- 15 Şubat 2019
- 513
- 715
- 103
- Konu Sahibi Atommkarincaa
Onu düşünmedimSoracaginiz soruyu merak ettim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu düşünmedimSoracaginiz soruyu merak ettim.
Küçükten kastiniz.?
Daha seviyeli cevaplar vermek çok da zor olmasa gerek..Ölüyü diriltiyormu diye sorun![]()
Aklım boyuta gitmemişti zaten ama ince espiriyi de anlayamamıştımBüyük damadın bedenine kıyasla küçük olan organı. Organın boyutu ile alakalı bir küçüklük değil yani kastettiğim. Zaten o haplar da boyuta etki etmiyor. Sakin olun büyüktür eminim kendince :)
Durumdan memnunsaniz birsey sormayin,yasayin gitsin.Gerçi sorsam nasıl soracağım onu da bilmiyorum ama![]()
Problem şu ki biraz fazla uzun sürüyorDurumdan memnunsaniz birsey sormayin,yasayin gitsin.
Konu bu değilo değilde resmi nikah kiymadan dini nikah kıymanın cezası yokmu ya ?
Büyük damadın bedenine kıyasla küçük olan organı. Organın boyutu ile alakalı bir küçüklük değil yani kastettiğim. Zaten o haplar da boyuta etki etmiyor. Sakin olun büyüktür eminim kendince :)
Problem şu ki biraz fazla uzun sürüyor
[/QU
Daha iyi isteProblem şu ki biraz fazla uzun sürüyor![]()
bence bir erkek ilaca ihtiyaç duymamalı, hatununu cinsel yönden ilaca ihtiyaç kalmadan tatmin etmeli ve her kadın da zaten böyle ister. :)) ama sizinki macera aramış biraz sanırım :)
1 saat mi?Bilmiyorum ben henüz cinselliğe alışamadım galiba 1 saat içinde olsun bitsin istiyorum
Konu bu değil![]()
Yani "olmasi gereken" diye bir ölçüt yoktur bu durumlarda.İki tarafinda isteğiyle alakali birsey.Rahatsizsaniz acik acik konusun.Olması gereken tam olarak ne olduğunu bilmesem de bana uzun geliyor yani bildiğim tahmin ettigom 1 saat falandi
hep seni mi buluyor nedir![]()
Normal mi yani1 saat mi?tabi yenisiniz ondan zaar
![]()
Olması gereken tam olarak ne olduğunu bilmesem de bana uzun geliyor yani bildiğim tahmin ettigom 1 saat falandi