• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şort....

pinkpin

Arkana bakma, oraya doğru gitmiyorsun.
Kayıtlı Üye
6 Mart 2012
4.339
7.741
448
Kızlar bir sorum var; kendi kızı minicik şortlar giyinen göbeği açık gezen ve bunda bir mahzur görmeyen adam eşinin kızkardeşi nispeten birkaç santim daha uzun bir şort giydiğinde -ki bu kız zaten göbeği açık askılı vs giymiyor şorta da yeni yeni alışıyor- x onu giyme hoş durmuyor dese sonra x ortamda yokken yanlış anlaşılmaması gerektiğini x in fiziken daha gelişkin olduğu için daha çok göze battığını hoş durmadığını ama kendi kızı çok zayıf olduğu için göze batmadığını söylese ne düşünürdünüz?

Bu arada x 14, kendi kızı 17 yaşında fakat x daha uzun boylu.

Kızlar bir sorum var; kendi kızı minicik şortlar giyinen göbeği açık gezen ve bunda bir mahzur görmeyen adam eşinin kızkardeşi nispeten birkaç santim daha uzun bir şort giydiğinde -ki bu kız zaten göbeği açık askılı vs giymiyor şorta da yeni yeni alışıyor- x onu giyme hoş durmuyor dese sonra x ortamda yokken yanlış anlaşılmaması gerektiğini x in fiziken daha gelişkin olduğu için daha çok göze battığını hoş durmadığını ama kendi kızı çok zayıf olduğu için göze batmadığını söylese ne düşünürdünüz?

ne düşüneceğimi şaşırdım?

14 yaşındaki kız çok mu kilolu? ne düşünüyor da karışıyor anlayamadım.

Allah Allah bacak bacaktır zayıf olsa noluyo kalın olsa noluyo bişey anlamadım bide göbegini acıyo onane kimene herkes kendi ailesine baksın:KK20:

Hoş gelmiyor kulağa kötü anlamlar yüklemek istemem ama, şorta kızıyorsa kendi kızına niye kızmıyor, bana bahane uyduruyormuş gibi geldi

Back
X