Çok güzel anlatmışsın :) Herkes birbiri ile %100 aynı olamaz ki, illa bir noktada idare etme olacak dediğin gibi. Bu dengeyi iyi tutturan, farklılıklarına saygı duyan ve ortak yolu bulmaya çalışsan çiftlerin ilişkisi uzun vadeli oluyor zaten.Kısmen haklı,kısmende haksızsın. Bikere kesinlikle hepsi gurursuz değil. Alttan almak değilde çiftlerin birbirini idare etmesi diyelim. İstemediğin şeyleri uygun dille anlatma,yerine göre tamam canım diyebilme evlilik bunları gerektirir zaten. Herkes burnun dikine gidince olmuyor bu işler.. ee tabi kavgalarda oluyor bazen.. sonrasında hatalı tarafın özür dileyebiliyor olmasıda sevginin parçası bence..
Kadının her yaptığına evet diyen,yada tam tersi olan bi ilişki düşünsene ? Zaten yoktur olsada ben saygı duyamam heralde.. herkesin fikirleri farklı önemli olan ortak noktada buluşabilmek.. eğer seviyor ve sevildiğini biliyorsan ilişkin için,karşındaki adamı yada kadını mutlu etmek için çabalıyorsun zaten..Çok güzel anlatmışsın :) Herkes birbiri ile %100 aynı olamaz ki, illa bir noktada idare etme olacak dediğin gibi. Bu dengeyi iyi tutturan, farklılıklarına saygı duyan ve ortak yolu bulmaya çalışsan çiftlerin ilişkisi uzun vadeli oluyor zaten.
O kadar karşısındakini her istediğini yapacak kadar ezik bir tiple nasıl yaşanır bilemedim cidden şimdi :/ Ama gerçekten her iki tarafta sevip de aşırı uyumsuzluk varsa o da kurtarmıyor durumu. İdare edilen şeylerinde bir dozu olmalı, bir yere kadar sevgi için alttan alır insan. Nihayetinde emeksiz hiçbir şey olmayacağı gibi huzurlu bir ilişkide olmaz kanımca çok haklısınızKadının her yaptığına evet diyen,yada tam tersi olan bi ilişki düşünsene ? Zaten yoktur olsada ben saygı duyamam heralde.. herkesin fikirleri farklı önemli olan ortak noktada buluşabilmek.. eğer seviyor ve sevildiğini biliyorsan ilişkin için,karşındaki adamı yada kadını mutlu etmek için çabalıyorsun zaten..
Aşırı uyumsuzluk olan bi ilişkim olmuştu,haklısın olmuyor :) sonuç olarak başkasıyla evliyim :))O kadar karşısındakini her istediğini yapacak kadar ezik bir tiple nasıl yaşanır bilemedim cidden şimdi :/ Ama gerçekten her iki tarafta sevip de aşırı uyumsuzluk varsa o da kurtarmıyor durumu. İdare edilen şeylerinde bir dozu olmalı, bir yere kadar sevgi için alttan alır insan. Nihayetinde emeksiz hiçbir şey olmayacağı gibi huzurlu bir ilişkide olmaz kanımca çok haklısınız
Evet kesinlikle tadından yenmiyor :)) Mutluluklar dilerim size de :)Aşırı uyumsuzluk olan bi ilişkim olmuştu,haklısın olmuyor :) sonuç olarak başkasıyla evliyim :))
Zaten ilişkiler bunun için yaşanmıyor mu ? Doğru insanı arama çabası.. doğru insanda aşkıda bulabiliyorsan eğer tadından yenmiyor işte:)
Benim de çevremde var böyle tipler bazen şaşırıp kalıyorum. Bir arkadaşımın isteme fotoğraflarına bakıp üzülmüştüm keşke benimki de böyle olsaydı falan dedim meğerse sonradan zor durumda kalıp anlatmak zorunda kaldı eşi kendi isteğiyle değil de kızın zorlamasıyla kavgayla gürültüyle yapmışlar. Sonra arkadaşım eşi çocuğu ve biz ailecek tatile gittik, arkadaşımın eşi kızı hiç takmadı hep uyudu çocuklarıyla hiç ilgilenmedi sanki tatile tek gelmiş gibi davrandı benim eşime de hadi şöyle yapalım böyle yapalım deyip toplu şekilde oturduğumuz ortamdan koparmaya çalıştı. Tatil boyunca suratları asıktı kavgalıydılar bu konu yüzünden sonra facelerine bi baktım aşkla mükemmel tatil, aşkla gezmeler, ailecek mükemmel tatil. Benim eşimle aramdaki ufak şeyleri yaaa bana öyle yapsa ben dayanamam şöyle yaparım böyle yaparım beni dolduruşa getirmeye çalışmalar. Oysa ki eşimle aramdaki ilişkiye bakıyorum şükür hiç onlar gibi sorunlarımız yok ama orada burada da seviyorum bitiyorum fotoğrafları paylaşmayız.
İşte bende buna bitiyorumkime kendinizi "mükemmel" gösterip kıskandırmaya çalışıyorsunuz. Çok fazla gösteriş yapana da inanmıyorum o yüzden içlerine girince hiç öyle olmadığını görüyorsun.
Ayy ne kadar saçma birşey dimi :/ yani tamam durumun olmaz saklarsın belli etmezsin hakkında konuşmazsın herkese, ama sırf hava atmak için ballandıra ballandıra anlatmak için düşüncesizlik etmek aileni zora sokmak neden. Özele gidiyorsun borç harç bari havasını atma git sen yine özel doktoruna ama dillendirmenin maksadı ne. İnsanlar çok gösteriş meraklısı ve bu hiç hoş değil. Mütevazi olmak her zaman iyidir keşke farkında olsalar canım.Aynen öyle ben de anlamıyorum. Eşimin kuzeni hamile ben de hamileyim aramızda 1-2 hafta var. Ben özel hastaneye gidiyorum ben özel şunu aldım ben hep orijinal ürünler alıyorum ben özelde doğum yapacağım falan fistan deyip duruyor ben de devlet hastanesinde çok beğendiğim bir doktora görünüyorum ona muayene oluyorum bence gayet başarılı bir kadın. Geçen eşimi onun eşi aramış kuzenin batırdı bizi kredi kartı maaş kartı hep ekside en ufak karnı ağrısa özele gidiyor boğazımıza kadar borca battık falan demiş. Sen özele gidince benim cebimden para çıkmıyor ki mutluysan yetiştirebiliyorsan için rahat ediyorsa tabi git ben mutlu olurum ama gelip de boğazına kadar borca batık haldeyken iyi bir şeymiş gibi anlatmak ne bileyim ya garip insanlar. Bazen şeytan diyor böyle yapanların yüzlerine yüzlerine gerçekleri çarp sonra diyorum amannn bana ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?