sorular.....

1ay önce doktora gittim.
doktorda aynen öyle dedi. hemde gülerek.
yok öyle bişey demişti.
olmadı bi kadın dogumcuya gider ona göre şeeederim.

1ay önce doktora gittim.
doktorda aynen öyle dedi. hemde gülerek.
yok öyle bişey demişti.
olmadı bi kadın dogumcuya gider ona göre şeeederim.
Ben kadın doğumcuya giderek kullandım. Hatta iğne için gitmiştim ama önermedi, yan etkisi çok dedi. Bu hem adet düzeni için hem de sivilce problemleri için iyi. Ayrıca korunuyorsun da bir taşla 3 kuş dedi:)
Amaaa isteksizlik yapıyor onu da belirteyim. Bende kilo alımı vs yapmadı ama de yapmadı.

yani bi nevi öyle oluyor.
kist vardı bende 3-4 yıl önce.
onda kullanmıştım. bana cok fena kilo verdirmişti
hangi ilactı hiç bilmiyorum. evlilikte gözü olmayınca insanın
doktor gözetiminde en iyisi. diger prezervatif zıkkımı sanki riskli gibi duruyo. yırtılma falan

bana da hem riskli hem de anlamsız geliyor. Bir fark yok diyenlerde nasıl fark yok anlamış değilim bi biz sevemedik sanırım...ama en geç bir önceki adet döneminde başlaman gerekiyor geç kalma

bana da hem riskli hem de anlamsız geliyor. Bir fark yok diyenlerde nasıl fark yok anlamış değilim bi biz sevemedik sanırım...ama en geç bir önceki adet döneminde başlaman gerekiyor geç kalma
anlamsız derken diyipde bişi sormuyum ben
bu aralar reglim zaten.
rengl bitince başlamakmı gerek

İlahi ya çok komiksiniz.

ya benimde böyle bi sıkıntım var ama nasıl anlatılır bilmiyorum ki ben çok yorgunum hep yorgunum içimden öyle janjanlı kıyafetler giymek 10 dk sonra duşa gitmek saatlerce saç kurutmak gelmiyo.bi sene olmadı çalışmaya başladım ya ondan yada ne bilim duraklama dönemi mi wardır ki acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…