sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

Ben çıktım şimdi ısınayım yarın gelirim hoşçakalın hanımlar
hadi görüşürüz skopca hoşçakal dinlen..
gelmiş şekerimde geri sayfalarda kalmıs onnla uğrasıyodum.. ee sizden ne var ne yok nabıyosunz bebişler nsl gecti gununz nasl geciyor yada hersey yolndamı:d

iyiyiz valla cnm ya kimse yoktu birde geldim ben
sonra hanımlar sağolsunlar sohbete geldiler

hadi görüşürüz skopca hoşçakal dinlen..

iyiyiz valla cnm ya kimse yoktu birde geldim ben
sonra hanımlar sağolsunlar sohbete geldiler

biz hanımlar olmasa nabcaktık acana allah bu siteyi yaratandan razı olsun
kurdelam ben seni fazla tanımıyorm ama smdi muhbetede etmek istemiyorm bi ara bana kendini anlat

heee yaparım vallaa huyum kurusun barışığımdır kendimle ama bras fazla kırılırım okdrcıııkkkkkk

ne kadarlık evliisn?yeni sanırım.bende evliliğin ilk yıllarında öyleydim.herşeyi takıyodum eşimle ilgili.niye bunu yapmadı niye şunu yapmadı diye...bi bocalama zamanındasın.ama zamn geçsin artık arkadaş oluyosun aşktan öte.benimki arıyo.
ayrıca erkekler kadınlar kadar ince düşünemiyolar herşeyi hesap edemiyolar.senin yapmasını istediğin şey onun aklından bile geçmemiş oluyo bazen.
kimse bulunmaz hint kumaşı değil gülüm.herkese ederi kadar değer valla.senin için ölüyom bitiyom yok

EMİNEMASUM Bugunkü mesajını merak ettim cnm ya bulabilirsen atar mısın tekrar.rica etsem..
bu arada yaş kaçtı ya?
ben unutma özürlüyümde..

Ezgiilknurr orda mısın tatlım?

kesinlikle bende katılıyorum bu görüşe erkekler daha yüzeysel düşünür..

biz hanımlar olmasa nabcaktık acana allah bu siteyi yaratandan razı olsun
kurdelam ben seni fazla tanımıyorm ama smdi muhbetede etmek istemiyorm bi ara bana kendini anlat

cnm 23 yaşımdayımm
kkya istanbuldan katılıyorum
evliyim güselim..
çocuk delisiyim ve beklemedeğim bi tutturamadık
tutmuştuda düştü
böyle işte cnm genel bilgiler bunlar

tatlım bende konuyu gözden gecirrken sennde 18de evlendğini gördüm yanlıs htrlamıyorsam o yuzden beni anlarsın 20 yasındayım ve 1.5 yıllık eliyim bende
cok guzel özetledin saol ben zaten ölüyom itiom karakterli bi insn değilim sdce bazı beklntlrm vardı bakdm olmyr nezamndr beklememeyi örencem bundan snra okdr..

tatlım bende konuyu gözden gecirrken sennde 18de evlendğini gördüm yanlıs htrlamıyorsam o yuzden beni anlarsın 20 yasındayım ve 1.5 yıllık eliyim bende
cok guzel özetledin saol ben zaten ölüyom itiom karakterli bi insn değilim sdce bazı beklntlrm vardı bakdm olmyr nezamndr beklememeyi örencem bundan snra okdr..eğer yapcaksa o yapsn bana süpriz olsn

cnm 23 yaşımdayımm
evliyim güselim..
tutmuştuda düştü

tamma alıyorm seni kendime cok tatlısın yaabulabilrsem ben sana tekrr yolym konuyu

ROSEM VE EZGİİLKNUR sizler neden sustunuz?

EMİNEMASUM cnm ben sana birşeyler yazıyorum arada kaynıyor
senin bugunkü uzun mesajını merak ettim yok mu kayıtlarında?

cnm 23 yaşımdayımm
evliyim güselim..
tutmuştuda düştü

he sen kocayı sadece sarıl öp sonrada tutturamadık tutmaz tabi :)))))))))))))))))))))))

ROSEM VE EZGİİLKNUR sizler neden sustunuz?

EMİNEMASUM cnm ben sana birşeyler yazıyorum arada kaynıyor
senin bugunkü uzun mesajını merak ettim yok mu kayıtlarında?

slm kızlarrr
mrb kızlar ben geldim ii geceler mutlu yıllar hepicğinize öpüyorum cok..
ama ben mutsuzum baynlar ya bugun yılbası yaa ama normal gunlerm bundan daha guzel gecti..
benmki rehber oteller turzm iç içe yani ama evlendil bayalayına cıkmadık ne sevgiller gunu ne yılbası bişi yapmadk 1.yıl dönümü geldi birsey yapamadık..böle böle gdiyor bu.hiçbirzaman bu tarz seyleri daha önceden planlamdığı için son gunde birsyle yapmaya calsıo(yada beni kndrıyo)yine olmuyo..ama ben hep yinede umutlanıyorm hediye alrmı beni sahile götrrmü yada byer ayarlamsmıdr die ama bosa cıkıyor genelde..bugun yine aynısı oldu.
annmlere gttik bizde benm ısrarmla herkez ordaydı ii gecti ama 12ye grmedm bzm balık restorantmz var orda eylence olcakmıs oraya gttk aapr topar ustuzu değiştrdik iş kıyaftlermz vardı böle bi hevesle
aile dostlarıda ordaydı ortağmz falan sigara içemedm içki içemedm oynayamadım dans edemdm sarkı söyleyemdm ama eşim içti neselndi falan benm halimden anlamdı bide sarhos oldu(babamdan cok cektm istemiyorm içmesini)benm surat düştü kalklm dedim kalktk arabdan eve cnm burnumda geldm eve gtmylm gezelm dedi ama moral bozuldu bikre yok ev ddim eve geldk ilk iiydi sonra kustu kustu yattı bende snrmden ağlıorm suanda
sorun1
içki içmesini istemyorm
sorun2
buugun böylemi olmalydı ve sdce bu gun değil her özel gun böle önemsizmiş gibi..

evet anlıyorum seni.bende küçük evlendim.hiçbirşeyi bilmeden.el bebek gülbebek yetiştim.ama koca evi öyle olmuyo işte.dediğim gibi yeni aile yeni hayat yeni ortamlar...insan bunların içinde bi bocalıyo.ama zamanla alışıyo....
eşimden bazen çiçek bekliyorum.küçük süprizler istiyorum.ama yapmıyo.sevmediğinden mi hayır.çünkü düşünemiyo.ben söyleyince sana feda olsun diyo. ama ben istemeden de yapmıyo.çünkü erkekler kadaının hislerini anlayamaz.anlarım diyen yalan söyler.mesela sen eşine bu akşam kırıldın.eşin seni yarın bi öpücükle uyandırsa güzel sözler söylese.hemen unutursun demi akşamı.ama erkekler bu inceliği anlayamıyo işte.akşam ne oldu,sende çok abarttın der.iyice moralini altüst eder adamın...bi de üstüne düşmeyeceksin.sıkmayacak ama fark ettirmeden takipde olacaksın.bu en büyük detay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…