soru ve sorun 40+1

NightStalker

E♡
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
4.659
3.970
133
32
Arkadaslaaaar kızmayın ama yine ben
Sorun ve sorum şu 2 gun evvel iç çamaşırım da bi sıvı vardı renksiz değiştirdim değiştirdim hep öyle mandalin buyuklugunde ceviz büyüklüğünde degisiyo su sizdiriyo olabilir miyim dedim ve doktora gittim doktor baktı baktı mantar "olabilir" dedi. İlaç yazicam sana bunu 2 gun kullan dedi hafta sonu. Ve su da olabilir üstten yırtılmışsa o yüzden az az geliyo olabilir pazartesiye kadar takip et kendini ona göre gelirsin dedi pazartesi mutlaka gel bi bakalım dedi
İlaç ağır bi ilaca benziyor vajina kullanım için bi ilaç. Adı gyno-lomexın kullanan var mı acaba şuan 40+ 1

Ha bi de nst ye bağlandım bu görüşme sonrasında. Geldi yanıma yanındaki asistanı ilaç yazıyoruz da kaşıntınız var mı diye soruyor. Kaşıntım falan yok. 38 haftalikken gitmiştim sarı akintim için idrar kültürü yapti temiz çıktı hiçbişey yok dedi şimdi mantar diyor kaşıntı olmamasına rağmen olabilir mi ne diyosunuz

gebelikte bir zarari yok ama dogurdn doguracaksm canim kaisntn yanman yoksa kullanma bir iki gun sabtlret tehlikeli boyutlardaysa kullan tabi.dr daha iyi bilir

gebelikte bir zarari yok ama dogurdn doguracaksm canim kaisntn yanman yoksa kullanma bir iki gun sabtlret tehlikeli boyutlardaysa kullan tabi.dr daha iyi bilir

İşte hiç ne yanma vaaar ne kaşıntı var sadece bazen renksiz çoğunlukla sarı renk akintim var o kadar acı falan da yok bende kullanmama taraftarıyım açıkçası

İşte hiç ne yanma vaaar ne kaşıntı var sadece bazen renksiz çoğunlukla sarı renk akintim var o kadar acı falan da yok bende kullanmama taraftarıyım açıkçası
dogum yaklasti diyedr belki tecrübeliler daha yardimci olur bu konuda ama.bende mantar gecirxm kasintidan duramazsn ve o akinti peynir kivaminda parca parca olur sen baska bi dr a daha gorun bu konuyla ilgili.sms ilacinda bi zarari yok canim.saglikla al kucagina insalhh darisi basima :))))

Canım daha önce de dedim benim de 2 haftada bir bu su gibi akıntım tekrarlıyor mantar nedeniyle. Kaşıntı yol bende de. Bu ilaç içinde 2 adet olan değil mi. Ben de kullanıyorum onu. Kesiliyor akıntı. Sonra tekrar başlıyor. Çok dikkat etsekte gebelikte mantar en yaygın görülen problem. Ama riskli değil ve tedavisi de kolay

Aynen içinde 2 tane var yani ben bu ilacı kullanayım mi kullanmayayim mi napayim bilemedim ya

Ben olsam doktorum ne derse onu yaparım ama sen bilirsin canım.

Ya sorun şu ki doktor sinirlerimi bozmaya başladı artık daha evvel de çelişkili 1 2 cümle kurmuştu yani önce yok diyo sonra var diyo önce iyi diyo sonra kötü diyo kötü dediğine tekrar iyi diyo gibi bişey ne dediğini unutuyo yani. Su olmayabilir mantar olabilir diyerek olasiliklarla ilaç yazio bana tabi en iyisini o bilir kontrol de etti ama olabilir edebilir kaşıntın var mı yok ona rağmen ilaç yazıyo bebeğime bişey olursa o adamı ben naparim bilmiyorum allah korusun

Elin kulağında doğuracaksın boşver sinirlenme yok yere. Mantar olsa tehlikeli değil. Su olsa tehlikeli değil. Verdiği ilacı kullansan tehlikeli değil. Sen sakin kal :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…