- Emoji Skoru
- 132.113
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi nurdegilnurella
Sağlıkla doğsun inşallahBenim oğlum olacak şimdiden dua edeyim ecnebi bulsun bizi böyle şeylerle uğraştırmasın diye![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlıkla doğsun inşallahBenim oğlum olacak şimdiden dua edeyim ecnebi bulsun bizi böyle şeylerle uğraştırmasın diye![]()
Aileme ben aldırmadım kendi isteğiyle aldi sadece modeli ben sectimOlmuyor ya siz set çekerseniz olmuyor.
Başta ailenize de aldırmasaydınız bir şey mesela.
Düğüne az kala aldırırdınız ya da siz bilirsiniz deseydiniz.
Önemli olan iki kişinin anlaşması baba deseydiniz istediğin hediyeyi al düğün için deseydiniz?
Şimdi babama şunu aldırdım, ne aldırmak istediğimi biliyorlar derdine düşmezdiniz.
Bizim orda da küpe var mesela düğünlerde geline takılan. Babanneme takılmış. Annem bizim oralı değil ama ona da takılmış. Bizim oranın adı ile yazılınca nete yazınca en bilindik yerlerde çıkıyor küpe. Babanneminki gibi olanı 14 ayar 108bin görünüyor gramı da çok değil. Hala da popüler ama hiçbirimiz evlenirken bize bu küpeden alın demedik çünkü eşlerimiz dışarıdan niye dayatalım.
Bana çok zorluyorsunuz gibi geliyor bir yerde patlar bu hikaye demedi demeyin
En iyisi ecnebi kızlar o zaman . Bir tek taş aldın mı senden iyisi yok . Burmadan hasırdan reşattan bihaberler . Babaları da tutturmaz bilezikler aynı model olacak diye . Erkek anaları değerlendirin yazdıklarımı![]()
gece gece niye yemek resmi attin yahuEcnebi kızların başında ana yok baba yok, çöpsüz üzümler. Bir sırt çantası ile gelin oluyorlar.
Mesela bizde kız tarafı, kız isteme+söz+nişan+kına+damatlık+damat için saat+evin yatak odası+beyaz eşyalar+doğacak torunların yatak odası+çeyiz hepsini yapıyorlar.
Ek olarak yemeklerimiz, mutfağımız gayet güzel.
Erkeğin kalbine giden yol, midesinden geçer.
Eki Görüntüle 3823638
Sen çalışıyor musun peki ? Ona cevap vermiyorsun ? Evlenince ailenin yaşadığı şehirde mi eşinin ailesinin şehrinde mi yaşayacaksın ?Aileme ben aldırmadım kendi isteğiyle aldi sadece modeli ben sectim
Gece gece atılır mı bu fotoğraflarrrrrEcnebi kızların başında ana yok baba yok, çöpsüz üzümler. Bir sırt çantası ile gelin oluyorlar.
Mesela bizde kız tarafı, kız isteme+söz+nişan+kına+damatlık+damat için saat+evin yatak odası+beyaz eşyalar+doğacak torunların yatak odası+çeyiz hepsini yapıyorlar.
Ek olarak yemeklerimiz, mutfağımız gayet güzel.
Erkeğin kalbine giden yol, midesinden geçer.
Eki Görüntüle 3823638
Tulumpati Erzurum burması mı attın sen tatlı olarak ? Vicdansızgece gece niye yemek resmi attin yahu![]()
Tulumpati Erzurum burması mı attın sen tatlı olarak ? Vicdansız![]()
Gece gece atılır mı bu fotoğraflarrrrr![]()
gece gece niye yemek resmi attin yahu![]()
Coğrafya kaderdirYaa işte dandik ecnebi kızlardan olsak, şuan dandik basit yemeklere bakardınız. Ama nelere bakıyorsunuz.Zengin bekar genç yakışıklı erkek akrabalarınız varsa gönderin kıps kıps. İyi geceler.
gönderelim de 150 kilo olsun garibim degil mi ?Yaa işte dandik ecnebi kızlardan olsak, şuan dandik basit yemeklere bakardınız. Ama nelere bakıyorsunuz.Zengin bekar genç yakışıklı erkek akrabalarınız varsa gönderin kıps kıps. İyi geceler.
İşte modeli de seçmeyecektiniz o zaman bu kadar ailenizi tanıyor ve çok sorun çıkaran insanlar olacağını biliyor iseniz. Siz bilirsiniz önemli olan iki insanın birbirini severek yuva kurması sonuçta model,gram hiç önemli değil diyecektiniz alttan işleyecektiniz.Aileme ben aldırmadım kendi isteğiyle aldi sadece modeli ben sectim
Kızın annesine başlık parası , süt hakkı , 5 takım kıyafet ,çeyiz çıkarma parası vs verecek bir enayi pardon damat arıyorumKonya burması varken neden Trabzon hasır peki? Konyalısın sanırım
gönderelim de 150 kilo olsun garibim degil mi ?
Valla altının desenine kadar karışan bir aileden evlendikten sonrasının farklı olmasına inanmam.Evlendikten sonrasi farkli
Babam kendi gel sec dedi bana aliyo sonucta sormasjn mi. Sevgilim biliyor ailemi size kendimi kanıtlamak gibi gayem yok yordunuz vallahi. Hepiniz görünüşe gore 4 4 lük cok anlayisli bisey istemeyen insanlarsınız.İşte modeli de seçmeyecektiniz o zaman bu kadar ailenizi tanıyor ve çok sorun çıkaran insanlar olacağını biliyor iseniz. Siz bilirsiniz önemli olan iki insanın birbirini severek yuva kurması sonuçta model,gram hiç önemli değil diyecektiniz alttan işleyecektiniz.
Bu konuda ailenizi çok tanıyor gibisiniz ama gidip model falan seçiyorsunuz olmamış yani.
Demek ki aynı düşüncedesiniz hiç ailem sorun çıkarır demeyin sadece.
Siz de aileden almışsınız gelenekleri ve onlara yıkıyorsunuz kendi düşüncelerinizi,babam sorun eder diye. Belki adam hiç takmayacak bile.
Ki ben adamın gidip bilezik düz mü şekilli mi 20 gram mı 17 gram mı diye bakacağını bile sanmıyorum hepsi sizin düşünceniz ama ailenizin düşüncesi gibi göstermek kolay geliyor.
Karşı taraf inanır mı buna bekleyip görün.
Siz babanıza bileziklerin düzlüğü hakkında yorum yapmazsanız kimse yorum yapmaz hiç sorun da çıkmaz diyorum ben![]()
o amerikali bacilar senin her gramina kurban olsun kizNe var yani biraz etli butluysak, aaaa konuyu saptırma,hem sağlıklı yemek bunlar, sağlıklı kilo alıyoruz. Amerikalı bacılar gibi yağlı obez olup şişmiyoruz. Kıvrımlarımız var.
Acilen bir de kız yapmam lazım yoksa iflası vericemKızın annesine başlık parası , süt hakkı , 5 takım kıyafet ,çeyiz çıkarma parası vs verecek bir enayi pardon damat arıyorum![]()
Biz de şans mı var ? Bulur bizim kızlar tanzanyalı , papua yeni Gine liAcilen bir de kız yapmam lazım yoksa iflası vericem![]()
Ha gayret yöreyi öğrenmeye adım adım shshshKonya burması varken neden Trabzon hasır peki? Konyalısın sanırım