Sorum "Anne"lere

Evladın kokusu tadı hicbirsey de yok olamaz da..
Ama annemi de severim o ayrı..
En çok da benim çocuğumu sevdiği zamanlar daha çok seviyorum :)
Soyle bir gerçek var ki, ben çocuğumu herşeyden çok seviyorum, çocuğum da çocuğunu tabi ki benden daha fazla sevecek :)

Ananeyle annenizden ziyade sizin anne kız ilişkiniz nasıl..
Bana karşı sert, acımasız, müdahaleci..ancak eğitim ve iş hayatım konusunda fedakarlık yapıyor,verici.
Mesela şimdi arkadasimin yanına geldim Ankara'dayım.biraz onla kalmak istedim.bu batıyor ona .arkadaşıni rahatsız etme diyor.halbuki biliyor tanıyor kızı,ne kadar sevdiğimi.arkadasim da yalnız, ona arkadaşlık ediyorum.
Bir keman kursuna başlıyorum ,"ne işin var boş isler müdüru "diyor.
Günlerdir arayıp kızım nasılsın demedi. Evde anası var çünkü.. benim adım "çulsuz". Yada boş işler müdürü... Ben kendimde hep eksiklik hissediyorum.. beni sürekli asagiliyor,vuruyor hatta. Babama karşı da öyle..beni sevmedigini düşünmüyorum.ama nedense böyle bana karşı..mesela erkek arkadaşımla dışarı çıkacak olsam pufluyor,bir şey söylüyor moralimi bozuyor benim. Öyle rencide ediliyorum ki toplum içinde , insanların yzuune bakasim gelmiyor.
Benim mutlu olmadan rahatsiz sanki..
Kız arkadaşımla bir kaç gün fazla kalmam onu niye rahatsız ediyor ki?
Yanıma geldiği yok,aradigi yok,ama arkadaşımın bana yoldaş olması suç..
Evde tek başıma kapanmamı istiyor annem..
Benim aglamadigim gün yok..

Sizin hayatınız bundan etkilendi mi peki?ben etkilenmesini istemiyorum.

Ne güzel sizin durumunuz gibi bir aile ilişkim olsaydı keske

boyle hissetmeniz normal tabi, normal muamele görmüyorsunuz ki evlat olarak kendinizi normal hissedin, sürekli eleştiri ve onur kirici seyler bunlar..cok üzüldüm sizin adiniza

anneannen kime değer veriyor kim için üzülüyorsa ona sepetleyin gitsin..

Allah var annem ah desem koşar gelir hakkını ödeyemem. Ama ben onun için üzülürdüm çünkü bazen anneanneme kırılır çok üzülürdü. Ama yine de baktı son zamanlarında niye yapıyosun dediğimde o benim annem yarın bi gün bişey olursa vicdan azabı çekerim diyodu. Bence siz de bu açıdan bakın yarın bir gün Allah korusun annenize bir şey olursa üzüleceğiniz bir adım atmayın inşallah o da her ikinize de yetebilir

Annem öldüğünde gözümden bir damla yaş düşmeyecek.

Evlât candır gerisi yalandir. Kafiye olsun diye saçmalamış olabilirim.

Haklısın, annen ile konuşmayı denesen? Zira cevaplar onda. Onunda kendince bir açıklaması vardır..
İnşallah istediğin gibi olur her şey

Canım ne olursa olsun evlat daha önemlidir . Bnm anneannmde aynı anneme önmngöstermez evlat seçer . Ama annem alıştı artık ve araya mesafeyi koydu ve şöyle diyor. "annemide seviyorum ama benim herşeyim siz evlatlarımsınız " diyot.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…