Sormadın

Dün de bir konunuza yorum yapmistim , bekar bile olsa is arkadaşınızla flört tarzında bir konuşma yapmanız benim prensiplerime aykırı.
Sizin günde yaklaşık 10 saatinizi birlikte geçirebilme potansiyeline sahip biridir is arkadaşı, bir problemi yaşaması is dışındaki yaşantınızda bu isinize de yansır, dün de demiştiniz dedikodu nun çok bol olduğu, insanlarin birbirleri arkasindan konuşup, sonra da hicbir sey yokmuş gibi kol kola gezdiği bir is ortaminizin olduğu

Şu an o mesajı hatırlayınca daha da utandım

Yüzsüz bi de sormadın diyor . Ar damarı çatlamış yazık . Uzak durun sizin hiç bir suçunuz yok alnında yazmıyor ya evli diye

Gece gece sinirden uyuyamadım.
Çok kısa özet geçmeye çalışacağım sinirden kendimi boğmak istiyorum.

Farklı birimlerde olan bir arkadaş var iş gereği yoğun olarak hem telefonda konuşuyoruz hem yazışıyoruz bu yazışmalar zamanla esprileşmeye gırgır şamataya döndü flörtöz bir durum olmadı ama şöyle diyim saat sınırı yok sabah 9 da oldu akşam 11 de. Hatta aşk acısı çekmeyeli
çok uzun zaman oldu bile dedi bi ara.

Bugün kitaptan bi metin attım. Ordan bi cümleyi alıntılayıp parayı bulunca önce arabayı sonra eşini değiştireceksin gibi bir şey dedi.

Ben sadece “sen evli misin” dedim yazmadı yazmadı :) yazdı bir sn dedi. Sonra evet evliyim dedi.

Konuşmanın devamı şöyle:

+asla bilmiyordum O kitap sayfasını atmasam 6 ay daha da bilemezdim sanırım. Size iyi geceler
-sormadın (cevap yazmadım)
-Ne oldu şimdi
-bi de engelle istersen
+ Benim eşim gece 11 de iş arkadaşı ile goy goy yapsa sabahında adliyede bulur kendini. Bana yapılmasını istemediğim şeyleri başkasına yapmam
-bilmediğin şeyler hakkında yorum yapma
+kendi adıma konuştum
İyi geceler dedim çıktım

Ay Allah ım ben aldatılmadın allahını yaşamış bi kadınım. Boşanma aşamasında evsiz otellerde kalırken o kişi sevgilisi ile benim evimde kalırdı.

flört etmedim buluşmadım tamamen gırgır şamata ama kendimi yerine koyuyorum eşim yapsa o kadar üzülürdüm ki.

Engelleyemem numarayı sileceğim ya da onun yerine alternatif kişileri arayacağım olabildiğince iletişim e geçmeyeceğim ama ölüyorum öfkeden.

Sormadın diyor bi de

Ben kötü bir şey mi yaptım nasıl affedicem kendimi
Evli adam nasıl saatlerce sabahtan akşama baska biriyle yazısabiliyorki.

Gece gece sinirden uyuyamadım.
Çok kısa özet geçmeye çalışacağım sinirden kendimi boğmak istiyorum.

Farklı birimlerde olan bir arkadaş var iş gereği yoğun olarak hem telefonda konuşuyoruz hem yazışıyoruz bu yazışmalar zamanla esprileşmeye gırgır şamataya döndü flörtöz bir durum olmadı ama şöyle diyim saat sınırı yok sabah 9 da oldu akşam 11 de. Hatta aşk acısı çekmeyeli
çok uzun zaman oldu bile dedi bi ara.

Bugün kitaptan bi metin attım. Ordan bi cümleyi alıntılayıp parayı bulunca önce arabayı sonra eşini değiştireceksin gibi bir şey dedi.

Ben sadece “sen evli misin” dedim yazmadı yazmadı :) yazdı bir sn dedi. Sonra evet evliyim dedi.

Konuşmanın devamı şöyle:

+asla bilmiyordum O kitap sayfasını atmasam 6 ay daha da bilemezdim sanırım. Size iyi geceler
-sormadın (cevap yazmadım)
-Ne oldu şimdi
-bi de engelle istersen
+ Benim eşim gece 11 de iş arkadaşı ile goy goy yapsa sabahında adliyede bulur kendini. Bana yapılmasını istemediğim şeyleri başkasına yapmam
-bilmediğin şeyler hakkında yorum yapma
+kendi adıma konuştum
İyi geceler dedim çıktım

Ay Allah ım ben aldatılmadın allahını yaşamış bi kadınım. Boşanma aşamasında evsiz otellerde kalırken o kişi sevgilisi ile benim evimde kalırdı.

flört etmedim buluşmadım tamamen gırgır şamata ama kendimi yerine koyuyorum eşim yapsa o kadar üzülürdüm ki.

Engelleyemem numarayı sileceğim ya da onun yerine alternatif kişileri arayacağım olabildiğince iletişim e geçmeyeceğim ama ölüyorum öfkeden.

Sormadın diyor bi de

Ben kötü bir şey mi yaptım nasıl affedicem kendimi
Senin ne sucun var canım adam macera arayan pisligin teki sen kendını neden sucluyosun serefsız bir adam iste cok var boylelerı

aşk acısı çekmeyeli uzun zaman oldu( karım var aksıyon arıyorum) demiş.
yenısını bulunca değişeceksin demiş.evli bir ADAM için çok arkadaşça konuşmalar.çok masumca sözler cidden
tavrın sert falan değil. gayet yerinde olmuş.

