• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sormalı mıyım.?

Büyük damadın bedenine kıyasla küçük olan organı. Organın boyutu ile alakalı bir küçüklük değil yani kastettiğim. Zaten o haplar da boyuta etki etmiyor. Sakin olun büyüktür eminim kendince :)
Aklım boyuta gitmemişti zaten ama ince espiriyi de anlayamamıştım 😂😂

bence bir erkek ilaca ihtiyaç duymamalı, hatununu cinsel yönden ilaca ihtiyaç kalmadan tatmin etmeli ve her kadın da zaten böyle ister. :)) ama sizinki macera aramış biraz sanırım :)

Bilmiyorum ben henüz cinselliğe alışamadım galiba 1 saat içinde olsun bitsin istiyorum

bence bir erkek ilaca ihtiyaç duymamalı, hatununu cinsel yönden ilaca ihtiyaç kalmadan tatmin etmeli ve her kadın da zaten böyle ister. :)) ama sizinki macera aramış biraz sanırım :)

Olması gereken tam olarak ne olduğunu bilmesem de bana uzun geliyor yani bildiğim tahmin ettigom 1 saat falandi

Olması gereken tam olarak ne olduğunu bilmesem de bana uzun geliyor yani bildiğim tahmin ettigom 1 saat falandi
Yani "olmasi gereken" diye bir ölçüt yoktur bu durumlarda.İki tarafinda isteğiyle alakali birsey.Rahatsizsaniz acik acik konusun.

Back
X