- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
- Konu Sahibi fernandohoze
-
mümkün değil yapmaz..
spontane seviyo beyfendi..
2 mekan dışında da yapamıyo malesef..(y.odası-o.odası okadar, banyoya zor götürdüm geçen)
ve 2 pozisyon dışında da denemiyo...tat alamıyomuş diğer şekillerde vs vs...
amaaann benim adamın tabularını yıkana kadar deveye hendek atlatırım daha kolay...
Canım herşeyi kocalardan beklememek lazım sen pozisyon al mecbur kalsın hoşunada gider zaten
Kendine dokun bunun çıldırtması lazım
hanımlar böyle bişeyi açık açık sormak istemezdim ama mecbur kaldım...
cinsellik bölümüne konu açamadığım için buraya açtım..
evlendiğimizden beri korunuyoruz (boşalma sırasında geri çekiliyor eşim), bunun dışında şimdiye kadar ben hiç birşey kullanmadım (hap vs)..eşim bu yöntemin yeterli olduğunu, prezervatifin gereksiz olduğunu, ve hap vs ile korunmamın sakıncalı olduğunu düşünüyor..
ancak bu geri çekilme işiyle ilgili:"kendimi yarım kalmış hissediyorum. çekilmeden içerde devam etmek ne güzel olurdu" vs diyo arada bir..ben de prezervatif kullanırsa böyle bir sorunu olmayacağını söyleyip onu ikna etmeye çalışıyorum ki tam tatmin olması beni mutlu eder..
"prezervatif kesinlikle kullanmam, erkek adamın ne işi olur prez.le, onu takınca tam hissedemem vs." diye bahaneler sıraladı hep..komik ve tuhaf değil mi?(satın almaya utanıyo bence, ağır abi takıldığı için)
Neyse...Asıl sorun kısmına geçiyorum: son 1 aydır cinsellik hep benim başlatmamla oluyo..
eşim akşamları yanında çıplak yatsam bile hemen uyyakalıyo..
normalde göğüs dekoltemden bile etkilenen adam, iyce (afedersiniz) cinsel organıyla 2-3 dakka oynamazsam hiç harekete geçmiyo...hatta o zaman bile ben üstüne çıkmasam, sadece boşalmasına yardım edip uyyacaz sanki,o derece yani (açık yazdığım için tekrardan özür diliyorum)...gün içerisinde yoruluyo evet ama bukadar da olması çok tuhaf değil mi?
artık aklıma acaba içerde boşalamadığı için mi adım atmıyo soruları gelmeye başladı...
kendini başka yolla tatmin etmiyo eminim..ve eşim cinselliğe çok düşkündü normalde..
neden şuan isteksiz?
sizce bunun sebebi içerde boşalamamak mıdır?
ya da yorgunluktan bu kadar isteksizlik olurmu?
bi de eşim sıcaktan aşırı etkileniyo, alev gibi yanıyo sıcaklarda, acaba onun da etkisiyle mi istemiyo?
kafamda deli sorularrr......
(alıntı yapmadan cevaplarsanız sevinirim)
eşim o esnada bana hiç bakmaz ki..
gözlerini kapar...
öyle hissediyo ancak demekki..
pekieşim o esnada bana hiç bakmaz ki..
gözlerini kapar...
eşim o esnada bana hiç bakmaz ki..
gözlerini kapar...
peki sen ne hissediyorsun ümitli ? sen nekadar alıyorsun o enerjiyi ?
Ya bilmiyorum ama her ayrıntıyı açık açık yazmış sın arkadaşım biraz özeliniz kalsaydı size
Modern cagin butun fantazilerini reddediyo adam.
Valla geriye basma etek, cicekli pijama fantazisi kaliyo
Ahahahahahahahahahhahahahahahhaahahhahahahhah ilâhîaynen canım hatta benim çiçekli bi pijamam var, paçalı don diye dalgasına giyyorum bazen...
kapıdan bacağımı uzatıp ahmeeettt bak ne giydim diyorum o da dalgasına iştahı kabarmış numarası yapıyo...öyle saçma sapan yaşıyoz işte.....
Bu kadar hatun toplanmışken bende şuraya bi soru iliştirsem. Umitlim bana kızman dimi
Bayram ertesi büyük ihtimal evlenicez.
En iyi korunma yöntemi nedir?
Bide şey... ilk gece korunmak lazımmı?
Konu sahibi sana ve cvp vercek arkdişlere tşkler
yoruluyoda olabiilir ..
insanın her zamanı bir olmaz ki ..
prezervatif sevmiyor erkekler ..
ne kadarlık evlisiniz bilmiyorum ama eşinin isteklerine cevap ver ..
1 yıllık evliyim..
eşimin isteklerine cevap vermek derken?
konudan da anlaşıldığı üzere asıl o cevap vermiyor benim isteklerime..
yoksa ben gayet 7-24 hazırım cinselliğe..
çocuk konusunu diyorsanız işim dolayısıyla biraz erteledik..mecburdum..hayırlısı olur inşallah..
Bence hap...Ben bu kısırlık hikayelerine inanmıyorum aslen. Bir de eğer daha çnce cinsel tecrübeniz yoksa prezervatif kazaya uğratabilir belki. ne bileyim takılamaz, boyutu yanlış olur vs...
Çocuk istenmiyorsa tabi ki korunulmalı, ilk gece hamile kalan çok insan var.
hayır o nasıl istiyorsa öle demek istedim
aslında yeni evlisiniz de , bilemedim ki ..
işte canım..o da hem boşalmadan çekileyim hem de tam tat alayım istiyo..
cem yılmazın uzayda çilek yeyim ama muz tadında olsun esprisine döndü bizim iş...
kendim alcam artık prez. yapcak bişi yok..daa yeni marketten geldim, unuttum almayı saf gibi..kızdım kendime bak şimdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?