sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

çok tatlı birşeysin bunu bil
naneli sakız çüğniyorum diyor bide şirine...
cnm sen neden avatar koymuyorsun koysana
karışmak gibi olmasında

gözkmüyormu profil resmi yapmıstım ama?
dur cıkmadan bdaha duzenlym nsl oluyor?
yarın bana sölersn oldmu olmadımı die

geldi de bırakıp gidemiyom.bakarsın birden zengin kalkışı yaparım
valla yawaştan benimde geliyor gibi uykucum

cnm profilden olmuyor o gözükmüyor
sen avatar resmini düzenle güselim.
bende yapamamıştım ilk üye olduğumda
avatarı bulana kadar bir iki gün geçmişti..

kız boşver :)) baksın tabi yaparken sadece sanamı tapuladı birazda o fedakarlık etsin:)))

bakarım der sabah olur bana çağırmaya başlar.keremin hırkası nerde atleti nerde çorabı nerde.o nerde bu nerde.2,5 senedir çocuğun neyinin nerde olduğunu öğrenemedi :)))yani yatsam da bişi değişmez.bakmasa daha iyi.zırt pırt uykumu dağıtıyo :))

baksın baksın yaa onunda cocuğu nihayetnde..

eminecim kontrol paneline gir.en üstte çıkışın yanında.orda avatarını değiştir var.oraya gir.avatarı ekle.olur.msj yazdığında avatarındaki resim görünür.profil resmini senin bilgilerine giren görür

tamam tatlım yapıyorm smdi.. saol cnm benim
kzlar uysakmı ne?

yok bakar şimdi Allah için.ilgisiz bi baba değil.çocuğuyla vakit geçirir.oğlumda onaçok düşkün..

tabi cnm ne guzel işde öyle olmasıda gerekir zaten inş bizim bebişlerin babasıda öyle olur:d,
şimdi yapmayız etmeyz diolar ama olunca bokunu bile yerler ben bliorm

tamam tatlım yapıyorm smdi.. saol cnm benim
kzlar uysakmı ne?

valla tatlım benimde uykum geldi
sonra mı görüşsek ne?
o zaman şöyle diyelim
Allaha emanet olun kendinize harika bakın...
teşekkürler herkeze tatlı ve seviyeli muhabbeti için....
görüşürüzzzz

diyelim mi kızlar?

kızlar varya bu pc başında otur otur iyice şişdik.saat 12,5 da girdim saat 3,5.hareketsiz tam 3 saat

eyi mademse uyylım barii söldiklerinn aynısında hepinize kkurselacım keremcim ve diğerleri(kürsü konusması giib oldu brascık) öpüyorm görüşmek dileğiyle allah rahatlık ersin bbye

ben kaçıyom kızlar.öpüldünüz.yarın herkes mutlu huzurlu bi sabaha uyansın inşallah.tekrar yeni yılınız kutlu olsun.mutluluk neşe ,huzur,sağlık evlerimizden dolsun taşsın inşallah (AMİN)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…