eminemasum hoşgeldin sana çok güldüm dün ama yaa
diyor ki kızlar bnm hiç arkadaşım yok ekler misiniz beni..
biraz dilencilik olacak ama
nasılsın bakalım?
sen anlat birazda..:89:
mrb kızlar ben geldim ii geceler mutlu yıllar hepicğinize öpüyorum cok..
ama ben mutsuzum baynlar ya bugun yılbası yaa ama normal gunlerm bundan daha guzel gecti..
benmki rehber oteller turzm iç içe yani ama evlendil bayalayına cıkmadık ne sevgiller gunu ne yılbası bişi yapmadk 1.yıl dönümü geldi birsey yapamadık..böle böle gdiyor bu.hiçbirzaman bu tarz seyleri daha önceden planlamdığı için son gunde birsyle yapmaya calsıo(yada beni kndrıyo)yine olmuyo..ama ben hep yinede umutlanıyorm hediye alrmı beni sahile götrrmü yada byer ayarlamsmıdr die ama bosa cıkıyor genelde..bugun yine aynısı oldu.
annmlere gttik bizde benm ısrarmla herkez ordaydı ii gecti ama 12ye grmedm bzm balık restorantmz var orda eylence olcakmıs oraya gttk aapr topar ustuzu değiştrdik iş kıyaftlermz vardı böle bi hevesle
aile dostlarıda ordaydı ortağmz falan sigara içemedm içki içemedm oynayamadım dans edemdm sarkı söyleyemdm ama eşim içti neselndi falan benm halimden anlamdı bide sarhos oldu(babamdan cok cektm istemiyorm içmesini)benm surat düştü kalklm dedim kalktk arabdan eve cnm burnumda geldm eve gtmylm gezelm dedi ama moral bozuldu bikre yok ev ddim eve geldk ilk iiydi sonra kustu kustu yattı bende snrmden ağlıorm suanda
sorun1
içki içmesini istemyorm
sorun2
buugun böylemi olmalydı ve sdce bu gun değil her özel gun böle önemsizmiş gibi..:2:
valla gülüm bizde de aynı evdeydik.özel bişe olmadı...mrb kızlar ben geldim ii geceler mutlu yıllar hepicğinize öpüyorum cok..
ama ben mutsuzum baynlar ya bugun yılbası yaa ama normal gunlerm bundan daha guzel gecti..
benmki rehber oteller turzm iç içe yani ama evlendil bayalayına cıkmadık ne sevgiller gunu ne yılbası bişi yapmadk 1.yıl dönümü geldi birsey yapamadık..böle böle gdiyor bu.hiçbirzaman bu tarz seyleri daha önceden planlamdığı için son gunde birsyle yapmaya calsıo(yada beni kndrıyo)yine olmuyo..ama ben hep yinede umutlanıyorm hediye alrmı beni sahile götrrmü yada byer ayarlamsmıdr die ama bosa cıkıyor genelde..bugun yine aynısı oldu.
annmlere gttik bizde benm ısrarmla herkez ordaydı ii gecti ama 12ye grmedm bzm balık restorantmz var orda eylence olcakmıs oraya gttk aapr topar ustuzu değiştrdik iş kıyaftlermz vardı böle bi hevesle
aile dostlarıda ordaydı ortağmz falan sigara içemedm içki içemedm oynayamadım dans edemdm sarkı söyleyemdm ama eşim içti neselndi falan benm halimden anlamdı bide sarhos oldu(babamdan cok cektm istemiyorm içmesini)benm surat düştü kalklm dedim kalktk arabdan eve cnm burnumda geldm eve gtmylm gezelm dedi ama moral bozuldu bikre yok ev ddim eve geldk ilk iiydi sonra kustu kustu yattı bende snrmden ağlıorm suanda
sorun1
içki içmesini istemyorm
sorun2
buugun böylemi olmalydı ve sdce bu gun değil her özel gun böle önemsizmiş gibi..:2:
maşallah evde nekadar tahta varsa vurdum abla:)))) nazar değmesin diye
sorun değil cnm..en güzeli canım ya sonuçta müslümanız biz sadece yeni yıla girmenin heyecanı işte...ben 2,5 yıldır hemşireyim canım çömez sayılırım...hemşire olmak çok zor özellikle büyük şehirde ve hiçte dışarıdan göründüğü gibi değil ama seviyorum ben yaa..bu arada cevap baya geç oldu ama...
