Sorulmadan alinan bilezik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizim burda gelin kendi seçiyor modeli. Ben ona gösterdim bide istedigim modeli o zaman bisey demedi bana demeden dumduz bi model almışlar gorunce sinir oldum ailem duysa gercekten buyuk sorun cikar. Bide babamda bana bi tane bilezik aldi ben onlardan isteyeceğim bilezigi aldırdım hatta babama da takım olmasi icin.
İŞte nazını göstermek için güzel bi fırsat ayrılma korkun yoksa bozdurur istediğini alır tanıdık kuyumcu zaten alımdan değiştirir

Allah Allah baban nasıl büyük bir sorun çıkarır çok merak ettim cidden bak bak
Şu özgüven şu aile bi bizde yok sanırım😂 Amerikan başkanı dahil herkesi devreye sokun, istediğim bilezik değil başka bilezik alındı. Bi de bizim şehrimize gelip almaları gerekirdi diyor ailecek başka şehre gelip gitme de ucuz bir şey değil işçilik dışında bi 10-20 bin de ordan sokacaklar millete🥲

Hic sorulmadı bile kafalarına gore almışlar dumduz hic deseni bile yok. Bizim burda gelin kendj seçiyor bilezigi
Eee sizin orda gelinler ne yapıyor düğün öncesi veya sonrasında? Siz o geleneklere uyacak mısınız mesela?
Fikriniz sorulsa en iyisiymiş ama olmamış,bilezik elinize geçince gider satar işçilikli olanı alır bolca takarsınız;stres yapmayın o kadar.

Şu özgüven şu aile bi bizde yok sanırım😂 Amerikan başkanı dahil herkesi devreye sokun, istediğim bilezik değil başka bilezik alındı. Bi de bizim şehrimize gelip almaları gerekirdi diyor ailecek başka şehre gelip gitme de ucuz bir şey değil işçilik dışında bi 10-20 bin de ordan sokacaklar millete🥲
Vallahi bir biz nazlanmadık böyle ya shshsh biz de aman çok masrafa girmesinler aman şöyle olsun o olmasa da olur kafasındaydık. Belki de böyle gelin olmamız gerekiyordu shshshs

Ya ne kadar arsızca geliyor bana bunlar pehhh be arkadaş
Adamlar gidip bilezik alıyor kendi paralarıyla hayır ben onu istemem bunu isterim diyorsunuz ki bu altın çorap değil
Çok bilyorsa babanız alsın ona kapris yapın zaten altınlar gelinindi değil mi

Benim istediğimin alınması gerekiyordu her yerde boyle kiz seciyo istediğini sorulmadan alınması cok mu normal
Evet normal yuz kezde sorsaniz normal gundelik takmaniz için almamislar hediye yatirim olsun diye almışlar. Cok isterseniz bozdurursunuz. Altin heryerde altin sehrinize niye gelsinler. Bu kdr orf adet bagliysaniz kendi yorenizden evlenseniz daha iyi degil miydi? Bu forumda sana yorum yazanlarin cogu bu yollardan geçmiş olarak cvpliyor üstelik. Mesela ben bilezik modeli fln secmedim cunku niye seciyim kac adet bilezik takacaklarini da sormadim çünkü hediye sorulmaz. Ama takilacak seti yatirim amacli degil bizden hatira olmasi amacli bana sordular hatta esime direkt para verdiler set icin ayirdiklari bütçeyi ben kendi istegime gore guzel bir pırlanta set aldim onlarin buna ayirdigi butceyi geciyordu uzerini esimle biz tamamladik. Yani para gercekten emek emek kazaniliyor ve herkesin bir bütçe siniri var bu size verilen degerle alakali degil. Bu dusunceden cikmalisiniz. Onlar kafasindakini yapar siz imkan degilinde oncesinde ya da sonrasinda bozdurur veya ekleme yapar degistirirsiniz. Sagolsun yapmışlar almışlar sizin yuvaniza destek vermişler boyle düşünün

Haksızsınız aile size hediye yapıyor sonuçta hediye seçilir mi ? . (Takıları düğünümde taktıklarında gördüm balayından dönünce gittim istediğim modelle değiştirdim bu kadar basit yani) şunu falan şimdiden sorun ediyorsanız ayrılın çünkü sorun eş adayının sizin isteklerinize kapalı olması ailesi alıyor ve fark varsa madem farkı eş adayı ödeseymıs . Ayrıca sizin ailenizin tepkileri ne alaka ailenizle mi evleniyor karşı taraf öyleyse sizde karşı tarafın ailesinin kaprislerine maruz kalabilirsiniz ama bi farkla onlar ömür boyu 😀😀😀

Klasik ajda burma şanel vs bunların hepsi işçiliksiz zaten almada da bozdurmada da işçilik yok hyr var zekiler gelmeden söyleyeyim kuyum sektöründe de çalıştım bence senden gram saklıyorlar
Dumduz hic desen olmayan 20 gr aldılar benim istediğimde trabzon modeldi 20 gr fiyat farkı ikisi arasında cok var midir 50 derken o abartmış olabilir cunku

