sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

eminemasum hoşgeldin sana çok güldüm dün ama yaa
diyor ki kızlar bnm hiç arkadaşım yok ekler misiniz beni..
biraz dilencilik olacak ama
nasılsın bakalım?
sen anlat birazda..:89:

kız gülün diye söledim ztaen..ben burdayım mutsuzum bugun yazmıstm ama gelmedimi uzunn uzzn biiişi anlaytmıstım araya kaynadı herhal
siiz naslnz bakalım fıstklar

arkadaşım sakin ol.ne söylesem bilmiyorum ama özel günler konusunda erkekler genelde böyle.biz bayanlar hep bekleriz birşeyler yapacak, hediye alacak,vs..... ama nadir olarak bunlar olur.umarım düzelir.ama biz hep bayanlar taviz veriyoruz ve hep idare eden biz oluyoruz.........

valla gülüm bizde de aynı evdeydik.özel bişe olmadı...
ne güzel restoranta gitmişsiniz eğlenip tadını çıkarsaydın ya...niye surat astın

sorun değil cnm..
hemşirelik mesleğini bende sevmişimdir..
bir bayana yakışan bir meslek..
mesleğinde kat kat başarılı olman dileğii ile
bu arada evet cnm yani elmadullillah müslümanız kutlama zaten olmaz bizde..
benim nasıl geçti dediğimden kastım yeni yıla ailemizde mutlu bir şekilde hoş sohbetle girdiğimiz..

zor olur ama olsun en azından vicdan derecesi yüksek bir meslek..
ne biliyim bir işe yarıyor yaptığı insanın..

tamam bebeğimm amaaaan salllaa sıkkıdı mıkkdıı siz varsınız burda neselncem valla takmıcam kafaya ohhhhhh sefam olsun
hepiniz seviyormm..

ah kıyamam ağlama be canım..
haklısın ama
hadi içkisinden bi olumlu şey yakalayalım sürekli içmiyo sanırım yılbaşında çoğunluk içiyo fazla abartma bence

Yatmadınız mı ......
iyi geceler bacım gözüm yollarda kaldı yatmadık hatta ben birde geldim..hiç uyumadan..
kız gülün diye söledim ztaen..ben burdayım mutsuzum bugun yazmıstm ama gelmedimi uzunn uzzn biiişi anlaytmıstım araya kaynadı herhal
siiz naslnz bakalım fıstklar

valla güldüm cnm çok tatlıydın sıkma canını
zaten sıkmıyorsunda
valla bugun buraya yazdığın ilk ve uzun mesaj deminki yazdığın cnm
sen topicleri karıştırmış olmayasın
kaç gibiydi saat..
imkanı yok gelmedi birşey ben takipteyim çünkü
geldiyse görmedimse çok şaşırırım cnm

gelmiş şekerimde geri sayfalarda kalmıs onnla uğrasıyodum.. ee sizden ne var ne yok nabıyosunz bebişler nsl gecti gununz nasl geciyor yada hersey yolndamı:d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…