sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

valla cnm çok merci..
bende seni çok kafa dengi gördüm:78::78:
şirin ve konuşkan birisine benziyorsun..

öyleyim tatlım konuskanım ben sıcakkanlı bide sıcakkanlı sende öylesin hepiniz öylesniz öyleyiz öyleler...
bende antalyadan katılıyorm 20 yasında cocpum yok severek evlendm:d

EMİNEMASUMM ah tatlım onu mu diyorsun sen Allah iyiliğini versin..:)
onu bu gece yazdın ve anında cevap yağdı ya şekerim sana
bende yazdım ve sen görmedin sanırım o cevabımı..
bende sandım ki gündüz uğradın yazdın çıktın
bizde görmedik

cnm arkadaşlarda her daim sadece sarılıp öpüyorum sanacak
kızlar yılbaşı için diyor kalamar ablam:))
cnm dedim ya özelimde bana kalsın diye.:)

ay karnıma ağrı girdi kurdelam alemsın kız deli biliyoruz sana takılıyorum ölesine doğruyu söle kızdınmı bak kızdınsa ne olur söyle iki katı takılayım :)))))))))))))

öyleyim tatlım konuskanım ben sıcakkanlı bide sıcakkanlı sende öylesin hepiniz öylesniz öyleyiz öyleler...
bende antalyadan katılıyorm 20 yasında cocpum yok severek evlendm:d

20 yaşındasın demek
bende benle yaşıt gibi gördüm resimlerinden
burda sembas bebikim var senden iyi olmasın o da 20 yaşında çok severim o bacımıda
SEMBASIM kulakların çınlasın

aynen öle sekerim bana tercuman oldun bende el bebek gul bebek buyudm düşncelrmde öyle bende idrak ediorm düşnemedklerini ama nabalm evlendk bikere ya düzelcek yada katlancaz:d

ay karnıma ağrı girdi kurdelam alemsın kız deli biliyoruz sana takılıyorum ölesine doğruyu söle kızdınmı bak kızdınsa ne olur söyle iki katı takılayım :)))))))))))))
kızmadım canem yeterki takılma bu konuda utanırım ben:78:
sevdim gülüm sevmez olur muyum

he bilelim sevdiğini ha şöyle..
kalamar ablamdan benim neyim eksik

20 yaşındasın demek
bende benle yaşıt gibi gördüm resimlerinden
burda sembas bebikim var senden iyi olmasın o da 20 yaşında çok severim o bacımıda
SEMBASIM kulakların çınlasın

yok kız baska bişi yazmadım bun yazdm ay bi saatte arattn bana o yazıyı
braz buyk gösteriorm sanırım küçklüğmden beri öyle gösterrm.:):)senn resmlerni göremdm ama yok galba gercek resm?ama profillrn hep cok tatlı

kızmadım canem yeterki takılma bu konuda utanırım ben:78:

tamam daha takılmam canım utanma sen
he bilelim sevdiğini ha şöyle..
kalamar ablamdan benim neyim eksik
eksiklere gelince herşey tamam eksik yok artın vardır güzelim

ah canem ksura bakma ne olusun(
sen yazdım aralara karıştı deyince sabah attın yalan oldu o mesaj sandım
neolur kusura bakma vaktinden çaldım aratarak.
profile resim koymam ben
eksiklere gelince herşey tamam eksik yok artın vardır güzelim

yok cnm şaka yapıyorum estafurullah...
yok birbirimizden farkımız..

he kızlar bide ne oldu evde sarap varmıs acılmıs ben kapatp koydydm uyku tutmadı die içym dedim az önce bakdm bnmki içmiş uyyo bende uyrm die bide snrlym ya fondp yaptım bozulmus ekşimiş şarap yuttm ama nasl yanıyormm durdum durdm bras olmadı cok kotu oldm fena bi tadı var zatn normalkende cirkin bide bozuğunu düşnün istifa ettm bende smdi nanli sakız ciçğniorm:d Allahım bu nsl bi gun yaaaaaaaaasaka gibi

senin geldi her halde uykun şimdi boşver diyecem uykuyu adım çıkmış bikere boşvvere değilmi :))))

eşim olmasa çoktan yattıydım.çocuk sabah 8,5 9 da kalkıyo.eşim yarın izinli.ben pcde oturcam sabah sen çocuğa bakar mısın dedim okey dedi adamın bi izin günü var onda da çocuk baktırcam yoksa yatardım bu saate kadar

ne öenemi var bebeiim sadece konuları ezberledim okya okya okdr:dcann saolsun senin

kız boşver :)) baksın tabi yaparken sadece sanamı tapuladı birazda o fedakarlık etsin:)))

KEREMCE güldürdün valla beni

keşke şimdi kahve falı bakan olsaydı eğlencesine
ne güzel eğlenirdik kızlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…