- 9 Nisan 2014
- 3.505
- 2.170
- 178
- Konu Sahibi fernandohoze
-
neden doğum kontrol hapı kullanmadığını anlamadım...
doktora danışarak kullan hem kafan rahat olsun, hem adetlerin düzenli, hem de eşin istediği gibi hareket edebilir böylece.
o zor, ben zor...iki zor bi araya geldik...
Muhabbet olsun ne deyim canım..
kontrol hapları bırakıldıgında direk hamile kalablirsiniz, yıllar süren bir yanetkisi yoktur..Bence prezervatif diyorum ben.. Hapa güvenmem. Zararı olur falan..
Valla hiç hap almadım. 9 aydır korunmuyoruz olmuyor çocuk.
Düşünüyorum hapla korunsam yıllarca olmayacaktı belki de
Hamile mi kaldınız yani? işe yaramadı derkenbi kere kullandım d.k. hapı..
hiç işe yaramadı..
ben de bi daha kullanmadım..
sıcaklık, yorgunluk etkiliyor tabii ki... şu havada nefes bile alınmıyorken ben sarılmasını bile istemiyorum şahsen.. hele bir de cinselliğe pek gelemiyorum sıcak havalarda...
kontrol hapları bırakıldıgında direk hamile kalablirsiniz, yıllar süren bir yanetkisi yoktur..
Kız senin gibi şıkır şıkır, neşeli hatunu böyle düşünceli, endişeli yapıyor ya.
Alacaksın tavayı geçireceksin, belki aklı başına gelir..
Git geceliğini giy yayıl koltuğa, giyme demiştim hoşuma gitmiyor derse de.
1 aydır hiç bir türlüsü hoşuna gitmiyor farketmez de çıkarma inadına..
Hamile mi kaldınız yani? işe yaramadı derken
yok ben kışın yapışıyorum, ve sevilmeyi, yapışık öpüşüp koklaşmayı da seven biriyim hani eşinizde bu tarz şeyleri sevmiyor, eski konulardan hatırladıgım kadarıyla.. bu sebepten uzak .. oturup konuşsanız, iki cilveyle üzülüyorum, benimle ilgilen falan deseniz ? evlilik iletişim demekkeşke ben de sizin gibi olsam..
eşim aynı sizin gibi..izin versem hergün camları açıp salonda yatcak..
yatak odasını sıcak diye sevmiyo..
sadece kışın 5 dakka sarılır belki, sonra hemen ayrılır..
son zamanlarda da cinsellikten kaçıyo..artık ben de isyan bayrağını çektim...
öyle tabii, prospektüste bu şekilde bir açıklama var diye şeedeyim dedimÇevreden çok duydum ama hap kullandım 2 yıl bırakınca da 2 yıl bekledim diyen..
Tabi bırakır bırakmaz hamile kalan da var. Herkesin bünyesi farklı.
Benim açımdan risk almaya değmez..
yok ben kışın yapışıyorum, ve sevilmeyi, yapışık öpüşüp koklaşmayı da seven biriyim hani eşinizde bu tarz şeyleri sevmiyor, eski konulardan hatırladıgım kadarıyla.. bu sebepten uzak .. oturup konuşsanız, iki cilveyle üzülüyorum, benimle ilgilen falan deseniz ? evlilik iletişim demek
Boyle donemler olabilir bence cok takilmayin.kafasina biseyi cok taktiysa gercekten cok yorgunsa,biseyden etkilendiyse olabilir.ustunuze alinmayin be uzerine gitmeyin.ayrica dogum kontrol hapindan bu kadar korkmayin
bence onunla hiç alakası yok.yorgunluktan olabilir.biraz fazla üstüne düşüyo da olabilirsiniz bu yüzden çok istemiyodur belki.kendi haline bırakıp sizden etkilenmesini bekleseniz.korunmak içinde doğum kontrol hapı ya da yumurtlama günü hesabıyla en iyisi.
ayrıca konularınızı okuyorum ama eşinizle hiç uyumlu değilsiniz.çok farklısınız.keşke daha iyi düşünseydiniz.
Yaaa benimde boyle bir sorunum var..bekarken tom ve jery gibiydik;-)
Simdi,hiyarlibaba gibiyiz.tik yok.bende gururluyum.istemiyorsa ne ustune atlarim,ne tenezzur ederim.
Alsin curutup kara topraklara gotursun.bende sulamaya giderimmmm..bide yeserirmis yaaaa.hahahahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?