Çok iyiyim Uludağdan geldik yeni k...m donduAy çok eğlendik yaw ama çok üşüdüm
sana lakap bhuldum kalamar .BOŞVER KALAMARnasıl ama
herşeye boşveriyosun ya o bakımdan
hadi görüşürüz skopca hoşçakal dinlen..Ben çıktım şimdi ısınayım yarın gelirim hoşçakalın hanımlar
gelmiş şekerimde geri sayfalarda kalmıs onnla uğrasıyodum.. ee sizden ne var ne yok nabıyosunz bebişler nsl gecti gununz nasl geciyor yadahersey yolndamı:d
hadi görüşürüz skopca hoşçakal dinlen..
iyiyiz valla cnm ya kimse yoktu birde geldim ben
sonra hanımlar sağolsunlar sohbete geldiler
heee yaparım vallaa huyum kurusun barışığımdır kendimle ama bras fazla kırılırım okdrcıııkkkkkk
boşver canım bu gece herşey serbest boşver amannnnnnnnn koy canım senimi kıracam :))))))))))
kesinlikle bende katılıyorum bu görüşe erkekler daha yüzeysel düşünür..ne kadarlık evliisn?yeni sanırım.bende evliliğin ilk yıllarında öyleydim.herşeyi takıyodum eşimle ilgili.niye bunu yapmadı niye şunu yapmadı diye...bi bocalama zamanındasın.ama zamn geçsin artık arkadaş oluyosun aşktan öte.benimki arıyo.
ayrıca erkekler kadınlar kadar ince düşünemiyolar herşeyi hesap edemiyolar.senin yapmasını istediğin şey onun aklından bile geçmemiş oluyo bazen.
kimse bulunmaz hint kumaşı değil gülüm.herkese ederi kadar değer valla.senin için ölüyom bitiyom yok
biz hanımlar olmasa nabcaktık acana allah bu siteyi yaratandan razı olsun
kurdelam ben seni fazla tanımıyorm ama smdi muhbetede etmek istemiyorm bi ara bana kendini anlat
ne kadarlık evliisn?yeni sanırım.bende evliliğin ilk yıllarında öyleydim.herşeyi takıyodum eşimle ilgili.niye bunu yapmadı niye şunu yapmadı diye...bi bocalama zamanındasın.ama zamn geçsin artık arkadaş oluyosun aşktan öte.benimki arıyo.
ayrıca erkekler kadınlar kadar ince düşünemiyolar herşeyi hesap edemiyolar.senin yapmasını istediğin şey onun aklından bile geçmemiş oluyo bazen.
kimse bulunmaz hint kumaşı değil gülüm.herkese ederi kadar değer valla.senin için ölüyom bitiyom yok
ne kadarlık evliisn?yeni sanırım.bende evliliğin ilk yıllarında öyleydim.herşeyi takıyodum eşimle ilgili.niye bunu yapmadı niye şunu yapmadı diye...bi bocalama zamanındasın.ama zamn geçsin artık arkadaş oluyosun aşktan öte.benimki arıyo.
ay seni çok sevdim ya
cnm 23 yaşımdayımm
kkya istanbuldan katılıyorum
evliyim güselim..
çocuk delisiyim ve beklemedeğim bi tutturamadık
tutmuştuda düştü
böyle işte cnm genel bilgiler bunlar
cnm 23 yaşımdayımm
kkya istanbuldan katılıyorum
evliyim güselim..
çocuk delisiyim ve beklemedeğim bi tutturamadık
tutmuştuda düştü
böyle işte cnm genel bilgiler bunlar
ROSEM VE EZGİİLKNUR sizler neden sustunuz?
EMİNEMASUM cnm ben sana birşeyler yazıyorum arada kaynıyor
senin bugunkü uzun mesajını merak ettim yok mu kayıtlarında?
tamma alıyorm seni kendimecok tatlısın yaa bulabilrsem ben sana tekrr yolym konuyu
he sen kocayı sadece sarıl öp sonrada tutturamadık tutmaz tabi :)))))))))))))))))))))))
tatlım bende konuyu gözden gecirrken sennde 18de evlendğini gördüm yanlıs htrlamıyorsam o yuzden beni anlarsın 20 yasındayım ve 1.5 yıllık eliyim bende
cok guzel özetledin saol ben zaten ölüyom itiom karakterli bi insn değilim sdce bazı beklntlrm vardı bakdm olmyr nezamndr beklememeyi örencem bundan snra okdr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?