soru sordum ve altından kalkamayacağım cevap aldım

tabiki de tutabilirler kendilerini ama sence bi kadın bekarete önem veriyor diye evlenene kadar beklemek istiyorsa sevgilisinin de beklemesini istemek haksızlık olmuyor mu ? az önce de belirttim beklentiler uygunsa problem yok.. erkek için sorun yoksa ben sadık kalırım beklerim diyorsa tamamdır, ama kadın bekleyecek diye erkeğin beklemesini istemek, bi yerlerde problem çıkıyor işte.. herkes kafasına göre biriyle beraber olsa sorun olmayacak.. benim bi nişanlım vardı o benden daha çok önem verirdi bekarete.. kendisi de bakirdi.. bununla övünen tek erkektir herhalde =) çok kutsaldı ona göre ilk gece =) biz böyle 3 sene kardeş kardeş yaşadık

ha bu arada, bir erkeğin cinselliği genelevde yaşaması mide bulandırıcı.. para karşiliği seks pehhhh sırf bu sebepten soğurdum bana böyle bi cümle kursa idi..

Genelevelerde bin turlu hastalik kol geziyor benden soylemesi. Ayrica erkekler istese kendini tutabilir cinselligi istemek sadece erkeklere ozgu degil, bayanlarinda cinselige erkekler kadar ihtiyaci var. Kendini tutan erkekler var kendini dine adayan hic evlenmeyen rahipler, ermisler niceleri her dinden oluyor boyle erkekler... o yuzden yapmayan omur boyuda yapmiyor. Kesinlikle irade ile alakali.

Kesinlikle beklentilerin eşdeğer olması lazım. Bekarete önem veriyorlarsa, karşılarındaki bedenin sadece onlara özel olmasını mahrem kalmasını filan istiyorlarsa, karşılarındaki aynı şeyi bekleyince saygı duymaları lazım. Bilmiyorum herkesin kendi görüşü ama bana garip geliyor beraber olduğun erkeğin başka bir kadına dokunmasından rahatsız olmamak.

Bir de asıl anlatmaya çalıştığım, ''erkeğim ve belli ihtiyaclarım var benim'' lafını saçma bulmam. Mesela senin ne düşündüğünü bilemem, sırf senin içinde söylemiyorum ama bir erkeğin sevgilisi cinsel ihtiyaçlarını karşılamıyor diye geneleve gitmesini kabullenen birinin, kocasının cinsel sorunları var diye jigolo tutan bir kadını da kabullenmesi gerekir, erkektir yapar çifte standardına karşıyım ben.

Son düzenleme:
çifte starndarta ben de karşıyım.. herkes kendisi gibi düşünen insanlarla beraber olmalı.. ben eski ilişkimden örnek verdim bizim durumumuz istisnaydı.. tam tersiydi.. ben cinselliği evlilikte yaşanması gereken kutsal bişey olarak görmüyorum.. bildiğin ihtiyaç.. yemeden içmeden pek de farkı yok.. e adam yapmıyorsa boğazina yapişip da illa yapacaz da diyemezsin.. ne yapacaksın saygı duyuyorum diyip çekileceksin hayatından ve kendi hayat görüşüne uygun birini bulacaksın.. insanlar ilişkilerinin başında kendini farklı göstermeye çalişmazsa , şeffaf olursa, kendi olursa problem yok.. şuanki nişanlımdan da bahsettim, adam en başından söyledi, kaldıramayacaksa idim başlamadan bitirirdim e ben de bunu istiyorduuuuuum oleeeeeey diye nara atmadım allahtan ama hayat görüşüme uygun olduğu için sevindim.. yoksa ben cinselliği evlenmeden önce yaşamam ama sevgilim yaşayabilir demem denmesini de anlamam, sadece kızmamak gerek, çekilmek ve kendine uygun insanlarla birlikte olmak gerek.. e adam senden farklı düşünüyor diye kendi hayat felsefene cuk oturtamazsın.. böyle yaşar gideriz gitsin ne yapiyorsa yapsın mantiğini da mide kabul etmez..

