Tecrübe diyelim. Burayı küçümseyip boş boş burada takılıyorlar deniyor ama bu forumda sosyal psikoloji dersi görüyorum resmen. Sadece BDV değil bir çok konuda çok bilgi alıyorum buradan. İkili ilişki, evlilik, arkadaşlık, sevgililik, aile içi ilişkiler... hepsinde olması gereken tek bir nokta var; bir adım ben bir adım sen, bir güzellik senden bir güzellik benden. Konu açanlar bunu bir idrak etse ne ezilir ne de mutsuz olur. Ya konu sahibi gibi hep ben hep ben ya da kocaları altınları anasına verme peşindekilerde olduğu gibi hep kocam hep kocam. Burada herkesin aklına aynı soru gelmiştir, madem durumları çok iyi değil aradaki 50 bini sen gönder istediğin bilezik alınsın. Bunun yerine babam duyarsa olay çıkar deniyor, karşı tarafın babası yok mu, karşı tarafın da kendi adeti geleneği yok mu? Cebinde istediğin altını alacak paran yoksa veya istediğin altını alacak biriyle beraber değilsen seçeneklerin bellidir. Babam duyarsa şey olur, ya babana söylemeden aradaki farkı ver hallet ya babana fikrimi değiştirdim diyip onun aldığını gidip değiştir, ya da biz aramızda öyle uygun gördük baba diyip saf dışı edeceksin. Genç kızım var büyük konuşamam ama kızım şu şekil karşıma gelse nerede hata yaptım derim.