sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

evet canım haklısın allahım saglık versinn tekrar acil şifalar

İnan öyle basit şeyleri dert edip canımızı sıkıyoruz ki hayatta,aslında hergünümüzü olabildiğince mutlu geçirmeyi amaç edinmeliyiz.en küçük bir sağlık sorununda bile bazı şeylerin kıymetini daha iyi anlıyor insan.En önemlisi kendi kıymetini hiç bilmediğini fark ediyor.Düşünsene,birçoğumuzun sevdiği birçok insan var ama kendimizi ne kadar sevdiğimizi düşünmemişizdir bile...

evet canım çok haklısın çok güzel şeylere degindin
bu arada iyi yıllar Ezgi.yeni yılın hepimize sağlık,mutluluk huzur getirmesini diliyorum.
tşkler canımmmm sanada iyi mutlu yıllar sevdiklerinle beraber

2011 şlk kahvaltınızı yaptınız mı bakimmm kızlarr?
tatilden çıkamadınız valla dünden beri monarosaa

sweedy hg cnm iyi misin?

günaydın hanımlar nasıl geçti yılbaşı geceniz?biz yemek yedik kocacım kalpli yaşpasta almış bana dilek tuttuk mumları üfledik kestane patlatmış kola,çay filan derken komedi dükkanını izlerken ben uyuya kalmışım...ama oğluşum yine hasta sabah 39.3 tü yine ateşi şimdi düşürdüm uyuyo ama çok keyifsiz bakalım uyanınca ne olacak..

derfat harika bebişim bu
ay ne güzel..
bebişinde üflemiştir mumları sizle birlikte:)
cnm ben şimdi kalkayım mutfakta işim var görüşüürz sonra tamam mı tatlım...

derfat harika bebişim bu
ay ne güzel..
bebişinde üflemiştir mumları sizle birlikte:)
cnm ben şimdi kalkayım mutfakta işim var görüşüürz sonra tamam mı tatlım...

yok canım o üfeleyemedi çünkü uyuyodu...tamam canım çağandan bende hiç bişey yapamdım o uyurken bende yapayım işlerimi sonra görüşürüz tatlım..

selam kızlar nasılsınızzz

kurdelam bebkiim gec çınlatmışsın kulaklarımı gördüüm benmm ..... pireler uçuşuyodu o saatte 2 gecelik uykuyu 1 geceye sıgrınca valla 12 bucukta yattım 1 bucukta kalktım siz neler yaptınız bakalıııım

aynı bebikim ya ne olsun işte..
evi topladım
işim var off bitmiyor bu iş..
oyalandıkça oyalanıyorum bugun hiç cnm istemiyor eşimde evde keşke öylece oturup kalsam..
Allahtan yemek var ne iyi misin kendine geldin mi kar keyfinden sonra:)

iyiyim canım çok şükür hasta olucam diye çok korktum ama suanlık bişey yok orta sesimde gitmişti burnumda durmuyodu hayatımda ilk defa o kadar soğuk gördüm -9 ne demek yaa
bnmde öyle tatlım bir sürü işim var ama ben daha kahvaltı bile etmedim bnmki sabah 9du gene işe gitti

senbasım bebikim zehir hafiye gibisin ya
hiç birşey kaçmıyor gözünden bacım
ne ara gördün okudun ettin arada kalmış mesajları

bnmde öyle tatlım bir sürü işim var ama ben daha kahvaltı bile etmedim bnmki sabah 9du gene işe gitti

ay kıyamam sana yalnız mı kaldın fıstığım sen..
bnm eşimde film üstüne film indiriyor pcde çalışıyor resmen
işte mi evde mi anlayamadım

kaçmaz gözümden beniiim sen gelmeden geçmişi okumuştumda ondan gördüm caneeem sen gene eski avatara dönmüşün

ya göz tansiyonum oynadı yerinden o şarkıcı ablada ya
valla içim içimi yiyordu o yerinde durmazken stres oldumdu
su peride eskisi güzeldi deyince dayanamadım bunu koydum..
zaten bnm psikoma uyan beni en iyi yansıtan avatarda bu abla

vallahi kaldım yanlızzz karnımda cok acıktı uyuz bakkal getirse ekmeği kahvaltı etsem

ye güselim onu dicektim bende
aç aç vitaminsiz gezme..
sonra bebiş olmuyor diye ağlıyoruz
vitamin toplamak gerek dimi:)
nasıl sarhoş oldun mu yoksa gece içtim dedin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…