yok malatya ölesine yazdım:))))
ben kaçıyom kızlar.öpüldünüz.yarın herkes mutlu huzurlu bi sabaha uyansın inşallah.tekrar yeni yılınız kutlu olsun.mutluluk neşe ,huzur,sağlık evlerimizden dolsun taşsın inşallah (AMİN)
aaaaa herkesinnn uykusumu gelmiş ne valla benim uykum yokkk herkee tatlı uykularrr
güselim seni yalnız bırakmak istemezdik ya
kusura bakma öpüyoruz seni oldu mu?
ne demek canımmm haydin iyi geceler gene buluşmak üzereeeee byeeeeegüselim seni yalnız bırakmak istemezdik ya
kusura bakma öpüyoruz seni oldu mu?
kalamar güldürme bi ya
eveeeettt kızlar kimler kaldı şimdi parmak kaldırsın bakalım
hoşgeldin canımmmiyi geceler kızlar sanırm sohbet var bende katılsam olur mu?hiç uykum yokta
hoşgeldin canımmm
hoşbulduk sizde uykusuzlardansınız galiba
evet canımmm çoçukları uyuttum ve uykum kaçtııı
ohhh ohh canımmm benim eşim yokişte yani benim iki tane bebişim var onları uyuttumm geçmiş olsun canmmm accil şifalarr mutlu yıllarrrrbende bebişle kocişi uyuttum inlenmem lazım feci şekilde hastayım ama uyuamıyorum bende buralara takılıyım dedim ve hayırlı seneler diliyorum
bende bebişle kocişi uyuttum inlenmem lazım feci şekilde hastayım ama uyuamıyorum bende buralara takılıyım dedim ve hayırlı seneler diliyorum
o zaman insan kriz geçiriyo yaaaa allah netimize hız versin :)ayh çıldırcaam bilgisayar yavaşladı netim gidecek sanırım
o zaman insan kriz geçiriyo yaaaa allah netimize hız versin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?