında adliyede bulur kendini. Bana yapılmasını istemediğim şeyleri başkasına yapmam
-bilmediğin şeyler hakkında yorum yapma
+kendi adıma konuştum
İyi geceler dedim çıktım
Ay Allah ım ben aldatılmadın allahını yaşamış bi kadınım. Boşanma aşamasında evsiz otellerde kalırken o kişi sevgilisi ile benim evimde kalırdı.
flört etmedim buluşmadım tamamen gırgır şamata ama kendimi yerine koyuyorum eşim yapsa o kadar üzülürdüm ki.
Engelleyemem numarayı sileceğim ya da onun yerine alternatif kişileri arayacağım olabildiğince iletişim e geçmeyeceğim ama ölüyorum öfkeden.
Sormadın diyor bi de
Ben kötü bir şey mi yaptım nasıl affedicem kendimi
siz flört mü ediyordunuz ? ondan etkilenmiş miydin ? de evli oldugunu ögrenince direk uzaklaşmayı seçtin.
normaliki arkadaş gibi konusuyo olsaydınız evli oluşu bi anlamteşkil etmezdi diye düşünüyorum. Benim eşimin de üniden kalma arkadaşları vardı gırgır ederdi falan amaben kıskanmaya başlayınca mesafe koydu. ben kıskanmayadabilirdim oda full iyi niyetle şakalaşmaya da devamedebilirdi. buralarda sıkıntı yok da .
yazışmalardan anladığımkadarıyla seninle iletişimii ilerletp mutsuzum ayrılcam zaman cart curt edicekti . sende bu kadar sohbet ve paylaşımdansonra daha fazla acı cekerdin (eğr ondan etkilenıyosan)
ama Bunların hiçbiri olmayıp sadece normalsohbet edıyoda olabilir..