sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

bencede tatlım kesinlikle doğru bi karar vermişsin eskisine dönmekle hepimizin göz sağlığı için gerçi ben genede gözlük kullanıyorum ama olsun

bencede tatlım kesinlikle doğru bi karar vermişsin eskisine dönmekle hepimizin göz sağlığı için gerçi ben genede gözlük kullanıyorum ama olsun

valla kendimden çok sizi düşündüm cane
arkadaşların her konforunu düşünmek lazım diymi ama

ne yapacaksın kahvaltı ettikten sonra cnm:89:?

ye güselim onu dicektim bende
aç aç vitaminsiz gezme..
sonra bebiş olmuyor diye ağlıyoruz
vitamin toplamak gerek dimi:)
nasıl sarhoş oldun mu yoksa gece içtim dedin ya

ay yok canım yaaa kocam bnm sevdiğimden değilde kendi sevdiğinden aldııı o yüzden sadece 2 bardak içebildim ama oda fena yaptı midemi...

valla kendimden çok sizi düşündüm cane
arkadaşların her konforunu düşünmek lazım diymi ama

ne yapacaksın kahvaltı ettikten sonra cnm:89:?

valla tatlım senle konusurken zaten bi yandan evi topladım sayılır bi tek mutfak kaldı dağınıkkk kahvaltımı ediym oturym azcık sonrada mutfagımı toplarım evm temiz dün akşam 9da ev süpürüp sildim yaaa eşim bakkaldan gelene kadar hallettim evi

düne kadar bnmde temizdi ama toz oldu iki gündür eşimle geziniyoruz evde sürekli çocuk parkı gibi
toz olmuş canem:))
sende ne ara hem konuşup hem yazdın şekerim
anem ben drakula gibiyim gözler fal taşı bir mesajı kaçırmayım diye
ne ara yaptın kıss

bi msj atıyoruuum hemen bi 1 dakka süresinde onu ordan al kaldır onu götür yerine hopp geri dön yaz hooop kalk gene devam et

evet ttatlım ya bugün hava çok güzell biz senlede yakınız istte galibaa

kar yağsa
ne zaman yağacaksa
günlük güneşlik geçti aralık ayı..
sene 2011 hala günlük güneşlik bir değişiklik yok
aradan o kadar zaman geçmiş kar yağsa artık dimi

kar yağsa
ne zaman yağacaksa
günlük güneşlik geçti aralık ayı..
sene 2011 hala günlük güneşlik bir değişiklik yok
aradan o kadar zaman geçmiş kar yağsa artık dimi

tebrik ederim seniii am konu değiştirmene gerek yok canııım ben biliyorum senn huyunu sormadııım tahmindi sadece

sembass bi önceki mesajını anlamadım güselim ya..:26:

ben bizle yakınız galiba dedm de sende hemen havalardan bahsetmişsin yaa konuyu değiştirmene gerek yoktu canım diyorum ben nerdesn diye sormak anlamında dememiştim onu bi tahmindi o sadece seni tanıyorum istemediğin birsey sormam...

sembas şekerim sen sadece espiri yapmışsın cnm
ise yakınmıyız diye birde gülmüşsün
hiç sormadın ki bana sen ne tarafta oturuyorsun diye bacım
sorsan söylerim
burda ne tarafta oturduğumu bilen arkadaşlar var cnm...sanada söylerim neden saklayayım ki..
o kadarda değil güselim.hatta evlenmeden önce bile ne tarafta oturduğumu bilen arkadaşlar bile var

öncden 2 kere sormuştum tatlım sende cvp vermeyince söylemek istemiyosun sandım :26: görmemişsin demekki...

öncden 2 kere sormuştum tatlım sende cvp vermeyince söylemek istemiyosun sandım :26: görmemişsin demekki...

ne zaman sordun tatlım
yemin ederim görmedim
görsem neden söylemeyim
burda söylemesem özelden yine atarım bebikim aşkolsun
valla gördümse iki gözüm çıksın

ne zaman sordun tatlım
yemin ederim görmedim
görsem neden söylemeyim
burda söylemesem özelden yine atarım bebikim aşkolsun
valla gördümse iki gözüm çıksın

aaa deme ölee laflar tamam kuşum inanıyorum ben sana görmemişsin demekkiii tamam no problem ben gec yazmaya başladım tatlım farkındayım kendime kahvaltı hazırlıyorumda

aaa deme ölee laflar tamam kuşum inanıyorum ben sana görmemişsin demekkiii tamam no problem ben gec yazmaya başladım tatlım farkındayım kendime kahvaltı hazırlıyorumda

tamam cnm görüşürüz o zaman ye sen kahvaltını
bilmem tekrar gelecek misin?
ben biraz iş yapayım
kendine dikkat et güselim
afiyet olsun..
ama asla lafı değiştirecek kadar düşüncesiz değilimdir bebişim ben.
komik duruma düşürmek istemem kendimi lafı değiştirerek.
sadece sen espiri yaptığın için bende güldüm..mucuk..

aman kuzucuuum ya üzdüysem seni özür dilerim vallahiii
ben burdaym gene canım pc acık bakarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…