Sanırım siz kendi kendinize gelin-güvey oldunuz, siniriniz buna. Ortada flört yok diyorsunuz ve insanlar arkadaşlarının medeni durumunu öğrenince sinirlenmezler.
"Aşk acısı çekmeyeli uzun zaman oldu" demiş. Ee? Benim de uzun süredir ilişkim var, ben de bunun esprisini yapabilirim, çok normal.
"Sormadın" demesi de normal. Flört mlört etmediği, sadece arkadaşça konuştuğu herkese medeni durum beyanı mı yapacak? Laf oraya gelirse ya da sorarlarsa öğrenirler. Sorulmadan "yakama yapışma" der gibi "ben evliyim" demesi anormal olurdu.
Kendinizi bu kadar açık etmeden mesafe koysaydınız keşke.

Evdeki kadın kocası elinde telefonla yazisiyorken ne kadar da uzuluyordur. Pisligi teki adam. Ve sizin suçunu yok ki Umursamayın o adamı tepki vermeye bile değmez.

Tepkiniz bana abartılı ve fazla sert geldi. Sanki adam size bekarım diye yalan söylemiş, sevgilinizin evli olduğunu öğrenmiş gibi bir tepki vermişsiniz. Şahsen benim eşimin de gece yarılarına kadar goy goy yaptığı kadın arkadaşları var. Arkadaşın cinsiyeti olacağına inanmıyorum belki onun eşi de öyledir. Siz kendi doğrularınız üzerinden onun eşi adına karar vermişsiniz. Belki eşi de biliyor ama umursamıyor. Eşi rahatsız oluyorsa düşünmesi gereken kişi kocası, konuşmanın içeriğinde flört durumu yok demişsiniz o zaman neyi sorun yaptığınızı gerçekten anlamadım? Flört etmediğiniz normal muhabbet ettiğiniz arkadaşınızın evli veya bekar olması neden önemli?

adamin esinin “esim kadin arkadaslariyla goy goy yapabilir” gorusunde olacagini sanmiyorum cunku oyle olsa en azindan bir kez olsun lafi gecerdi. 6 ayda is yerinde veya aksam mesajlasirken ne konustunuz? sahsen ben biriyle sohbet etsem sevgilimi gozune sokmam ama istemsizce olsun adi gecer cunku 7/24 birlikte oldugum insan. en en en basitinden bir mekan hakkinda konussak “aa evet biz de x ile gitmistik” derim fark etmeden. ama saklama amacim olsa farkli konusurum.

tepkiniz abartili ama adamin “ne var canim goy goy yapmis” diye masumlastirilacagi yok. boyle abartmadan mesafe koysaniz daha uygun olurdu ama yapacak bir sey yok bir daha konusmazsiniz biter.

eşine iki söz söylemiyordur o tipler güzel sözleri hep başkasına. canını sıkma derim konu sahibi suç sende değil adam rezil.

Sormadın mı? :confused: bundan sonra tişört giysin kadınlar. 'evliysen yaklaşma' baskılı.

Özellikle saklamamış olsa mutlaka anlardınız evli olduğunu. Direk ben evliyim diye yayın yapmaya gerek yokki. Ben söylemesem bile 6 ay sohbet ettiğim birisi mutlaka anlar evli olduğumu. İnsan bir şekilde bahsediyor hayatından çünkü

Abiyeciğim geçen de iş konusunda konuşmuştuk. İş arkadaşını iş arkadaşı olarak tutmakta fayda var. (Eğer bekar olduğundan eminsen ve hoşlanıyorsan başka). İşle ilgili beylerle mesajlaşmam gerekirse açıkçası emojisiz , az ve öz, sadece iş odaklı konuşup geçiyorum. Öyle olunca belli saatlerden sonra da mesaj gelmiyor zaten.

Anladığım kadarıyla adam sana asılmamış. Sadece gırgır , şamata yapmışsınız ama sen de ona izin verdiğinden bu şekilde davranmış..Sen evli olsam eşimin bu saatte konusmasindan hoslanmam demişsin ama her eş senin gibi düşünmeyebilir.Gırgır,şamata da yapsa eşi güveniodur belki adama.Bence gereksiz tepki göstermişsin,sanki karısını aldatıomuş gibi falan sert olmuş.(sana asılmadığını varsayarak yazıorum)Evli olduğunu öğrendikten snra gırgır şamatayı kesip sadece iş odaklı konuşabilir,mesaj saatlerini mesai saatlerine çekmesini zamanla rica edebilirdin.Ama olan olmuş diyelim artjk.

ben de is arkadaslarimla goy goy yaparim,
saat konusunda da cok kesin degilimdir, cevap veriyorsa demek ki musaittir diye dusunurum.

Ama benim degil 6 ay, muhtemelen ilk on dakikada evli cocuklu oldugum anlasilir.
Hani cocuk olmasa ilk bir hafta diyelim.
Illa ki muhabbet ona geliyor cunku,
- naber nasilsin,
- iyidir cocuklari salliyorum :emir_bebek:
- naber nasilsin, evden calismak nasil
- iyidir esim ofisimi ele gecirdi, salon bana kaldi :işsiz:

Bende olayı biraz tuhaf buldum. Benimde bir sürü erkek iş arkadaşlarım var. Evli yada bekar olduğunu bilmeyecek kadar uzaksam " goy goy" yapmam işle ilgili konuşur geçerim. "Goy goy" yapıyorsam eğer yakınen tanıyıp samimi olmam gerek.
Bide benden yaşça büyüksünüz belki ama nacizane tavsiyem, insanları bu kadar umursamayın. İşte yaşadığınız olaylar orada kalsın, bu konuda çok mutsuzsunuz, hasta olursunuz dikkat edin

Back
X