valla cnm çok merci..
bende seni çok kafa dengi gördüm:78::78:
şirin ve konuşkan birisine benziyorsun..
cnm arkadaşlarda her daim sadece sarılıp öpüyorum sanacak
kızlar yılbaşı için diyor kalamar ablam:))
cnm dedim ya özelimde bana kalsın diye.:)
öyleyim tatlım konuskanım ben sıcakkanlı bide sıcakkanlı sende öylesin hepiniz öylesniz öyleyiz öyleler...
bende antalyadan katılıyorm 20 yasında cocpum yok severek evlendm:d
evet anlıyorum seni.bende küçük evlendim.hiçbirşeyi bilmeden.el bebek gülbebek yetiştim.ama koca evi öyle olmuyo işte.dediğim gibi yeni aile yeni hayat yeni ortamlar...insan bunların içinde bi bocalıyo.ama zamanla alışıyo....
eşimden bazen çiçek bekliyorum.küçük süprizler istiyorum.ama yapmıyo.sevmediğinden mi hayır.çünkü düşünemiyo.ben söyleyince sana feda olsun diyo. ama ben istemeden de yapmıyo.çünkü erkekler kadaının hislerini anlayamaz.anlarım diyen yalan söyler.mesela sen eşine bu akşam kırıldın.eşin seni yarın bi öpücükle uyandırsa güzel sözler söylese.hemen unutursun demi akşamı.ama erkekler bu inceliği anlayamıyo işte.akşam ne oldu,sende çok abarttın der.iyice moralini altüst eder adamın...bi de üstüne düşmeyeceksin.sıkmayacak ama fark ettirmeden takipde olacaksın.bu en büyük detay
ay karnıma ağrı girdi kurdelam alemsın kız deli biliyoruz sana takılıyorum ölesine doğruyu söle kızdınmı bak kızdınsa ne olur söyle iki katı takılayım :)))))))))))))
sevdim gülüm sevmez olur muyum
20 yaşındasın demek
bende benle yaşıt gibi gördüm resimlerinden
burda sembas bebikim var senden iyi olmasın o da 20 yaşında çok severim o bacımıda
SEMBASIM kulakların çınlasın
eksiklere gelince herşey tamam eksik yok artın vardır güzelimkızmadım canem yeterki takılma bu konuda utanırım ben :78:
tamam daha takılmam canım utanma sen
he bilelim sevdiğini ha şöyle..
kalamar ablamdan benim neyim eksik
ah canem ksura bakma ne olusunyok kız baska bişi yazmadım bun yazdm ay bi saatte arattn bana o yazıyı
braz buyk gösteriorm sanırım küçklüğmden beri öyle gösterrm.:):)senn resmlerni göremdm ama yok galba gercek resm?ama profillrn hep cok tatlı
eksiklere gelince herşey tamam eksik yok artın vardır güzelim
saat 3,5 a geliyo kimsenin niyeti yok galiba yatmaya.
saat 3,5 a geliyo kimsenin niyeti yok galiba yatmaya.
düşnünistifa ettm bende smdi nanli sakız ciçğniorm:d Allahım bu nsl bi gun yaaaaaaaaa saka gibi
senin geldi her halde uykun şimdi boşver diyecem uykuyu adım çıkmış bikere boşvvere değilmi :))))
ah canem ksura bakma ne olusun(
sen yazdım aralara karıştı deyince sabah attın yalan oldu o mesaj sandım
neolur kusura bakma vaktinden çaldım aratarak.
profile resim koymam ben
yok cnm şaka yapıyorum estafurullah...
yok birbirimizden farkımız..
eşim olmasa çoktan yattıydım.çocuk sabah 8,5 9 da kalkıyo.eşim yarın izinli.ben pcde oturcam sabah sen çocuğa bakar mısın dedim okey dediadamın bi izin günü var onda da çocuk baktırcam yoksa yatardım bu saate kadar
valla şu an yok gibi senin var mı keremce?
kalkarız birazdan
sanki misafirlikten kalkıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?