Ben anlayamadım bu mantığı. Şimdi kız sevgilisi kendisi gibi düşünmüyor diye ayrılsın kendisi gibi düşünen birini mi bulsun?

kendini tutabilmeli arkadaşım çünkü bunun hamileliği var hastalığı var zorunlu ayrılıklar var....varoğlu var...elbette sağlam bir evlilik istiyorsan...bu olay tak fişi bitir işi gibi olmuyor benim eşim fahişeye aşık olmuştu..... mide bulandırıcı gibi geliyor ama bu yabancılar gerçekten çok güzeller üstelik 50 dolara 100 dolara

düşüncelerindeki bana garip gelen yerleri işaretledim ona göre yorum yapmak istedim
1. sen olmasan oraya gitmesini normal mi karşılayacaksın? bir erkek ihtiyacı var diye oraya gitmesi normal midir?
oralara giden erkeklerin gerçekten yaşam seviyesi kalitesi herşeyini sorgularım bu gerçekten vasat altında bir adam olduğunu düşündürür bana

2.saklar canım yapınca saklar bu kadar emın olma saf olma lütfen yapar saklar ruhun duymaz saklamaz dıyerek kendını kandırma
3.bir adamın mantığı buysa eğer şaka falan değil bu çünkü, tepki ölçmek istemiş, o adam terkedilmelidir...geneleve giden veya gitmek isteyen veya bunu aklından geçiren ve sevgilisine soran bir erkek aile babası olmayı hak etmemiş bir erkektir..

kadına köle muamelesi yapmayı aman nasıl olsa devletın yerı ben mı düşüncem diyerek bu olayı basite indirgeyerek içindeki vicdansız kısmı ortaya çıkaran bir adam aile babası olamaz...olsada ona göre olur...

ve onu hala terketmeyerek küsmüş olman beni asıl düşündüren şey

demekkki sen bunu sineye çekecek bir kadınsın...tabi herkesin tercihleri farklı..

kısacası ben böyle düşündüm.

1. Inanclarim geregi böyle birseyi "zina" saymayan bir erkekle zaten birlikte olmazdim.
2. Böyle birseyi bana saka ile dahi söyleyebilecek erkek henüz dogmadi.

Bir de: erkek arkadasinizin niyeti ge.... evine gitmek degil, benimle birlikte olmuyorsun
benim ihtiyaclarim var demek istiyor.
Dolayli yoldan sizinle birlikte olmak istedigini anlatmaya calisiyor cakal.
Biraz kaba bir tabir olacak ama, yol ver gitsin böylesini.

Son düzenleme:

Oha. Ne demek düşündüm de cesaret edemedim. Bence sen bu arkadasa tekmeyi bas. Cok şaşırdım. Sen evlilik oncesi iliskiye karşıysan seni boyle sevdiyse kabul ettiyse seni bekleyecek o zaman. Yok baska hormonları agir basıyorsa da seni oyalamasın. Bir de sormuş gitsem mı diye. Direk tepkini olcmus bence. Tamam erkeklerin doğası bu olabilir ama kadınların da erkekler kadar ihtiyacı var. Kendisinde bir ayrıcalık mı görüyor erkek oldugu icin. Evlilik öncesi iliskiye karsı değilim hatta bence iliski mutlaka olmalı cunku kadinlar evlenene kadar bekliyorlarsa erkek de beklesin iki taraf eşit olmalı. Erkek beklemiyorsa kadın niye bekleyecek? erkek arkadasinın sen varken boyle bir sey düşünmesi cok saçma. Dusunecekse seninle dusunsun. Sen de evlenmeden once dusunmuyorsan saygi duyacak. Ben olsam bir daha bakmam yüzüne demek ki bazı hormonları sana olan saygısından sevgisinden daha agir basıyor. Sinir oldum

