- 19 Ağustos 2018
- 2.778
- 6.916
- 158
- 29
- Konu Sahibi abiyekuzu26
Freudun bir tespiti vardır.Hiç bir erkek sevişmek istemeyeceği kadınla arkadaş olmaz diye.Erkeklerin bu "kız kanka" ayaklarını yemeyin hanımlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün de bir konunuza yorum yapmistim , bekar bile olsa is arkadaşınızla flört tarzında bir konuşma yapmanız benim prensiplerime aykırı.
Sizin günde yaklaşık 10 saatinizi birlikte geçirebilme potansiyeline sahip biridir is arkadaşı, bir problemi yaşaması is dışındaki yaşantınızda bu isinize de yansır, dün de demiştiniz dedikodu nun çok bol olduğu, insanlarin birbirleri arkasindan konuşup, sonra da hicbir sey yokmuş gibi kol kola gezdiği bir is ortaminizin olduğu
Evli adam nasıl saatlerce sabahtan akşama baska biriyle yazısabiliyorki.Gece gece sinirden uyuyamadım.
Çok kısa özet geçmeye çalışacağım sinirden kendimi boğmak istiyorum.
Farklı birimlerde olan bir arkadaş var iş gereği yoğun olarak hem telefonda konuşuyoruz hem yazışıyoruz bu yazışmalar zamanla esprileşmeye gırgır şamataya döndü flörtöz bir durum olmadı ama şöyle diyim saat sınırı yok sabah 9 da oldu akşam 11 de. Hatta aşk acısı çekmeyeli
çok uzun zaman oldu bile dedi bi ara.
Bugün kitaptan bi metin attım. Ordan bi cümleyi alıntılayıp parayı bulunca önce arabayı sonra eşini değiştireceksin gibi bir şey dedi.
Ben sadece “sen evli misin” dedim yazmadı yazmadı :) yazdı bir sn dedi. Sonra evet evliyim dedi.
Konuşmanın devamı şöyle:
+asla bilmiyordum O kitap sayfasını atmasam 6 ay daha da bilemezdim sanırım. Size iyi geceler
-sormadın (cevap yazmadım)
-Ne oldu şimdi
-bi de engelle istersen
+ Benim eşim gece 11 de iş arkadaşı ile goy goy yapsa sabahında adliyede bulur kendini. Bana yapılmasını istemediğim şeyleri başkasına yapmam
-bilmediğin şeyler hakkında yorum yapma
+kendi adıma konuştum
İyi geceler dedim çıktım
Ay Allah ım ben aldatılmadın allahını yaşamış bi kadınım. Boşanma aşamasında evsiz otellerde kalırken o kişi sevgilisi ile benim evimde kalırdı.
flört etmedim buluşmadım tamamen gırgır şamata ama kendimi yerine koyuyorum eşim yapsa o kadar üzülürdüm ki.
Engelleyemem numarayı sileceğim ya da onun yerine alternatif kişileri arayacağım olabildiğince iletişim e geçmeyeceğim ama ölüyorum öfkeden.
Sormadın diyor bi de
Ben kötü bir şey mi yaptım nasıl affedicem kendimi
Evli adam nasıl saatlerce sabahtan akşama baska biriyle yazısabiliyorki.
Senin ne sucun var canım adam macera arayan pisligin teki sen kendını neden sucluyosun serefsız bir adam iste cok var boylelerıGece gece sinirden uyuyamadım.
Çok kısa özet geçmeye çalışacağım sinirden kendimi boğmak istiyorum.
Farklı birimlerde olan bir arkadaş var iş gereği yoğun olarak hem telefonda konuşuyoruz hem yazışıyoruz bu yazışmalar zamanla esprileşmeye gırgır şamataya döndü flörtöz bir durum olmadı ama şöyle diyim saat sınırı yok sabah 9 da oldu akşam 11 de. Hatta aşk acısı çekmeyeli
çok uzun zaman oldu bile dedi bi ara.
Bugün kitaptan bi metin attım. Ordan bi cümleyi alıntılayıp parayı bulunca önce arabayı sonra eşini değiştireceksin gibi bir şey dedi.
Ben sadece “sen evli misin” dedim yazmadı yazmadı :) yazdı bir sn dedi. Sonra evet evliyim dedi.
Konuşmanın devamı şöyle:
+asla bilmiyordum O kitap sayfasını atmasam 6 ay daha da bilemezdim sanırım. Size iyi geceler
-sormadın (cevap yazmadım)
-Ne oldu şimdi
-bi de engelle istersen
+ Benim eşim gece 11 de iş arkadaşı ile goy goy yapsa sabahında adliyede bulur kendini. Bana yapılmasını istemediğim şeyleri başkasına yapmam
-bilmediğin şeyler hakkında yorum yapma
+kendi adıma konuştum
İyi geceler dedim çıktım
Ay Allah ım ben aldatılmadın allahını yaşamış bi kadınım. Boşanma aşamasında evsiz otellerde kalırken o kişi sevgilisi ile benim evimde kalırdı.
flört etmedim buluşmadım tamamen gırgır şamata ama kendimi yerine koyuyorum eşim yapsa o kadar üzülürdüm ki.
Engelleyemem numarayı sileceğim ya da onun yerine alternatif kişileri arayacağım olabildiğince iletişim e geçmeyeceğim ama ölüyorum öfkeden.
Sormadın diyor bi de
Ben kötü bir şey mi yaptım nasıl affedicem kendimi
Cidden meraktan soruyorum eşiniz kadın iş arkadaşına parayı bulunca eşi boşayacaksın dese yine de sorun olmazmiydi sizin için?Evet, onu diyorum ben de. Eşim istediği saatte istediği arkadaşıyla mesajlaşıyor. Arkadaşlarda cinsiyet ayrımı yapmıyoruz.
İş arkadaşıyla değil eşimle sorunum olurdu o zaman.Cidden meraktan soruyorum eşiniz kadın iş arkadaşına parayı bulunca eşi boşayacaksın dese yine de sorun olmazmiydi sizin için?