geç kalkınca öyle oluyo yaaa gece küstünüz herhalde eşimle özür dilediğine göre sabah
mrb kızlarrr nasılsınız bakalım..:) valla ben öyle bir uymusum ki 2de kalktm yemek yedm falan anca geldim buraya
evet saolsun .valla bozuldu.önceden saat gece 11 olunca bana gece yarısı gibi gelirdi.bu kk yüzünden gece 3lere 4 lere kadar oturur oldum :)))
ne güzel işte uyu boşver.çocuğun yok herhalde?ben çocuk olmadan önce akşamdan evimi süpürür siler temizlerdim.sabahları da öğlene kadar uyurdum
Selam kızlar gece kaynatmışsınız gene
saol canım benim sizde hosgeldinz.
ay gece kaçta yattık öyle biz yaaa sabah uyanamdım valla eşim sabah dün gece için özür dilyor kafamda dırdır bende hıhı diyorm baska bişi diemedim oda trp yaptğmı zanndiio dahada özr dilio yaa uyyrm sus diyorm gece 3.5 da yattm falan görmnz lazm sersem gbym
epey kaynattık.ben yattığımda 4 e geliyodu .ama benden sonra devam edenler olmuş
Evet sende mi uludağdaydın sembas sen nerelisin ki canım?
ooo süpermiş valla evet canım çocugum yok ama bu seferde düzen bozulunca sabahları eşime kahvaltı hazırlayamıyorum üzülüyorum ben hazırlamassam öğlene kadar yemiyo bişeyy sigara içmese problem değilde aç karnına öğlene kadar sigara içiyor
benm öyle bir sansım yok malesefff alt komşum sağolsun 8den sonra uyku moduna geciyolar en ufak seste kavga ediyoruz yaa akşamları ses olsun istemiyorum kavga etmesşnler kocamla
oh iyi.gözün aydın canım.bak akşam üzülüyodu.sende affet barışın .
evet bozukduk braz dün gece bzm balık evi var ordaydk fasıl falan ailesi de vardı ben eylenemdim o içti eylendi snrada gezcekdik ama benmki sızdı die küstüm
saol cnm valla sende iisin bugun mutlusun sevindim. barısırz heralde yaa yarın demreye gdiyormusuz kekovaya turla persembede pamukkale varmıs öyle diyor gönlümüde almasını bilior kerata
anladım.benim altımda üstümde kimse yok. o yüzden rahatım.hala çoğu zaman akşamdan temizliyorum.çocukla gündüz pek bişi yapamıyorum
saol cnm valla sende iisin bugun mutlusun sevindim. barısırz heralde yaa yarın demreye gdiyormusuz kekovaya turla persembede pamukkale varmıs öyle diyor gönlümüde almasını bilior kerata
evet canım önceki gece uludağa gittik eşimle öylee estiler gece 1de cıktık yola
ben istanbuldayım canım erzurumluyum alakam yok bursaylada uludağa gitmek istiyoduk e zamandır kısmet oldu işte
Te İstanbuldan mı geldiniz biz Bursadaylen üşeniyoruz gitmeye
aynen kuuzum yaa bende aksam yapmayı seviyorum sabah kalmasın diye hele iznli günlerimde hiç iş sevmiyorum
kermece benmkide ben hazrlamadan yemiyr sbah erkende yemiyor ac karna sgra içyor bugunde 12kalktı börek almaya gtmiş ben kalkmadm die kahvlatı hzrlcakmıs akllı cuzdanı evde untmus
ya teee istanbuldan geldikk karadan yavas yavas geze gezegece 1di işte 5te bursaya geldik başladık uludağa tırmanmaya 1 bucukta saatte çıktık 30 km yoluyaaa sinir olduk eşimlee ben acayip tırsttım tabi şaka bi yana bulutlarına içine girdik hava karanlık far falan kar etmiyo 10 km hızla çıktık yaa önümüzü göremiyoduk heycan oldu bizim için
kerataya koptum yaa Allah iiliğini versin kızz
aynen kuuzum yaa bende aksam yapmayı seviyorum sabah kalmasın diye hele iznli günlerimde hiç iş sevmiyorum
kermece benmkide ben hazrlamadan yemiyr sbah erkende yemiyor ac karna sgra içyor bugunde 12kalktı börek almaya gtmiş ben kalkmadm die kahvlatı hzrlcakmıs akllı cuzdanı evde untmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?