Son düzenleme:
seni çok iyi anlıyorum, uzun yıllardır süren bir birlikteliğim var ve bu konu bir kere bizim de aramızda geçmişti. ve hissettiğin her şeyi bende hissettim. soğudum, kızdım,küstüm, uzaklaştım her şeyi yaptım :) ama düşününce ve şu an ki nesle bakınca istiyor işte arkadaş ee bakıyorsun sana yapamaz evlenmeyi bekliyor, ee evlenmek için de henüz şartlar yeterli değil?? bu konuyu açılmamak üzere kapatmaya çalış ve sonuna kadar diretmeye devam :)) yok öyle oraya buraya gitmek.. dua etmeye devam, Allah akıllarını fikirlerini şaşırtmasın kimsenin.

oraya giden erkeklerin yaşam kalitesi çok yüksek canım inan bana.....şu an boşanmakta olduğum eşimin bir kariyeri var....arkadaşlarından biri armatör....armatör olması evlilğini kurtarmamış para karşılığı ilişki yüzünden karısı çocuğuyla evi terk etmiş ...boşanma avukatımı bir görsen boşandığı kocası fabrikatör ve ne yazıkki çok zengin olması onlrın evliliğine de yetmemiş eskort kızlara düşkünlüğü varmış......valla burdan bakınca ortalık hallaç pamuğu gibi.....ama genelev deyince aklınıza eski türk filmlerindeki gibi pörsümüş iğrenç kadınlar gelmesin .....daha çok türkiyeye para biriktirmek için gelen kuzey ülke kızlarından bahsediyorum....güzelliklerini geçtim anladığım kadarı ile işlerinde çok iyiler

siz hamile olsanız, yine izin vermelisiniz o zaman? aynı mantık değil mi?

bence yaşam kalitesi yüksek erkekler, kendileri özel hatun getirtiyorlar. geneleve gideceklerini pek sanmıyorum. ama evet genelevlerdeki hatunları hep yaşlı pörsümüş olarak düşünüyoruz. dediğiniz doğru olabilir...

genel olarak adına genelev diyorsun ama öyle bir ev yok...genel olarak para karşılığı ilişki işte ....istanbula geldiğimden beri anladım ki çok yaygın....telefon numaraları var ....sanırım otele davet ediyorlar

Ben bu konudaki mesajımı yineliyorum.

Gitti, şu an belki de vicdan azabı duyuyor.

Er ya da geç bir şekilde ortaya çıkar zaten...

Ha bir de evlenmeden önce erkegin bazı şeyleri yaşaması gerektiğine inanmıyorum.
O yaşıyor da bayan niye yaşamıyor, yaşayamıyor?

Niye? Ben insan degil miyim?

İnsan önce kendini bilmeli, irade sahibi olmalı.
Bunun kadını-erkegi yok benim gözümde...

Son düzenleme:
Tercumesi sen benimle olmazsan baska kadinlara giderim ihtiyacimi gideririm. Senden beklentisi olmasa zaten lafini etmezdi sana. Asil soru su; sen onun istedigini mi kendi istedigini mi yapacaksin?

takma kafana canım, hakaret olarak algılama,

erkek milleti işte peygamber değiller ki

hepsinin iradesi zayıf,annemin bir lafı var:

'' en iyisinin bile ağzına memleket sıçsın'' :)))

yani sonuç bu tatlım,üzme kendini ortada yapılmış bir durum yok

ben yaşam seviyesi kalitesi derken tam açıklayamamışım

adamın yaşamdan anladığı şey ve adamın kalitesi kumaşı bunu demek istemiştim adamın yaşamaktan hayattan anladığı şeyler insanlara verdiği değer, sevgi anlayışı, kişiliği

parayı düşünerek yazmadım...

başkasına yan gözle bakabilen harama göz uzatan bana göre adam değildir onu demek istedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…