Yıllar önce bir arkadasimin da sebebsiz interfiliteden çocuğu olmuyordu. Eşinin ailesi tarafından cok sevilen biri olmadı hiç bir zaman çünkü oğluna almak istedikleri kız kayınvalidesinin eltisinin kardesinin kızıydı.
Gel zaman git zaman kayınvalide bu durumu sorun haline getirmeye basladi.
Etrafındaki herkese gelinimin çocuğu olmuyor diye anlatmaya başlamış.
Akraba gunleri oluyordu bunların senede bir defa toplandiklari.
Haremlik selamlık eşliğinde yemekleri yenirmis.
Kadinlarin topluca oturduğu sofrada arkadaşımın durumu üzerine guzellemeler yapılırken kayınvalidesinin eltisi dönüp arkadaşıma neden çocuğun olmuyor diye üst perdeden alay varı konuşmuş (kız kardeşinin kızı alınmadığı için malum arkadaşımı sevmiyor) arkadaşım da diyor ki artık o kadar kötü hissettim ki, biliyorum ki ağlasam ekmeklerine yağ surecegim.
Dönüp oğlunuz demek ki iyi si....mis beni deyince suratları öyle bir hale geldi ki diyor hepsine kal gelmiş masada fhjahdhs ,
Kız nasıl dedin onu dediğimde ya doktor gormeliydin bazılarının kasigidindaki yemek üstüne döküldü dedi.Ohhh.. Ben rahatladım burada
Kız nasıl dedin onu dediğimde ya doktor gormeliydin bazılarının kasigidindaki yemek üstüne döküldü dedi.
Hakikaten çok isabetli demişsin dedim : D
Yıllar önce bir arkadasimin da sebebsiz interfiliteden çocuğu olmuyordu. Eşinin ailesi tarafından cok sevilen biri olmadı hiç bir zaman çünkü oğluna almak istedikleri kız kayınvalidesinin eltisinin kardesinin kızıydı.
Kadinlarin topluca oturduğu sofrada arkadaşımın durumu üzerine guzellemeler yapılırken kayınvalidesinin eltisi dönüp arkadaşıma neden çocuğun olmuyor diye üst perdeden alay varı konuşmuş (kız kardeşinin kızı alınmadığı için malum arkadaşımı sevmiyor) arkadaşım da diyor ki artık o kadar kötü hissettim ki, biliyorum ki ağlasam ekmeklerine yağ surecegim.
Dönüp oğlunuz demek ki iyi si....mis beni deyince suratları öyle bir hale geldi ki diyor hepsine kal gelmiş masada fhjahdhs ,
Bu süreçte moralin çok önemli olduğunu siz daha iyi bilirsiniz, saçma sapan insanlar için hiç sıkmayın canınızı.Olmuyor diyin, sanane diyin, çocuk düşünmüyoruz diyin ama kendinizi içten içe yemeyin.
Lüzumsuz insan çok maalesef. Kimsenin yanında zaafını, açığını belli etmemek gerekiyor. Hep ordan vuruyorlar çünkü seni.Merhaba arkadaşlar...
Beni tanıyanlar bilir.. cocuk özlemi ile yasıyorum...
5 yıldır olmuyor.. 7 yıllık evliyim..
Herşeyimiz tamam ama bebek eksik dolayısı ile üstümüze cok geliyorlar.. özellikle de benim.. eşime fazla soran olmuyor..
Beni her gittiğim yerde sıkıştırıyorlar...
Çok üzülüyorum.. diyecek bişey bulamıyorum.. yalnizlastim kimse ile görüşmek istemiyorum..
Çoğu zaman bu benim özelim o konulara girmeyelim diyorum yok fayda etmiyor yine soru yağmuruna tutuyorlar?
Siz olsanız ne derdiniz susturmak için.. ben özelimi kimseye açmak istemiyorum..
Bu arada 1 negatif tüp bebek deneyimim var..
Haziranda dondurulmuş embriyolarım var onlarla 2. Tüp bebek tedavisine başlayacağız nasipse... önerilerinizi bekliyorum nasıl sustururum bu insanları..
Sjdhsjdha ya yine aklıma geldikçe hala guluyorum.Ağzını yediğim ne güzel çakmış lafı :)
Sjdhsjdha ya yine aklıma geldikçe hala guluyorum.
İyi cesaret o lafı demek ahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?