sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

aman kuzucuuum ya üzdüysem seni özür dilerim vallahiii
ben burdaym gene canım pc acık bakarım :)

yok balım ne üzmesiii
ben sadece senin sorunu görmezden gelmem demek istiyorum
sana değer verdiğimi bilmen için kıyamam sana aşkolsun ne var bunda üzecek..
ben sana üzüldüm sadece mesajını görmezden geldiğimi sanma diye neyse hadi öptüm:)

tamam canıım ben kahvaltımı ediyorum zaten sende işini yap müsait olursan gelirsin gene görüşrükk

kurelam çıkmışsın şekerim yetişemedim sana...

ay sabah 12 de kalktım gece o kadar yatarsam tabi olacağı bu.aylar sonra ilk kez bu kadar geç kaldım :)))
kerem 10 da uyanmış.babası yedirmiş oynamışlar beraber.saat 1di kahvaaltı yaptığımızda :)))
sonra evi toplayıp gezmeye çıkdık ailecek :))geldik bakiyim dedim.ay kurdelam senin topik yüzünden uykum harap oldu he düzenim bozuldu valla

ohh şanslısın eşin ilgilenmiş yavrunla uyandırmamışlar seniii... bnmde uyku düzenm bozuldu yaa bende sabah eşime fırça attım niye beni uyandırmadın diye 1 bucukta uyandııım ne işin var uyu işte diyo bide :84::84:

eminecim sende hoşgeldin

saol canım benim sizde hosgeldinz.
ay gece kaçta yattık öyle biz yaaa sabah uyanamdım valla eşim sabah dün gece için özür dilyor kafamda dırdır bende hıhı diyorm baska bişi diemedim oda trp yaptğmı zanndiio dahada özr dilio yaa uyyrm sus diyorm gece 3.5 da yattm falan görmnz lazm sersem gbym

geç kalkınca öyle oluyo yaaa gece küstünüz herhalde eşimle özür dilediğine göre sabah

evet saolsun .valla bozuldu.önceden saat gece 11 olunca bana gece yarısı gibi gelirdi.bu kk yüzünden gece 3lere 4 lere kadar oturur oldum :)))

ne güzel işte uyu boşver.çocuğun yok herhalde?ben çocuk olmadan önce akşamdan evimi süpürür siler temizlerdim.sabahları da öğlene kadar uyurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…