sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

geç kalkınca öyle oluyo yaaa gece küstünüz herhalde eşimle özür dilediğine göre sabah

evet bozukduk braz dün gece bzm balık evi var ordaydk fasıl falan ailesi de vardı ben eylenemdim o içti eylendi snrada gezcekdik ama benmki sızdı die küstüm

ooo süpermiş valla evet canım çocugum yok ama bu seferde düzen bozulunca sabahları eşime kahvaltı hazırlayamıyorum üzülüyorum ben hazırlamassam öğlene kadar yemiyo bişeyy sigara içmese problem değilde aç karnına öğlene kadar sigara içiyor
benm öyle bir sansım yok malesefff alt komşum sağolsun 8den sonra uyku moduna geciyolar en ufak seste kavga ediyoruz yaa akşamları ses olsun istemiyorum kavga etmesşnler kocamla

oh iyi.gözün aydın canım.bak akşam üzülüyodu.sende affet barışın .

Evet sende mi uludağdaydın sembas sen nerelisin ki canım?

evet canım önceki gece uludağa gittik eşimle öylee estiler gece 1de cıktık yola
ben istanbuldayım canım erzurumluyum alakam yok bursaylada uludağa gitmek istiyoduk e zamandır kısmet oldu işte

anladım.benim altımda üstümde kimse yok. o yüzden rahatım.hala çoğu zaman akşamdan temizliyorum.çocukla gündüz pek bişi yapamıyorum

oh iyi.gözün aydın canım.bak akşam üzülüyodu.sende affet barışın .

saol cnm valla sende iisin bugun mutlusun sevindim. barısırz heralde yaa yarın demreye gdiyormusuz kekovaya turla persembede pamukkale varmıs öyle diyor gönlümüde almasını bilior kerata

anladım.benim altımda üstümde kimse yok. o yüzden rahatım.hala çoğu zaman akşamdan temizliyorum.çocukla gündüz pek bişi yapamıyorum

aynen kuuzum yaa bende aksam yapmayı seviyorum sabah kalmasın diye hele iznli günlerimde hiç iş sevmiyorum
kermece benmkide ben hazrlamadan yemiyr sbah erkende yemiyor ac karna sgra içyor bugunde 12kalktı börek almaya gtmiş ben kalkmadm die kahvlatı hzrlcakmıs akllı cuzdanı evde untmus

evet canım önceki gece uludağa gittik eşimle öylee estiler gece 1de cıktık yola
ben istanbuldayım canım erzurumluyum alakam yok bursaylada uludağa gitmek istiyoduk e zamandır kısmet oldu işte

Te İstanbuldan mı geldiniz biz Bursadaylen üşeniyoruz gitmeye

Te İstanbuldan mı geldiniz biz Bursadaylen üşeniyoruz gitmeye

ya teee istanbuldan geldikk karadan yavas yavas geze geze gece 1di işte 5te bursaya geldik başladık uludağa tırmanmaya 1 bucukta saatte çıktık 30 km yoluyaaa sinir olduk eşimlee ben acayip tırsttım tabi şaka bi yana bulutlarına içine girdik hava karanlık far falan kar etmiyo 10 km hızla çıktık yaa önümüzü göremiyoduk heycan oldu bizim için

benim eşim kahvaaltı yapmadan gidiyor.kalkarkalkmaz yiyemiyomuş.işe gidiyo orda zaten çayları falan var pohaça alıp yiyolarmış.bende yiyemiyom onun gibi.işlerimi yapıcam sonra acıkıcam.böyle yataktan kalkınca direk kahvaaltıya otururanlara hayran kalıyom

Çok soğuktu ya donduk valla ben birde bilmiyordum uludağa gideceğimizi uludağ yolunda cafelere gideriz sandım etek giydim ne şapka aldım ne atkı

oh kızım sen bu kocayı hiç şikayet etme .nerde böyle koca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…