ay canım sorma ya dahiliye olunca hep yaşlı ve çoğunluğu yatalak hastalar ve aklınıza gelen bütün ihtiyaçları bize ait...acil yoğun bakım olunca bi de yoğun oluyo ama bu saatten sonra inşallah rutinleşiriz...
valla gülüm bizde de aynı evdeydik.özel bişe olmadı...
ne güzel restoranta gitmişsiniz eğlenip tadını çıkarsaydın ya...niye surat astın[/Qd
nasıl eylenym kuzum cvrmde aile dostları aile vs.. içki içen adamlar dansöz mansöz haytmda esmden ben böle syler görmedm içkide içmezdi hiç arada bi berbar oda bensz içmesdi tuhfma gtti bide sarhos ilk defa görüorm cok snrlndm ben babamdan cok cektm bu konuda umrm ilk ve tek olur
tşk ederim canım ama abla deme rosem ben:82:
Yatmadınız mı ......
yok yatmadık daha.bu gece bitmek bilmeyecek muhabbet.nasılsın sen hoşgeldin
canım benim ne diyeyim bilmemki bizim şair buna ne derki aman bırak ne hali
varsa görsün sen şimdi git bir yüzünü yıka gel böyle bir silk kendine gel ondan sonra sohbet edelim neşelenelim canım hadi canım kalk
mrb kızlar ben geldim ii geceler mutlu yıllar hepicğinize öpüyorum cok..
sorun1
içki içmesini istemyorm
sorun2
içki konusunda ne diyeyim?onu eşinle konuştun mu hiç?rahatsızlığını dile getirdin mi?valla gülüm bizde de aynı evdeydik.özel bişe olmadı...
ne güzel restoranta gitmişsiniz eğlenip tadını çıkarsaydın ya...niye surat astın[/Qd
nasıl eylenym kuzum cvrmde aile dostları aile vs.. içki içen adamlar dansöz mansöz haytmda esmden ben böle syler görmedm içkide içmezdi hiç arada bi berbar oda bensz içmesdi tuhfma gtti bide sarhos ilk defa görüorm cok snrlndm ben babamdan cok cektm bu konuda umrm ilk ve tek olur
iyi geceler bacım gözüm yollarda kaldı yatmadık hatta ben birde geldim..hiç uyumadan..Yatmadınız mı ......
kız gülün diye söledim ztaen..ben burdayım mutsuzum bugun yazmıstm ama gelmedimi uzunn uzzn biiişi anlaytmıstım araya kaynadı herhal
siiz naslnz bakalım fıstklar
tamam bebeğimm amaaaan salllaa sıkkıdı mıkkdıısiz varsınız burda neselncem valla takmıcam kafaya ohhhhhh sefam olsun
hepiniz seviyormm..
Çok iyiyim Uludağdan geldik yeni k...m donduAy çok eğlendik yaw ama çok üşüdüm
iyi geceler bacım gözüm yollarda kaldı yatmadık hatta ben birde geldim..hiç uyumadan..
valla güldüm cnm çok tatlıydın sıkma canını
zaten sıkmıyorsunda
valla bugun buraya yazdığın ilk ve uzun mesaj deminki yazdığın cnm
sen topicleri karıştırmış olmayasın
kaç gibiydi saat..
imkanı yok gelmedi birşey ben takipteyim çünkü
geldiyse görmedimse çok şaşırırım cnm
ha şöyle olun canlar ya aman dünya yansa üzerinde mangal yapacaksın değilmi :)))))
ha şöyle olun canlar ya aman dünya yansa üzerinde mangal yapacaksın değilmi :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?