Peki bunları biliyorlar mı canım yani tüp bebek falan yaptırdıgınıMerhaba arkadaşlar...
Beni tanıyanlar bilir.. cocuk özlemi ile yasıyorum...
5 yıldır olmuyor.. 7 yıllık evliyim..
Herşeyimiz tamam ama bebek eksik dolayısı ile üstümüze cok geliyorlar.. özellikle de benim.. eşime fazla soran olmuyor..
Beni her gittiğim yerde sıkıştırıyorlar...
Çok üzülüyorum.. diyecek bişey bulamıyorum.. yalnizlastim kimse ile görüşmek istemiyorum..
Çoğu zaman bu benim özelim o konulara girmeyelim diyorum yok fayda etmiyor yine soru yağmuruna tutuyorlar?
Siz olsanız ne derdiniz susturmak için.. ben özelimi kimseye açmak istemiyorum..
Bu arada 1 negatif tüp bebek deneyimim var..
Haziranda dondurulmuş embriyolarım var onlarla 2. Tüp bebek tedavisine başlayacağız nasipse... önerilerinizi bekliyorum nasıl sustururum bu insanları..
Peki bunları biliyorlar mı canım yani tüp bebek falan yaptırdıgını
Ozaman herkes cocuk yapmak zorunda degil de tersle canımHayır bilmiyorlar ailem bile bilmiyor.. zaten yorucu zor bir süreç tüp bebek tedavisi..
O yüzden kimseye demek istemedik...
Issız bu olayı çok fazla icsellestiriyorsun farkında mısın ?
Her konun bebek ve turevleri.
Anlıyorum seni zor dönemler ama ille de açıklama yapmak zorunda degilsin.
Hayırlısı de gec.
Soran da olursa cevap verme hayırlısı de kapat.
İnsanlar 7/24 saat ne zaman çocuğunun olacağı konusunda soru sorup durmuyor değil mi ?
Kendini çok fazla mahvediyorsun.
Hele bu halini insanlara da çok fazla yansitiyorsan doğal olarak dikkat çekiyorsundur.
Kendini kusurlu gibi görmeyi bırak öncelikle.
Ayşe Fatma şunu sordu bunu dedi demeyi de.
Az sosyalleş diyorum .
Kendini aşırı onemse.
İnsanlarla gorusmemek gibi bir durumun varsa ki aile bu sonuçta illaki ortamlarda denk geliyorsundur.
Diyecek tek şey hayırlısı konuyu kapatalım de bitir.
Ya da ben fazla gamsizim sanirim.
Bilemiyorum.
Ben de evliyken çocuğum olmuyordu.Issız bu olayı çok fazla icsellestiriyorsun farkında mısın ?
Her konun bebek ve turevleri.
Anlıyorum seni zor dönemler ama ille de açıklama yapmak zorunda degilsin.
Hayırlısı de gec.
Soran da olursa cevap verme hayırlısı de kapat.
İnsanlar 7/24 saat ne zaman çocuğunun olacağı konusunda soru sorup durmuyor değil mi ?
Kendini çok fazla mahvediyorsun.
Hele bu halini insanlara da çok fazla yansitiyorsan doğal olarak dikkat çekiyorsundur.
Kendini kusurlu gibi görmeyi bırak öncelikle.
Ayşe Fatma şunu sordu bunu dedi demeyi de.
Az sosyalleş diyorum .
Kendini aşırı onemse.
İnsanlarla gorusmemek gibi bir durumun varsa ki aile bu sonuçta illaki ortamlarda denk geliyorsundur.
Diyecek tek şey hayırlısı konuyu kapatalım de bitir.
Ya da ben fazla gamsizim sanirim.
Bilemiyorum.
Canım benim biliyorum inan.Ben de evliyken çocuğum olmuyordu.
Şimdi düşününce en ufak bir şeyi bile çok büyüttüğümü fark ediyorum.
Ama inanın insanlar da hiç masum değil.
Dua etmelerine bile sinir oluyordum . Acıyor gibi geliyorlardı.
Hele bir tane tanıdığımızın çocuğu olmuştu . Görmeye gitmiştik .Kızın annesi sürekli bana bebeği gösterip Allah her kula nasip etmez demişti.Gelin de buna üzülmeyin ?
Maalesef çok berbat bir toplumuz.
Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama 7 yıllık evlilikte ailelere dahi durumu açmamak zor değil mi? Güvendiğiniz aile bireyleri ile paylaşıp en azından içinizi dökebilirsiniz. Uzun yollardır evli ve 35 yaş üstü olan arkadaşlarımdan çocuk sahibi olmayanlar var ama konuyu asla açmam. Paylaşmak istese paylaşırdı zaten. Niyeti iyi olan kişi de böyle düşünür, halinde tavrında değişiklik olmaz. Size ima ediyorlar mı yoksa siz de üzerinize alınıyor olabilir misiniz? Siz de yapmışsınız bu durumlarda da çevreye pek anlatılmaz. Ama güvendiğiniz aile bireyi ya da yakın arkadaşla dertleşebilirisiniz.
Haklısınız aslında takmamak lazım.Canım benim biliyorum inan.
Ama yaş kemale erdikce önemsiz olduğunu insan farkediyor.
Patavatsızlik diz boyu ama bunu senin ne kadar taktiğin muhim.
Ay canım kimse anlamaz zaten seni .Haklısınız ama taktir edersiniz ki zamanla insanın Piskolojisi alt üst oluyor tam aman salla moduna geçiyorum bir densizin biri gelip yine alt üst ediyor hayatımı... kimse beni anlamıyor zor durumdayım.. ortamlara gireceğim zaman karnım ağrıyor midem bulanıyor korkum yüzümden hiç iyi değilim artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?