yüz ifademle güldürdünüz beni vallahi25 görünümlü 40
evet tatlımm aynı memleket kayınbabam çok begenmiş beni eşimde biliyomuş zaten benii öyle olmuş canımm
bak şimdi bende merak ettim bu güzelliği yaa
anladım cnm başın sağ olsun...
annenin o anki duygularınıda anlamak lazım tabi
ne güzel gamsız olmak hiçbirşeyi takmamak.bunu başarabilene hayran oluyorum valla.ben yapamıyorum.
25 görünümlü 40
yüz ifademle güldürdünüz beni vallahi
mimiklerim oynadı pc başında:))))))
bak şimdi bende merak ettim bu güzelliği yaa
sende çok meraklısın he
sende çok meraklısın he
valla adım meraklı kurdelama çıkacak yani
ama sohbet ettiğim ve sevdiğm arkadaşımı merak ediyorum
hoşgeldin canım.ne bölümü hemşiresisin?
canım olduya çare yok değilmi ne demiş ünlü bir şair :))) keşkelerle gecen zamanı yaşasaydık bir ömür daha olurdu
saol canım yaa acil dahiliye yoğun bakım hemşiresiyim...:18::18:
diyen şair çok güzel demiş valla .ama işte değiştiremiyorum huyumu elimde değil.yakınımda bazı insanlar var dünya yansa umrunda değil.ben olamıyorum işte.kafama birşey takıyim ufacıkda olsa o gece hayatta uyuyamam..
tabi cnm meslek herşeyin önünde gelir..
valla bizim yılbaşı kutlama adetimiz yoktur..
ama evde güzellikler tatlı muhabbetimiz ve yıl başı günün bir özelliği sevinci daimdir..
ne güzel hemşirelik
kaç sene oldu mesleğine başlayalı?
kolay mı hemşire olmak:)
evet cnm bu topic biraz hızlı gitti maşallah
EMİNEMASUMMM cnm yazdım sana nasılsın?
çıkma gel konuşalım
bakıp bakıp kaçıyorsun
sende en ağır görevdeymişsin gul bumcüm ya
Allah yardım etsin...
yoğun mu hastane nasıl yeni yıl akşamı?
saol canım yaa acil dahiliye yoğun bakım hemşiresiyim...:18::18:
mrb kızlar ben geldim ii geceler mutlu yıllar hepicğinize öpüyorum cok..
ama ben mutsuzum baynlar ya bugun yılbası yaa ama normal gunlerm bundan daha guzel gecti..
benmki rehber oteller turzm iç içe yani ama evlendil bayalayına cıkmadık ne sevgiller gunu ne yılbası bişi yapmadk 1.yıl dönümü geldi birsey yapamadık..böle böle gdiyor bu.hiçbirzaman bu tarz seyleri daha önceden planlamdığı için son gunde birsyle yapmaya calsıo(yada beni kndrıyo)yine olmuyo..ama ben hep yinede umutlanıyorm hediye alrmı beni sahile götrrmü yada byer ayarlamsmıdr die ama bosa cıkıyor genelde..bugun yine aynısı oldu.
annmlere gttik bizde benm ısrarmla herkez ordaydı ii gecti ama 12ye grmedm bzm balık restorantmz var orda eylence olcakmıs oraya gttk aapr topar ustuzu değiştrdik iş kıyaftlermz vardı böle bi hevesle
aile dostlarıda ordaydı ortağmz falan sigara içemedm içki içemedm oynayamadım dans edemdm sarkı söyleyemdm ama eşim içti neselndi falan benm halimden anlamdı bide sarhos oldu(babamdan cok cektm istemiyorm içmesini)benm surat düştü kalklm dedim kalktk arabdan eve cnm burnumda geldm eve gtmylm gezelm dedi ama moral bozuldu bikre yok ev ddim eve geldk ilk iiydi sonra kustu kustu yattı bende snrmden ağlıorm suanda
sorun1
içki içmesini istemyorm
sorun2
buugun böylemi olmalydı ve sdce bu gun değil her özel gun böle önemsizmiş gibi..:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?