Sormadın

İki üç mesaj daha atsaydım konuşmayı kesmeyip yüzden yüz konu oraya gelecekti evet. Yukarıdaki arkadaş sorun olmaz kocam istediği ile konuşabilir demiş 😂 adam bugün aradı hala konuşmaya çalışıyor. Meşgulüm dedim kapattım.

Bu kadar genişlikte ne bilim
Adamın niyeti net belli.

Eşimin iş arkadaşıyla, sosyal arkadaşıyla, annesiyle, babasıyla, ablasıyla, mahallenin bakkalıyla kısacası herhangi biriyle bu şekilde konuşması evet sorun olur. O kişiliğe sahip bir adam zaten eşim olmaz. Eşi bırakın sohbet ettiğim bir iş arkadaşım kategorisine bile erişemez. Konu sahibi için mesele adamın bu sözleri söylemesi değil ki. Adam o sözleri söyledikten sonra arkadaşlığı hatta flörtü devam ettirmiş zaten. Mesele adamın evli olması. Evli biriyle arkadaşlık edemezmiş. Ben de diyorum ki medeni durumun arkadaşlıkla uzaktan yakından bir bağı yok bana göre. Arkadaşın kadını erkeği evlisi bekarı olmaz. Arkadaş arkadaştır.

Hanımefendi evli bir adam benimle arkadaş(!) olamaz çok arkadaş olmak istiyorsa ağlayarak günlüğüne yazabilir

Hanımefendi evli bir adam benimle arkadaş(!) olamaz çok arkadaş olmak istiyorsa ağlayarak günlüğüne yazabilir
Orasını anladık zaten abiye hanımcığım. Bişey söylediğimiz yok. Bana göre diye belirtmişim değil mi? Merak etmeyin arkanızdan ağlamıyordur kimse.

Geniş falan çok ayıp şeyler bunlar. Sizinle aynı zihniyeti paylaşmıyoruz diye hakaret etme aşamasına geçmemeliydiniz bence. Bir de yüzüme de değil, arkamdan. Yakışıyor mu?

Orasını anladık zaten abiye hanımcığım. Bişey söylediğimiz yok. Bana göre diye belirtmişim değil mi? Merak etmeyin arkanızdan ağlamıyordur kimse.

Geniş falan çok ayıp şeyler bunlar. Sizinle aynı zihniyeti paylaşmıyoruz diye hakaret etme aşamasına geçmemeliydiniz bence. Bir de yüzüme de değil, arkamdan. Yakışıyor mu?

👍

Sohbetin gidişatı normal olmazdı elbet etkileşim olurdu (şu an yok) çok en basında öğrendiğim için iyi oldu.
Bunların hiçbiri olmayıp normal sohbet olmazdı sanmıyorum. dediğiniz gibi bak ben evliyim ona göre konuş diyemezsin belki ama hangi filmi izliyorsun ne okuyorsun çok uzun zaman oldu aşk acısı çekmeyeli de demesin.
Eşinden çoluk çocuktan bahsetsin.
Bak yine sinirlendim 😁
evet ya bak bende sinirlendim :)

şakabi yana erken farketmeniz güzel olmuş .

Back
X