Biz ayrı şehirlerde olduğumuz icin sevgilimde işte oldugu icin kaynana kayinpeder ikisi gitmis kuyumcuya benim istediğim modeli degilde hic deseni olmayan dumduz bir bilrzik almışlar alinca bana da demediler bu modeli aldık diye almaya gittiklerini dediler ama ne aldığını demediler sonra sordum sevgilime bana gösterdi sinir oldım niye almadin diye neymis onu alırsa 50 bin iscilik verirmiş bosuna gitcekmis almamış para zod kazaniliyomus falan. Ben aileme demedim bile onlar kendi aldı diye ailem duysa buraya gelip almaları lazim der kizar hatta ustune üstlük gitmişler bide benim.dexigim modeli bile almamışlar napmaliuim sizce hakli degil miyim?
Haklı değilsin . Onların aldığı yatırımlık hediye . Belki gelirleri az belki de işçilikli bileziği zarar görüyorlar . İşçiliklisini de eşiniz olacak adam alsın . Anne babası mı evleniyor sevgiliniz mi evleniyor ? Siz de çalışmıyor musunuz ? Gidin kuyumcuya alın istediğiniz bileziği . Sevgiliniz de ayrı alsın . Niye hep kaynana kayınpeder sorunlu oluyor ?

Ya ne kadar arsızca geliyor bana bunlar pehhh be arkadaş
Adamlar gidip bilezik alıyor kendi paralarıyla hayır ben onu istemem bunu isterim diyorsunuz ki bu altın çorap değil
Çok bilyorsa babanız alsın ona kapris yapın zaten altınlar gelinindi değil mi
Almadığını ne biliyorsun allah allah

Vallahi bir biz nazlanmadık böyle ya shshsh biz de aman çok masrafa girmesinler aman şöyle olsun o olmasa da olur kafasındaydık. Belki de böyle gelin olmamız gerekiyordu shshshs
Ben bekarım, bir gün evlenir de gelin olursam hepimizin adına naz yapıp böyleli davrancam, söz😂 bileziği burda kk’ya seçtiricem kız, anket açarız🤭 ama babamı ikna edemem, böyle bi konuda sorun çıkarmaz ne yazık ki🥲

Hic sorulmadı bile kafalarına gore almışlar dumduz hic deseni bile yok. Bizim burda gelin kendj seçiyor bilezigi
Gözüm @Aysenaz11 i arıyor . Nerdesin kız nöbette misin yoksa? Senin yorumlar efsane gelde iki yorum yap da gelin adayı kendine gelsin shshs

Evet normal yuz kezde sorsaniz normal gundelik takmaniz için almamislar hediye yatirim olsun diye almışlar. Cok isterseniz bozdurursunuz. Altin heryerde altin sehrinize niye gelsinler. Bu kdr orf adet bagliysaniz kendi yorenizden evlenseniz daha iyi degil miydi? Bu forumda sana yorum yazanlarin cogu bu yollardan geçmiş olarak cvpliyor üstelik. Mesela ben bilezik modeli fln secmedim cunku niye seciyim kac adet bilezik takacaklarini da sormadim çünkü hediye sorulmaz. Ama takilacak seti yatirim amacli degil bizden hatira olmasi amacli bana sordular hatta esime direkt para verdiler set icin ayirdiklari bütçeyi ben kendi istegime gore guzel bir pırlanta set aldim onlarin buna ayirdigi butceyi geciyordu uzerini esimle biz tamamladik. Yani para gercekten emek emek kazaniliyor ve herkesin bir bütçe siniri var bu size verilen degerle alakali degil. Bu dusunceden cikmalisiniz. Onlar kafasindakini yapar siz imkan degilinde oncesinde ya da sonrasinda bozdurur veya ekleme yapar degistirirsiniz. Sagolsun yapmışlar almışlar sizin yuvaniza destek vermişler boyle düşünün
Ben zaten anlayışsız bi insan degilim gözümde olmadi altinda parada gözüm olsa onu beklemezdim yıllardır evlenmeyi bekliyorum maddi durumu olmadigini da biliyordum yani herks oyle bi yazmis ko sanki ben paragözüm. Ailem sorun edecek ailem anlayışla karşılamaz bu durumu ben napiyim hep ben arada kaliyorjm kafalarına gore almışlar diye bana hic sormadılar bunu aldık diye benim sececumi onlarda biliyofu gösterdim zagen ne moxel istediğimi ama bana demeden baska aldılar cok mu dogru bu durum

Bizim burda gelin kendi seçiyor modeli. Ben ona gösterdim bide istedigim modeli o zaman bisey demedi bana demeden dumduz bi model almışlar gorunce sinir oldum ailem duysa gercekten buyuk sorun cikar. Bide babamda bana bi tane bilezik aldi ben onlardan isteyeceğim bilezigi aldırdım hatta babama da takım olmasi icin.
Bence ailene söyle çıksın o büyük sorun🎀

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X