ne olsun sekerim valla çoçuklarla ugraşıp zorla uyuttum tek tek kkyı dolandım kimse yoktu ve baktım kurdelem vardı sohbet falan şimdide bi yandan flim izliyom bi yandan sizleyim canımm sabah iki çoçuk ve eşim erkenci ama hiç uykum yokkkkkeee arkadaşlar neler yaptınız anlatın bakılım
ne olsun sekerim valla çoçuklarla ugraşıp zorla uyuttum tek tek kkyı dolandım kimse yoktu ve baktım kurdelem vardı sohbet falan şimdide bi yandan flim izliyom bi yandan sizleyim canımm sabah iki çoçuk ve eşim erkenci ama hiç uykum yokkkkk
ok canım k.i.b görüşürüz iyi gecelerrr :79::79::79::79::79::79:bayanlar kusura bakmayın laptop iyice yavaşladı cevapları geç iletiyor bozulmadan dinlenmeye alayım ki herifle papaz olmayım
ok canım k.i.b görüşürüz iyi gecelerrr :79::79::79::79::79::79:
ben burdaydım canımmm bi topige baktım oglusumu emzirip geldimkimse kalmadımı ya
ben burdaydım canımmm bi topige baktım oglusumu emzirip geldim
şimdi millet mışıllll mışılll uyuyoo canım kaldık biz burda tek tekkyanlız kaldım herkes gitti
şimdi millet mışıllll mışılll uyuyoo canım kaldık biz burda tek tekk
yok canım daha gelmedi ne zaman gelcekse senin geldi mi kievet aynen varmı uykun seninde
geçmiş olsun canımmmm acil şifaarrrrİyi geceler arkadaşlar.Reflü denen illet yüzünden mide ağrısı yanması vs uyuyamıyorum.Ne yapıcam şaşırdım yaa!Tablet te aldım ama nafile
Çok teşekkürler canım yaa.Herşeyin başı sağlık .geçmiş olsun canımmmm acil şifaarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?